SCANDALOS: Eugen Pirvulescu pune mai presus interesele personale decat cele de partid. La Olteni PNL blat cu PSD.

18 Iunie 2016, 00:29 | 7493 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Parvulescu si Marcusanu.

Candidatul PNL la Olteni – paznic la primarie

Candidatul PNL la Olteni a fost un stimabil pe nume Neacsu Costel de profesie paznic la primaria mai sus amintita . Adica paznicul , angajat al primariei Olteni , pus sa se bata cu primarul Emilian Marcusanu , angajatorul sau . Neacsu Costel l-a „batut” rau pe Emilian Marcusanu , reusind performanta de a lua ( de a i se da ) 61 de voturi , adica a obtinut 4% din voturile valabil exprimate.

Pana aici nimic de spus , poate doar ca PNL Teleorman a luat ce a gasit ! Lucrurile se complica daca spunem ca o doamna , pe nume Ionescu Violeta Catalina , a batut la usile PNL Teleorman pentru a candida , din partea PNL la functia de primar al comunei Olteni si a fost refuzata , pe motiv ca avem un candidat mai bun .

Doamna pana la urma s-a dus la PMP si a candidat , obtinand un scor onorabil , luand 391 de voturi reprezentand 25,24 % , voturi care au ridicat , bineinteles, procentul PMP pe judet . Si ca sa complicam si mai mult lucrurile va spunem ca pe Emilian Marcusanu si Pirvulescu Eugen, co-presedinte PNL Teleorman , adventist curat ca lacrima, ii leaga afacerile si dosarele in care sunt implicati.

Exista un dosar la Politia Judeteana Teleorman , in care se cerceteaza modul in care s-a reusit performanta ca societatea controlata de Pirvulescu a castigat o licitatie privind constructia unui „sistem centralizat de canalizare apa menajera in com. Olteni , jud. Teleorman ” in valoare de 13.350.386 lei si cum a fost posibil sa incaseze banii pe lucrare …. fara sa o finalizeze si inca unul la Parchet , in care se cerceteaza o posibila dare si luare de mita , mai exact firma controlata de dl. Pirvulescu ii vinde lui Emilian Marcusanu , un Audi A7 , an fabricatie 2009 , cu imensa suma de … 3.000 lei.

Acum ati inteles ca s-au inteles si politic ( sa nu-i faca probleme cu un candidat de soi) si in afaceri (fiecare si-a luat dreptul) , mai putin oamenii care au ramas fara canalizare .

Cu stima, Vasile

Contactat telefonic, omul de afaceri și președinte al PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a dat-o în bâlbâială.
Dacă la început a fost amnezic și nu și-a amintit despre acest subiect, în cele din urmă a mărturisit că are cunoștință de existența unui dosar și că se află în proces.

”Nu e nimic adevărat. Suntem într-un proces în acest moment. Există această plângere”, ne-a spus proaspătul consilier județean, Eugen Pîrvulescu.

De asemenea și primarul Emil Mărcușanu a confirmat existența acestui caz. Primarul a mărturisit că este vorba despre un subiect mai vechi și că nu este nimic adevărat.
El precizează că are un ”prieten” care de fiecare dată când face câte ceva prin comună îi face și o plângere la poliție.

sursa: explozivnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Liberal adevarat pe 20 Iunie 2016, 08:38
#6
Gunoiul penal Pirvulescu
Pirvulescu si Marcuseanu sunt penali !!

Pacat ca PNL Teleorman este condus de acest rahat cu numele de Pirvulescu.

Sa speram ca organele de abiltate-politie,parchet-isi vor face datoria si acest pirvulescu sa se duca acolo unde ii este locul-Rahova sau Jilava.

Berecket pe 19 Iunie 2016, 16:01
#5
Blat si la Rosiori
La rosiori s-a mers cu Daniel FIERASTRAU, omul de casa a lui Marineki, desi acesta candideaza de 26 de ani, de la 8 partide!!!Mos Ilisexu a baltuit totul cu pesedeaua locala!Huideo!!!
danut c. pe 18 Iunie 2016, 11:42
#4
pentru Birlic Manea
despre Pîrvulescu nu am auzit prea multe, dar despre Almăjanu se știe foarte bine, ce și cum. Acest personaj trebuie să iasă din politică definitiv. Referitor la Florin Titirișcă, aici ai rămas repetent, mai studiază. Stai de vorbă cu omul Titirișcă și-n câteva minute o să ai o altă imagine despre un om pe care-l regretai dacă nu-l cunoșteai. În spatele lui stau spre exemplu cele câteva sute de loc*ri de muncă pe care le-a creat, înainte de a face politică. Și-n plus, nu a avut și nu are contracte cu "Statul".
noi pe 18 Iunie 2016, 11:14
#3
pedeapsa
Cica pe almajeneanu l-a picat Dumnezeu, urmeaza pirvulesceanu agricultoru, baptistu escrocul .Caractere de doi bani, jafuri



EUGENIA pe 18 Iunie 2016, 09:19
#2
Prostanacu
Ce pretentii aveti de la cacareaza pirvulescu, un prostanac cu liceul agricol .Eu stiu ca la agricol mergeau cei mai prosti elevi .
Birlic Manea pe 18 Iunie 2016, 08:43
#1
Mostenirea lui Almasphajeanu
Asa a fost construit PNL-TR de MEGAESCROCUL Marush Almashpageanu-BALENA ot PERET, cu Pupescu, cu Ilisexu, cu Firescu-hoti, tzepari, escroci!!!Bomboana pe coliva Titiplisca cioara valutista!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.