Navrom Turnu-Măgurele oferă diplome de bac.

07 Iulie 2011, 16:09 | 3097 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Bacul de 12 euro.

 

 Şansă nesperată pentru cei aproximativ 110.000 de elevi cu coeficient scăzut de învăţare care au picat BAC-ul în această sesiune. Navrom Turnu-Măgurele pune la dispoziţia acestora posibilitatea de a primi o diplomă de bac, contra unei sume modice de 12 Euro. 

   "Pot veni aici, între orele 8:00 şi 23:00, iau bacul până la Nikopole, iar noi le oferim o diplomă în acest sens. E practic o diplomă de bac, care se acordă fiecărui pasager, de către căpitan, în cadrul unei mici ceremonii la bordul bacului", susţine Haralamb Machedon, căpitanul bacului românesc "Speranţa". 

   În câteva zile, toţi elevii picaţi ar putea lua bacul 

   Potrivit căpităniei Turnu-Măgurele, zilnic se efectuează 6 curse de bac spre Nikopole, capacitatea fiind de până la 300 de elevi. Diploma de bac conferită de Navrom atestă faptul că elevul respectiv a luat bacul, primind o notă de la 6 la 10, pentru comportamentul acestuia în timpul traversării. 

   "Cei mai cuminţi pot primi nota 10, însă trebuie să nu se aplece peste bord şi mai ales să nu ţină de vorbă echipajul". Navrom avertizează că bacul este supravegheat permanent cu camere video, pentru a nu da elevilor posibilitatea de a trişa. 

 

 

dupa trombon.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
eu pe 08 Iulie 2011, 16:10
#1
care am luat
smile) am ras cu lacrimi smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.