Infractorul Liviu Dragnea îi laudă pe infractorii Mazăre și Nicușor Constantinescu. Normal, de aia a fost lăsat liber.

30 August 2016, 09:25 | 3362 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: “Radu Mazăre a fost şi rămâne prietenul meu. Nu mă dezic de el. Chiar acum – vă spun sincer – când intram în Constanţa, îi spuneam colegului meu, Marian Neacşu (secretarul general al PSD, are o condamnare definitiva de 6 luni cu suspendare pentru conflict de interese), cât de mult s-a schimbat Mamaia în mandatele lui Radu Mazăre… La judeţ, sunt multe programe pe care Nicuşor (Constantinescu) le-a început şi pentru care, din păcate, plăteşte – şi plăteşte pe nedrept”. (sursa)

Pe scurt, un infractor pe care justiția l-a lăsat liber laudă alți doi infractori iar despre unul dintre ei spune că a fost închis nevinovat. Judecătoarei care i-a dat lui Dragnea CU SUSPENDARE i se pare normal să se întâmple asta, din moment ce nu are absolut nicio reacție. Că de aia l-a lăsat liber, ca să ne spună că a fi infractor e o chestie lăudabilă și că muie la judecătorii care l-au condamnat pe nedrept pe Nicușor Constantinescu la pușcărie, în loc să-i dea o suspendare corectă, cu dreptul de a păstra și banii furați.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.