Romanii si bulgarii sunt uniti la infractiuni - barje incarcate cu lemn din zona comunei Islaz, Ostrovul Calnovat, ajung in Bulgaria.

09 Mai 2017, 11:52 | 7609 vizualizări | 7 comentarii
Barje incarcate cu lemn din zona comunei Islaz, Ostrovul Calnovat, ajung in Bulgaria.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au organizat şi executat o acţiune în portul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit cu ocazia tăierii, prelucrării şi transportului de material lemnos.

Astfel, împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Teleorman, a fost verificată legalitatea unui transport de material lemnos efectuat pe fluviul Dunărea, cu un împingător şi două barje sub pavilion bulgăresc, încărcate cu 2.000 m3 lemn tăiat din zona comunei Islaz, Ostrovul Calnovăţ şi care urma să fie expediat pentru prelucrare în Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate, au fost constatate nereguli cu privire la modul de completare a documentelor de însoţire a mărfii, fiind luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii care a efectuat tăierea masei lemnoase, cu amenda în valoare de 25000 lei, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

N.R. Conform surselor noastre, lemnul de la Islaz este dat in compensatie la ce fura romanii de pe o insula ce apartine bulgarilor, din zona Poiana. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
PROTOSINGHER CIULEI MARIN pe 11 Mai 2017, 21:54
#7
P.T.N.
Bine,bine,are personal P.T.N.,ei cui raporteaza,cui se subordoneaza ?
007 pe 10 Mai 2017, 22:48
#6
pft
la ptr nu au SEF
007 pe 10 Mai 2017, 22:42
#5
pfr nany
tn are personal mai mult ca pf nu are sef
gogu 007 pe 10 Mai 2017, 22:35
#4
PTN-PFR
Pol. TfAre Mai mult personal ca pol de frt?? NU are SEF!
Eu pe 10 Mai 2017, 09:48
#3
Faliment
Asta nu e nimic salvatoru vinde lemne in fiecare zi
PUIU pe 09 Mai 2017, 18:09
#2
AUTORITATILE DORM SAU SUNT COMPLICE
Traficul pe Dunăre e in floare iar puturoși de la Frontiera controleaza permisele de pescuit.
si oare pe 09 Mai 2017, 17:07
#1
Ai nostrii
POLITRUCI nu stiau,Geara si ai lui sunt sigur bagati in aceasta operatiune plus cei de la politia de frontiera .Organele abilitate nu au ochi si urechi sa auda ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.