Sandra N feat Marius Nedelcu - Te joci cu mintea mea ( videoclip): melodia saptamanii.

22 Martie 2014, 00:02 | 2225 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sandra N si Marius Nedelcu.  foto:youtube

Melodia acestei saptamani este "Te joci cu mintea mea", o colaborare intre Sandra N si Marius Nedelcu, melodie  produsa de Adrian Sina.
Marius Nedelcu, fost component al trupei Akcent, a mers in studioul lui Adrian Sina, semn ca s-au impacat si lucreaza piese impreuna. Multi au speculat ca ar fi vorba de o reunire Akcent insa surpriza vine astazi printr-o colaborare cu Sandra N, vocea angelica pe care am auzit-o pe hiturile Akcent - I'm Sorry, Angel sau Boracay.
"Te joci cu mintea mea" este noul single al Sandrei, a fost compus de catre Adrian Sina iar la scrierea versurilor s-a implicat si solista. In videoclip, Marius joaca rolul unui fotograf indragostit de ea! Iata videoclipul preluat de pe youtube:

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ox23PRw8JyyH pe 07 Iunie 2014, 12:39
#2
yAkIhcBBV
Eu nu mi-am cumparat doupri de urechi,daca nu imi place din prima cum suna..inchid fara vrun regret,insa la tine nu a fost cazul.Pot spune ca..suna binisor,poate te-ar prinde mai bine o piesa cantata de un barbat. Pentru tupeul si atitudinea din videoclip te felicit si iti urez sa mai incerci...poate poate ajungi pe la Tvwink). O seara frumoasa!
los lobos pe 22 Martie 2014, 16:19
#1
alt fel de manea
ascultati-vescan feat kmelia.exista o oarecare asemanare
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.