Melodia săptămânii: Pitbull featuring Chris Brown - International Love (videoclip)

21 Ianuarie 2012, 00:05 | 5095 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Cunoscutul cântăreț american Pitbull, pe numele său adevărat Armando Christian Perez, s-a născut la 15 ianuarie 1981, la Miami, într-o familie de cubanezi exilați. Pitbull, ca și alți cântăreți de rap, s-a implicat în diverse acțiuni ilegale. La vârsta de 16 ani, mama sa l-a dat afară din casă deoarece se ocupa cu traficul de droguri. Acea perioadă a trecut iar Pitbull a devenit unul dintre cei mai de succes raperi americani.

Melodia acestei săptămâni, "Internațional Love", este un cântec în ale cărui versuri sunt amintite mai multe țări, printre care și România."In Romania she pulled me to the side and told me Pit you can have me and my sister" , sunt versurile care amintesc de țara noastră.

Iată videoclipul melodiei, preluat de pe youtube:

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
chichi pe 30 Septembrie 2012, 19:10
#3
ura
grin \\n smile) cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink ;-u blank stare long face ohh grrr gulp oh oh red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake question
Miru Roxana Diana pe 23 Iunie 2012, 16:11
#2
Face caracterizari urate despre alti
Are calitati bune ca orice om dar are si calitati proaste,,, wink in reste canta bine dar nu-mi place ca intrun cantec caracteriza fem,eile din Romania ca sunt usoare,,,sunt 5 degete la o mana si nu toate sunt la fel asa sunt sia oameni rolleyes
beata pe 23 Mai 2012, 09:15
#1
pitbull
ieste cel mai tare cool smile [removed]void(0); cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.