Comentariul zilei - Braconaj si semnaturi false la fondurile de vanatoare ale jupanului.

28 Decembrie 2015, 09:19 | 3826 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Baietii primaritei Barbulescu Florica braconeaza fara frica.

Fonduri de vanatoare
Intr- o noapte a venit ing .Manea la Primaria Uda Clocociov si impreuna cu primarita Florica Barbulescu, Nicu ale Profir, fam. Tarlea Pandele, Penus Constantina au facut semnaturi false in locul la lume pentru a ceda pamantul la fondul de vanatoare .

Baietii primaritei Barbulescu Florica braconeaza fara frica. 

Pai ce sa zica Primaria ca la Uda Clocociov baietii Primaritei Barbulescu Florica braconeaza noaptea la faruri si ziua cu paznicul de vanatoare a lui Dragnea pe nume Tanase Florinel, doar sunt baieti primaritei. Vanatoarea se face cu vorba Politiei cand fac patrula anumiti politisti sa poata sa ii anunte politisti care au oi la Uda. DNA a facut control primaritei si la baieti ei sa gaseasca armele sa vada daca au autorizatie pentru ele ?

Asa ca nu toti ciobaniI dau branza si miei numai cei preferati de ei.

De Tanase Florinel care este lup pus paznic la oi.

Dupa dealul Balciului cetatenii simpli vedem cum braconeaza baietii primaritei. Pana cand nu putem sa iesim din case?

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Agricultorul pe 30 Decembrie 2015, 10:27
#7
Lui ppppp
Si cui trebuia sa-i vinda terenul ba desteptule,lui DRAGNEA?Abia atunci era corect,nu?Cit de spalati pe creieri sinteti,si ce analfabeti judeca astfel de lucruri.
gusti pe 28 Decembrie 2015, 23:49
#6
pt pppp
Despre lunca intreaba l pe cracea cum a vandut asociatia lui Nicolae,el stie foarte bine cum a luat 2.5 milioane de euro : nea pppp esti pe dinafara . Te baga sibsi ti repede cu candidatura . De parca noi nu stim ca tu esti GABI LUI SOANCA
pppp pe 28 Decembrie 2015, 21:34
#5
hotiiiiiii ?????
pai cu paminturile de la lunca care floricel carbunaru un fost pupinc*ris care vrea sa ajunga primar la lunca,le promite marea cu sare pentru a le trece la societatea lui (dragnea)
crin pe 28 Decembrie 2015, 17:07
#4
mos martin
Dl . Martin matale vorbesti in necunostinta de cauza bre. Sa aduci matale pe unul care i sa luat pamantul . Matale nu ai inteles ca acest pamant este proprietatea fiecarei familii dovedinduse prin titlu de proprietate . Cine poate bre sa ti ia lui matale pamantul fara act notarial bre Mos Martin. Sau matale stai la bloc si nu ai pamnat agricol,dar ati dai cu parerea despre agricultura,vanatoare,piscicultura,aviatie. Hai bre vino cu un proprietar de teren si sa spuna cine ia furat terenul . Sarbatori Fericite !
cititor pe 28 Decembrie 2015, 16:54
#3
lui marius ( cu "m" mic)
Dar tu, ce mare rahat(ca sa nu spun altfel) ai realizat in viata ta ? Si daca nu-ti place,de ce citesti acest site ? Ori nu prea ai ce face, in miezul zilei ? Ai postat la ora 12,40.
marius pe 28 Decembrie 2015, 12:40
#2
pt toti mancatorii de rahat
As vrea sa stiu si eu,voi,cei care toata ziua criticati orice si pe oricine...care sunt realizarile voastre in viata...si eu sunt anti PSD,insa nu cred ca trebuiesc criticati toti cei din PSD...sunt oameni care au muncit,care au riscat in viata si tr apreciati pt asta!!!! Doar cei care nu au activitate pt ca sunt ori lenesi ori incapabili sa realizeze ceva,fac ceea ce faceti voi aici la turnucustiri
Moș Martin pe 28 Decembrie 2015, 12:19
#1
/Ciocoii vechi și noi/
Au luat terenurile oamenilor amărîți,prin fals si cu japca.*Boierii* aștia de tip nou vor sfîrși la fel ca boierii de tip vechi.Tot niste hoți,tot niște mincinoși și lacomi.Proc*rorii trebuie să verifice modul în care Dragnea a intrat în posesia terenurile ce alcătuiesc fondurile de vînătoare.Iar oamenii care au fost deposedați în mod ilegal să-și ia un avocat bun și să meargă în instanță.Sînt sigur că DNA o să-i ajute cu niște informații.Haiducul asta de Teleorman fură tot ce se poate,nu mai are limite.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.