Dosarul Referendumului. Vineri, ultimul termen.

08 Aprilie 2016, 08:38 | 3699 vizualizări | 25 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Instanţa supremă are programat vineri ultimul termen în dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare. Astăzi, procurorul de ședință și avocații vor ține pledoariile finale, în timp ce inculpaţii vor avea ultimul cuvânt.

În cadrul judecării, completul de magistrați condus de Livia Stanciu a audiat zeci de martori care nu au votat la referendum, însă ale căror semnături au fost falsificate pe listele electorale. De asemenea, Liviu Dragnea a dat declarații în sala de judecată.

Pe data de 15 mai 2015, Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul "Referendumul" la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani.

De asemenea, alți 74 de inculpați din dosar au fost fie achitați, fie condamnați la închisoare cu suspendare.

sursa: puterea.ro

Citeşte şi
Comentarii (25) Adaugă comentariu
Ion Cojan. 4 pe 14 Aprilie 2016, 06:47
#25
Dle ilie de la scularie.
Te contrazic, fara sa te jignesc: printre liberali se mai gasesc CATIVA OAMENI CINSTITI, MAJORITATEA SUNT PENALI!
franchestain pe 12 Aprilie 2016, 12:13
#24
gata frate va gasirati de neamuri drept acus
cînd masteptam sa vomitati si laptele care lati supt de la canalile comuniste ca mamuzai la blana zilele astea cu educatia de sant scrisa,banuiesc io, întro gramatica corecta asa cum cade bine la 2 itelectuali care nu stie ces alea înjuraturi.

La carcera cu toti penali politici si economici sin special cu PENALI SOCIALI DEMONOCRATI care vine de la PCR-Partidu Criminal Român din cares convins io ca fac*rati parte cu cinste altadat ca mio zice frate tupeu si limbaju de comunisti carel rîgîiti peaci pe saitu asta bestial.Amin!
Ilie de la scularie pe 12 Aprilie 2016, 07:14
#23
@ Ion Cojan
Englezii au o vorbă în asemenea situații: keep dreaming. Drumurile noastre nu se vor întâlni niciodată. Că mai sunt și penali printre liberali... asta e! Vorba lu' nen-tu' Traian: nimeni nu e ușă de biserică. Au călcat pe bec, să plătească pentru asta.
Ion Cojan. pe 11 Aprilie 2016, 17:20
#22
Dle ilie de la scularie.
Nu te-am lasat deloc, deabea m-am incins!. Am sa-ti dau o replica sa te fac martz: AMBELE VESTI PE CARE MI LE-AI DAT MA BUCURA ENORM( stiu ca nu ma crezi, dar vorbesc foarte serios!). Numai ca....NUMAI CA SA FIE ADEVARATE! Eu sunt Toma Necredinciosul, nu cred pana nu vad!. AI DREPTATE CA URMEAZA SI ALTII: AUD CA AZI A FOST CHEMAT LA....SPOVEDANIE SI LUDOVIC ORBAN (n-am avut cand sa ma informez, am fost foarte ocupat cu munca). URMEAZA CRIN ANTONESCU SI ALTII MAI....MARI IN GRAD.(intrucat inc*rcate sunt caile Domnului, s-ar putea sa dea Dracul sa ne intalnim si noi amandoi pe acolo- parafrazandu-l pe nea Traian- niciunul nu suntem usi de biserica!)
Ilie de la scularie pe 11 Aprilie 2016, 13:03
#21
@ Ion Cojan
Cojane, hai ca m-ai lasat tu, dar nu te las eu. Hai sa-ti dau doua vesti, una buna si un rea. Vestea buna e ca surse din ICCJ spun ca va lua intre 3 si 5 ani cu executare, vestea rea este ca mai urmeaza si altii.
Ilie de la scularie pe 10 Aprilie 2016, 17:46
#20
@ Ion Cojan
Băi putză eu cred că ți-a ajuns de cât ți-am dat-o la temelie și cred că în sfârșit ai realizat că te-am făcut suficient de cacao cât să-ți iei o pauză lungă de pe acest site (ori ai fost sfătuit de la centru să-ți iei o pauză fiindcă ai devenit jenant de penibil chiar și pentru ei). Cât despre așa zisul grup, aici nu mai e treaba mea ci a doctorului de specialitate. Tratează-te cât mai repede altfel o să începi să te crezi și tu coleg cu Mihai Viteazul precum alt imbecil mai mare în funcție ca tine.
Ilie de la scularie pe 10 Aprilie 2016, 17:35
#19
@Ion Cojan
Mai, eu cred ca te-am facut suficient de cacao ca sa mai apari o vreme pe aici. Ti-am dat la temelie suficient cat sa arat lumii ce lichea esti si ce esti pus sa faci aici. Cat despre asa zisul grup... ei bine, aici se termina treaba mea si incepe treaba psihiatrului. Mergi si te trateaza pana nu incepi sa te crezi coleg cu Mihai Viteazu precum alt dobitoc aidoma tie dar pus ib capul trebii.
Ion Cojan. 4 pe 10 Aprilie 2016, 14:25
#18
idiotului de la <<scularie>> UNICUL
Ajunge cat NE-AM batut joc de tine!. Ne e teama sa nu mori langa calculator si ramane satul fara prost si acest site fara farmec!.Sictir!
Ilie de la scularie pe 10 Aprilie 2016, 12:58
#17
@Ion Cojan
Succesuri să ai ca să n-ai eșece, ca să facem un joc de cuvine ce parafrazează un alt clasic în viață - agramata lui tata. Totuși ai grijă boule ce publici, și în cine dai, să nu te trezești cu un proces de toată frumusețea pentru calomnie (nu că n-ai merita-o). Aștept cu nerăbdare dezvăluirile șocante gen GHIȚĂTV sau LATRINA3, să ne mai râdem și noi de prostia la români (vezi că eroarea gramaticală e voită, nu trebuie luată ad-litteram boule, sau trebuie să-ți desenez?). Te-ai deconspirat pe deplin prostul satului, ai dat-o la vedere cu apartenența ta la PSD. Știri de Turnu este trompeta PSD, o jalnică replică la acest site. Acum pricepi cine joacă rolul prostului în comedia asta? Și cine te-a distribuit în acest rol?
Ion Cojan. pe 10 Aprilie 2016, 12:08
#16
idiotului de la <<scularie>>
Daca crapi ca prostul de c*riozitate, cauta-ma [e Facebook si ma vei gasi. Iti promit ca poza ta si numele adevarat vor apare pe Stiri de Turnu( Turnu cu stiri a refuzat sa le publice desi i-au fost date personal dlui Cracea). Acum cativa ani postai sub numele de Turneanu- personaj din romanul tau Amurg. Daca vrei voi publica si o fotocopie dupa o nota informativa pe care ai dat-o la Sec*ritate.
Ufjvjv pe 10 Aprilie 2016, 09:47
#15
Asta este PSD!!!
Dacă citești asta si votezi PSD, ești o lichea!



http://m.evz.ro/1855-telefonul-USL-pentru-fraudarea-referendumului-999830.html
Ilie de la sculărie pe 10 Aprilie 2016, 08:21
#14
@Ion Cojan
Cojane, Cojane, hai c-ai luat-o rău de tot pe miriște. Ce e măi idiotule, nu mai faci față meciului și începi să înjuri? Nu-i nimic, și eu te bag în mă-ta, poate așa nu mai poluezi și infectezi totul pe aici. Ți-am demontat bucată cu bucată toate fitilele și de aia devii strident din disperare? Mein Idioten Kamerad, ayatollahul vostru Dragnea sigur va face pârnaie. Asta înseamnă că gașca voastră de penali se cam destramă. Pușcăria vă mănâncă șobolanilor. Nu mai pomeni tu de Sec*ritate că vorbești de funie în casa spânzuratului fraiere, asta pe lângă faptul că bați câmpii cu obsesiile tale paranoide. De aia vă e vouă frică șobolanilor, că vine Crăcea la Primărie și vă zboară pe toți cei cere-l lingeți în kur pe Dragnea. Dar, de ce vă temeți de aia nu scăpați. Sincer, acum regret că n-am fost turnător. Mi-ar fi plăcut să torn vreo doi-trei metri cubi de beton peste tine, poate așa scăpam lumea de un idiot ca tine.
Profesor Mircea SCARLAT!!! pe 10 Aprilie 2016, 07:03
#13
Sansa a doua!!!!
D.N.A., va rugam pe aceasta cale investigati MEGA-FRAUDA, Programului SANSA A DOUA, in licee sub comanda, Inspectoratului Judetean TELEORMAN!!!!ZERO ORE FACUTE, angajati toti profesorii membrii P.S.D., se incaseaza bani, de bani din programul POSDRU, pe nemuna!!!!
Ion Cojan pe 10 Aprilie 2016, 05:58
#12
unui imbecil=ilie de la scularie.
Mars in p***da matii de comunist tembel si de acolo sa nu mai iesi! Te dai mare specialist in toate specialitatile, ca orice <> la SECURITATE si acum faci pe comisarul Catani. In fond, esti o secatura de cea mai joasa speta. Daca dl Cracea vrea sa castige alegerile cu tembeli ca tine, o sa aiba ...succesuri depline.
Ilie de la sculărie pe 09 Aprilie 2016, 19:01
#11
@Ion Cojan
Cojane, Cojane, ce lichea ești tu.... Dosarul e convingător, numai că se practică cutuma asta atunci când completul de judecată nu este de acord comun în ceea ce privește decizia finală. Nu te mai frăsui degeaba, Dragnea al tău și-o ia, și vă ia cu el pe toți. Jigodie pesedistă, vă e frică, ai?
mLs pe 09 Aprilie 2016, 11:33
#10
Democratia
Imi place ca acum va exprimatii liber chiar credeti ca cu prostile scrise aici o sa schimbati ceva fals iesiti in strada ca isi bat jog de voi ca de niste cainii ordinarii .
Ion Cojan. pe 09 Aprilie 2016, 06:05
#9
Degeaba.
Am asteptat cu emotie, speranta si nerabdare o hotarare definitiva a celui mai inalt for al Justitiei romane, cand colo, iar amanare!. Daca ICCJ nu reuseste sa ia o hotarare INSEAMNA CA DOSARUL INTOCMIT DE DEPARTAMENTUL NATIONAL DE APARARE A CORUPTIEI SI MAFIEI, AFLAT SUB BAGHETA UNEI INCOMPETENTE SI ESCROACE, L.C.KOVESSI NU ESTE CONVINGATOR!. Orice cetatean, cu minime cunostiinte juridice si cat de cat informat, isi da seama ca Dragnea poate fi CONDAMNAT LA INCHISOARE SI CONFISCAREA AVERII IN CU TOTUL ALTE CAZURI FLAGRANTE, NU IN CACANAREALA CU VOTURILE PE CARE O PRACTICA TOATE PARTIDELE. Avem cazurile lui Gigi Becali si Ioan Nicolae, condamnati pentru gainarii, nu pentru TALHARIILE LA DRUMUL MARE COMISE!.
Gruppo pro ADEVAR pe 09 Aprilie 2016, 04:42
#8
Dosarul lui FIERARESCU
DNA!!!!Verificati si redeschide-ti dosarul Mega Escrocului Danial FIERARESCU, de la peneleu Rusii de Vede, inchis pa sphaga de putregaiul Amarioarei la PNA!
turnean de 57 de ani pe 08 Aprilie 2016, 21:28
#7
pentru cei raspunzatori care au plecat cu cersitul de voturi
Domnilor Cuclea .Cone si amaritul acela de vice care se tine scai dupa voi nu mai mergeti cu nasul pe sus cind mergeti pe strada praporgescu si Taberei sau va miroase canalele care sint infundate si seara miroase foarte frumos ca se iroseste la fata si Tov Pinguin asa zisu canalagiu sef Voinila care nu poate sa traga pe nari de atita tuica Dar uite asa isi ia si el leafa ca o plimba pe doamna Stanescu si ii mirose parfumul
Noi pe 08 Aprilie 2016, 21:26
#6
Mulți ani cu condamnare,Liviule!
Boala lungă moarte sigură . s

Singura măsură,pe lîngă o condamnare maxima,este confiscarea întregii avreri.



,averi făcute prin furt si jaf.
noi pe 08 Aprilie 2016, 14:17
#5
chiar e groaznic
Condamnarea, corectă chiar, ar aduce puțină schimbare si in oraș. Individul ăsta a strâns o avere fabuloasă furând din banii publici, banii noștri adică.
un magrean pe 08 Aprilie 2016, 14:06
#4
cu spor la puscarie
pentru necazul care la provocat în teleorman cel mai bine să si facă pedeapsa pe care o va lua de la instanța



excaim
turnean pe 08 Aprilie 2016, 11:18
#3
condamnare
Astazi este ultimul termen in fosarul referendum unde inculpat este. Liviu nicolae dragnea si cred ca Livia stanciu va avea ultimul cuvint si va anunta sentinta pentru el si cred ca ii va da 3 ani cu executare; asa sa fie si sa ne ajute dumnezeu sa scapam de acest individ si orasul turnu magurele sa- si ia mersul in sensul ca va fi o schimbare;
Turnean pe 08 Aprilie 2016, 09:37
#2
100 de ani de puscarie
Și tot ar fi putini.N umai pot fi întorși anii în care am fost lipsiți de democrația reală,de promisiunile făcute timp de 25 de ani,și de civilizație în general.Să sperăm că Dumnezeu își va întoarce fata către noi.
TU pe 08 Aprilie 2016, 09:22
#1
net
ULTIMA sau poate,nu sa speram ca azi va incepe o noua fila a istoriei in justitie.Omul cameleon DRAGNEA LIVIU va primi ce merita,adica beciul domnesc cu executare 1 an si 6 luni.Cred si sa speram ca se vor deschide mai multe dosare,pentru raul pe care la facut acestui judet.Fara el judetul va avea de castigat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.