Irakianul care a dat cu pantofii dupa Bush este noul antrenor Oltchim

25 Februarie 2010, 19:13 | 4135 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Muntazer Al-Zaidi. Acesta e numele noului antrenor al echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu-Valcea si cel mai probabil si al nationalei.

Devenit celebru acum un an si jumatate, cand a inscris doua goluri senzationale in poarta lui George W. Bush Junior, fost presedinte al Statelor Unite si portar la FC NATO, Muntazer Al-Zaidi a fost imediat luat in vizor de oficialii Federatiei Romane de Handbal.

Contractul incheiat cu Oltchim, imediat dupa eliberarea lui Al-Zaidi din puscarie, unde executa o pedeapsa pentru vanzarea unui meci, prevede un salariu de 20.000 de Euro lunar pentru noul antrenor, precum si o prima de calificare la europene, in valoare de 100.000 de Euro.

Va locui impreuna cu 8 handbaliste

Muntazer Al-Zaidi va locui in Ramnicu-Valcea intr-un apartament cu 2 camere, pe care il va imparti cu 8 din membrele lotului de handbal Oltchim, din lipsa de fonduri. Cu toate acestea, irakianul a declarat ca nu va fi deloc stanjenit de situatia creata si ca cel mai probabil o sa-i prinda bine, dupa 18 luni de inchisoare.

Oficialii echipei Oltchim au precizat ca nu exista fondurile necesare inchirierii unor locuinte pentru fiecare din membrele echipei de handbal si ca impartirea aceluiasi apartament va avea rolul unui team-building permanent, care va spori semnificativ performantele echipei Oltchim.

Muntazer a declarat pentru times.ro ca stie putine lucruri despre Romania, insa cunoaste detaliile esentiale: "Romania este tara islamica, langa Germania, cu multe femei frumoase".

TIMES.RO

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.