Cel mai nesănătos tip de peşte. Mulți îl consumă pentru că e ieftin fără să știe cât e de toxic.

11 Martie 2017, 05:59 | 5187 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cel mai nesănătos tip de peşte. Mulți îl consumă pentru că e ieftin fără să știe cât e de toxic

În clipa când românul obişnuit merge la cumpărături şi are de gând să îşi ia un peşte, primul lucru care îi vine în minte e pangasiul. E ieftin, nu are oase şi nici nu prea are gust şi miros pregnant de peşte. Şi, totuşi, dacă ai şti de unde provine acest peşte, te-ai mai încumeta să îl consumi, chiar dacă e aşa de ieftin?

O scurtă documentare privind această specie hibrid de peşte ne arată că provine din apele Vietnamului, mai exact din râul Mekong, pare-se cel mai poluat din cauza numeroaselor fabrici din apropierea acestuia, ale căror deşeuri ajung frecvent în apă.

De fapt, Pangasiusul nu a fost lăsat de mama-natură în aceste ape, ci a fost creat special pentru a supravieţui şi a face treburi „murdare”. Mai precis, Pangasiusul este o găselniţă a cercetătorilor chinezi, o încrucişare între mai multe specii de peşte, care are o toleranţă extrem de crescută la toxinele prezente în apa cu pricina şi, mai mult, se hrăneşte cu acestea, în aşa fel încât curăţă apa de toate relele.

Mai mult, aici >> realitatea.net

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
. pe 12 Martie 2017, 11:13
#6
.
SUNT BUNE SI FRUNZELE...NUMAI SA LE MAI GASIM,CA LA CUM TAIE PRIMARIA TOTI POMII,FRUNZELE SUNT PE CALE DE DISPARITIE...
geo pe 12 Martie 2017, 11:12
#5
numai mancam nimic...!
Pai daca e s-o luam asa,nici pulpele de pui nu-s bune ca e puiu injectat,porcu cine stie mai ce,iar acum trecem la peste...normal nimic nu e bun in exces da ia ziceti voi mananca lumea pangsius zi de zi,nu...inc*rand sa nu mmai mancam nimic,ne hranim doar cu aer si apa,stai si alea sunt poluate.

Arthur pe 11 Martie 2017, 19:20
#4
Mai sunt bani pt.mancare prin TR ?
Si ce ati vrea sa mancati,icre negre?Sa vedem ce veti manca la anul.Mi-e ca o sa treceti pe frunze.
. pe 11 Martie 2017, 09:37
#3
.
Si de unde stiti, ca lumea cumpara numai pangasiul? Sau,prin intermediul acestui anunt,vreti sa aflati ce consuma oamenii de rand,pentru a elimina si acele specii??
. pe 11 Martie 2017, 09:34
#2
.
Pentru a desfiinta productia proprie de pasari si animale,s-au inventat tot felul de boli si oamenii au fost obligati sa le incinereze,astfel ca,s-a facut un imens import,facand paguba la noi si beneficiu la straini.
. pe 11 Martie 2017, 09:30
#1
.
Au terminat cu pasarile,animalele,si acum incep cu pestele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.