Melodia săptămânii: Robert Turcescu şi Casa Presei - Un refren (video)

25 Februarie 2013, 00:03 | 2200 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Casa Presei, un proiect de succes.   Foto: audiopub.wordpress.com

Melodia acestei săptămâni este una despre care s-a vorbit foarte mult în aceste săptămâni. Motivul acestor discuţii este faptul că unul dintre interpreţi este cunoscutul realizator de televiziune Robert Turcescu.  Împreună cu câţiva prieteni, Turcescu, un iubitor al muzicii de calitate, a participat la selecţia naţională pentru cântecul care va reprezenta România la Eurovision. În prima semifinală, Casa Presei a luat faţa tuturor, clasandu-se pe primul loc între cele 16 melodii. Juriul şi telespectatorii au considerat că melodia este una de succes. Vom vedea acest lucru în etapa finală, atunci când cele 12 melodii, calificate din semifinale, se vor bate pentru un loc la Malmo, în Suedia, acolo unde se va desfăşura finala Eurovision din acest an.

Iată videoclipul piesei, preluat de pe youtube:

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
mircea badea pe 26 Februarie 2013, 08:45
#1
turcescu de rasul lumii
acest pdl-ist a trecut preselectia datorita lui base nu ca ar avea calitati vocale,parca rage magarul cand canta,rusine asa reprezentant.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.