Asa ceva! Turnu Magurele - comuna cu parcari cu plata - comentariul zilei.

14 Mai 2019, 20:27 | 6268 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Garaj.

Ceea ce nu și-a permis Mohanu în 20 de ani își permite acum acest neispravit de primar CUCLEA introducând parcarile cu plată în cea mai săracă zonă CATANGA.In loc să se ocupe de extinderea parcarilor invrajbeste oamenii punându-i să plătească loc*rile de parcare la fel cum procedează alt psd-ist în Alexandria. Acest cacacios nu știe cum să mai scoată bani de la cetățeni. La fel a procedat și la taxa de salubritate pentru firma de casă Polaris pentru care Mazăre face ani grei de pușcărie. A introdus această taxă exact la cei care l-au votat. "Votați "PSD în continuare!Acest neica-nimeni de primar își bate joc de cetățeni orașului care a început să arate ca o comună punandu-le biruri suplimentare. A umplut orașul cu cutii de tablă la inițiativa analfabetului CONE.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
mohanu pe 15 Mai 2019, 20:12
#5
stire
bai Cucleo sa-mi sugi p**a
X pe 15 Mai 2019, 10:04
#4
Y
E foarte bine ca a aplicat taxa pt salubrizare... asa toata lumea plateste serviciul de salubrizare...nu o parte sa plateasca si altii nu! Iar pt garaj... nu e nimeni obligat sa inchirieze spatiul! Vrei conditii si siguranta pt masina, platesti... nu vrei sa platesti, o gasesti sparta, zgariata, locul ocupat, etc... vrem conditii, dar degeaba!
Z pe 15 Mai 2019, 09:16
#3
Orașul cu dughene
Mai,spălatule pe creier xyz acest primarel a dat aprobări pentru aceste dughene în multe zone unor indivizi care locuiesc în alte părți și nu au nicio legătură cu zonă respectivă. Și-au transformat dughenele în magazii și își parchează mașinile la blocul unde locuiește.
Cornica pe 15 Mai 2019, 00:20
#2
Grasu’
Eugen Ragabeja - sclavul nr 1 al lui Cracea...
Xyz pe 14 Mai 2019, 20:35
#1
Esti un boschetar
Foarte bine a facut,asa nu o sa mai parcheze fiecare unde vrea,ți-ar place sa găsești pe loc*rile de parcare de lângă blocul tau mașinile altora care nici macar nu locuiesc în zonă si tu sa nu ai loc de parcare? Sa sugi p**a de boschetar infect si invidios ce ești
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.