Doza de râs: Ultima bombă a campaniei - Dragnea promite că o să facă hidrocentrala de la Seaca cu ajutorul Domnului.

01 Noiembrie 2014, 09:00 | 2609 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Dunarea la Seaca.

Disperarea că vor pierde alegerile, l-a făcut pe Liviu Dragnea ca pe ultima sută de metri a campaniei electorale să se facă de râs. Vineri, 31 octombrie, jupânul a venit la Seaca  cu trei chinezi plus un ministru ca să promită, pentru a nu ştiu căta oară, că o să facă hidrocentrala "dacă, Doamne fereşte, nu se întâmplă altceva în România” ( a declarat vicepremierul în faţa presei). Să nu uităm nici de marii conducători Dănuţ Cuclea şi Adrian Gâdea, care nu puteau să lipsească de la această întâlnire foarte importantă pentru destinul zonei.

Pe lângă chinezi, este implicat şi Dumnezeu, care, după câte vedem, este cel mai important în realizarea hidrocentralei. "Dacă nu se întâmplă ceva în România" este un alt mister, pentru că nu vedem ce poate fi aşa de rău. O invazie extraterestră sau o calamitate naturală?! Numai dacă iese Ponta se fac hidrocentrala şi podul şi se dau pensiile sau poate nici nu mai răsare Soarele daca pierde plagiatorul cu fata de mongoloid. Ce să mai, în campania electorală este momentul prielnic când se fac toate din gură. Faptul că şi bunul Dumnezeu este atras în această investiţie se poate înţelege că se vor face slujbe pe această temă şi că se aşteaptă verdictul din ceruri. Concluzia este că numai Domnul ştie când o să se facă hidrocentrala de la Seaca. Acum câteva luni, jupânul declara că o să se facă hidrocentrala de la Islaz în detrimentul celei de la Seaca însă iată că divinitatea a hotărât altfel. Încurcate sunt căile Domnului şi ale hidrocentralelor făcute de Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
HAI LA VOT ! pe 01 Noiembrie 2014, 19:06
#7
BAI PSD-ISTILOR,DE CE NU VA FACETI O TARA NUMAI A VOASTRA???
SI ATUNCI SA VEDEM CINE VA MAI TOT DA POMENI SI DE UNDE.SUNTEM DEJA O TARA DE ASISTATI SOCIAL SI CU MANA INTINSA LA ORICE.BAAAAAAAA,RADE EUROPA SI INTREAGA LUME DE NOI,POPOR DE SPALATI PE CREIER!PSD A ADUS SI CRESTE SARACIA SI PROSTIA IN ROMANIA!NU-I MAI CREDETI CA O SA MURITI DE FOAME!
Votantul pe 01 Noiembrie 2014, 19:02
#6
vreau sa traiesc nemteste !
VREAU SA TRAIESC NEMTESTE ! VOTEZ KLAUS IOHANNIS
Votantul pe 01 Noiembrie 2014, 18:52
#5
vreau sa traiesc nemteste !
Romania a cunoscut cea mai puternica dezvoltare,in perioada regelui Carol. Un neamt,care a stiut sa faca bine lucrurile. Am convingerea ca si Klaus Iohannis le va face bine,el nu este un mincinos gen Ponta sau Dragnea.Este un tip calculat,genul de neamt serios. Vreau sa traiec nemteste ! Votez Klaus Iohannis.
Wily pe 01 Noiembrie 2014, 17:58
#4
foxy,tu mai crezi in MOS GERILA?
Asta e Dragnea.O sa faca complexul de agrement mult trambitat pe la toate televiziunile asa cu a facut Parcul Industrial,Parcul de agrement dintre Olturi,Hidrocentrala de pe OLT si alte inventii pentru furat bani si sperante cetatenilor orasului TR.Magurele.Toate se vor risipi asa cum s-au risipit si sperantele cu fabrica PIRELLI.Fabrica ce este acum la Slatina si asigura loc*ri de munca pentru cateva mii de oameni.NU INTELEGETI CA DRAGNEA SI PSD NE VOR SARACI SI PROSTI?Asta este reteta sovietica de succes a comunistilor romani de dupa 1989.IESITI LA VOT SI ALEGETI UNDE,CUM SI ALATURI DE CINE VRETI SA TRAITI.
Simion\escu pe 01 Noiembrie 2014, 13:24
#3
MINCIUNI MARCA DRAGNEA.
Vrajeala asta tine numai la cei spalati bine pe creieri si care dorm cu poza lui Miki Mouse sub perna.Dragnea ne minte lafel ca si Ponta,iar asta se vede in fiecare zi.
foxy pe 01 Noiembrie 2014, 10:52
#2
Ca la Ploiesti
Pai nu se mai face complexul sportiv si de agrement?

O-ntoarce si la Seaca precum la Ploiesti?

Atunci, sa-L votam pe mongoloid.
iohanis pe 01 Noiembrie 2014, 10:43
#1
hotie
asa s-a intimplat si la islaz cu 10 ani in urma,cind a venit nastase puscarie sa faca hidrocentrala. s-a facut ceva ?minciuni.............
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.