GALERIE FOTO Gaşca lui Cuclea a trecut la represalii în cartierul Măgurele. Adrian Simionescu a adus "miere" de la Bucureşti.

03 Iunie 2016, 00:58 | 4368 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Gasca lui Cuclea a trecut la represalii in cartierul Magurele.

Apropierea zilei alegerilor face ca tensiunea din tabara pesedista sa creasca. Danut Cuclea recurge la tot felul de practici de intimidare. In cartierul Magurele s-a ajuns la vandalizarea proprietatilor simpatizantilor lui Claudiu Cracea. 

Usa de la garajul domnului Gizea Ilie, din cartierul Magurele, vandalizata de gasca lui Cuclea si Simionescu. Sunt banuiti Gizea Cornel (Grasu), Gigi Cioc si Gigi Iancu. S-a depus plangere la Politie. Ene, comandantul lui Dragnea, nu face nimic. 

Masina si livada lui Zamfir Sorin, din cartierul Magurele, vandalizata de gasca lui Cuclea si Simionescu. Banuiti Gizea Cornel (Grasu), Gigi Cioc si Gigi Iancu. S-a depus plangere la Politie. Ene, comandantul lui Dragnea, nu face nimic.  (Gigi Cioc - mare sef la Casa Armatei, Gigi Iancu - muncitor la Ocolul Silvic si Gizea Cornel - paznic la Stadionul Municipal)

Magurenii sunt revoltati de modul de actiune al oamenilor lui Cuclea, iar daca Politia nu intervine, nu este exclus sa asistam la escaladarea evenimentelor.

Alte practici pesediste sunt amenintarea cu taierea ajutorului social si impartirea mitei electorale. Adrian Simionescu a adus "miere"( asa a spus domnul deputat referitor la mita electorala)  de la Bucuresti, iar Belu Valeriu se ocupa de impartire. 

Click aici pentru galeria foto

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ela pe 06 Iunie 2016, 15:35
#9
Vai de mamă de român!!!
Am ajuns pe ultima treaptă a civilizației. Acum mai urmează sa ne cățărăm in bananier si sa proclamăm Republica bananieră. Pe urmă, cum nu mai există respect si nici legi, vom aplica legea talionului. Si uite asa o sa vedem si Vestul sălbatic. Pentru ca noi am regresat la stadiul de animal in loc sa ne civilizam. Si asta datorită politicilor de după '89. Si continuăm sa regresăm...
ion pe 03 Iunie 2016, 17:17
#8
pentru 1 si cei ca el
porci sunteti voi,cei care de o luna de zile promiteti orice numai sa cistigati.
Cetatean pe 03 Iunie 2016, 16:25
#7
Livada
Asa este.livada a fost distrusa complet,au fost taiati toti pomii.Cred ca si Soare este implicat in mizeria asta.Cuclea este cel din spatele acestor derbedei!

un orăsean pe 03 Iunie 2016, 14:45
#6
ciuma psd este în fierbere
degeaba se szbat ciumați că alegerile sunt pierdute de psd luați -va concediu pentru că dăuna-ți grav sănătați red face
TUNETUL pe 03 Iunie 2016, 13:17
#5
Hotii
De ani de zile cei de la PSD castiga alegerile,numai prin mita electorala,mai nou acum folosesc,lemne de foc .pietris si furaje pentru animale .Toti sefii de compartimente ai primarieii sunt scosi pe strazi chiar si in timpul serviciului.bineinteles platiti din banii prostilor .
EXCLUSIV pe 03 Iunie 2016, 13:04
#4
Pt. SENZATIONAL
Credeam ca v-ati saturat de aceasta ciuma PSD-ista de care sunt sigur ca scapam pe 05.06.si sunt sigur ca faceti parte si d-voastra din ea altfel... un om sanatos la mansarda nu ar mai pune ştampila pe PSD NICIODATA .Uitativa cum a ajuns acest oras daca se mai poate numi oras, uitativa la lista de consilieri incercati sa-i analizati pe fiecareoare...oare ce urmaresc acesti indivizi in afara de bunastarea familiilor lor? Dragi turneni pe 05.06 aratati-le ca dumneavoastra va pasa de acest oras si pe ei trimitetii frumusel acasa sa faca fiecare ce stie ca la primarie oricum nu sun buni de nimic, si Doamne ajuta sa uitam odata pentru totdeauna de PSD,dar.... ciuma-i ciuma... poate numai cu dezinfectant nediluat scapam de ea haideti ca se poate ginditi de 10 ori si stampilati odata.Afara cu slugoii rosii din primaria Turnu.
Senzational!!!! pe 03 Iunie 2016, 09:07
#3
Exclusiv!!!
Ne-am saturat de asemenea acuzatii! Dovezi aveti? Sau, pe ce va bazati cand scrieti asemenea absurditati? Vrem si noi dovezi, altfel... n aveti niciun fel de credibilitate..
ANGHEL pe 03 Iunie 2016, 08:37
#2
DE CE NU SE SESIZEAZĂ DNA,SRI,PARCHETUL?
SUNT ACELEAȘI PERSOANE DIN PSD CARE DE ANI DE ZILE SE OCUPĂ DE DARE DE MITĂ,AMENINȚĂ ȘI ȘANTAJEAZĂ CETĂȚENII CARE NU VOTEAZĂ PARTIDUL HOȚ ȘI MINCINOS CARE A DISTRUS ORAȘUL.SUNT OAMENI CARE SPUN CĂ ÎN ULTIMELE ZILE DE CAMPANIE S-AU DAT UNOR PERSOANE,PENTRU A MOBILIZA CETĂȚENII LA VOT,BANI ȘI STICLE CU BERE.
BOSU pe 03 Iunie 2016, 04:16
#1
PORCI
SANT NISTE PORCI
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.