Valeanu Iliuta, 29 de ani, a violat, chiar in ziua de Paste, o batrana de 79 de ani. Lusu Hainagiu, aparatorul violatorului, a cerut arest la domiciliu.

03 Mai 2016, 15:29 | 4708 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Batranele nu se simt in siguranta.

Polițiștii de la Secţia de Poliţie Rurală nr. 8 Lunca au fost sesizați pe 1 mai cu privire la faptul că o bătrână din comuna Beciu a fost victima infracţiunii de viol comisă de autor cunoscut.

”Din cercetările efectuate a rezultat că, în ziua de 01.05.2016, orele 13,00, autorul Valeanu Iliuta, 29 ani, din comuna Radomireşti Olt, după ce a consumat alcool la domiciliul victimei împreună cu nepotul acesteia, profitând de faptul că a rămas singur la un moment dat cu partea vătămată, prin constrângere a întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta”( n.r. violul a ajuns normalitate in Teleorman), informează Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman.

Bărbatul a dispărut de la locul faptei, poliţiştii efectuând verificări pe raza comunei Radomireşti şi în comuna Beciu pentru a da de urmele făptașului.

Bărbatul a fost prins pe un câmp din zona comunei. Beciu. Suspectul a fost arestat preventiv.

Solutia Judecatoriei Turnu Magurele:

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Dispune arestarea preventivă a inculpatului VĂLEANU ILIUŢĂ Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului inculpatului prin care solicită luarea faţă de inculpat a măsurii arestului la domiciliu. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu – av.Hainagiu Vasile Luşu, în cuantum de 260 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 2 mai 2016, ora 14,15.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 75/2016 02.05.2016"

Citeşte şi