Furturi de material lemnos la Seaca si Dracea.

15 Decembrie 2015, 06:53 | 2335 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Furturi de material lemnos la Seaca si Dracea.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Crângu au organizat și executat, în weekendul trecut, o serie de acțiuni pe linia combaterii furturilor de material lemons, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5880 lei.

Oamenii legii au dat peste un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Seaca care sustrăsese lemn din Corpul de pădure Seaca.

Un alt un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Plosca, a fost depistat în timp ce transporta cu o autoutilitară pe DJ 653, pe raza com.Dracea, material lemnos din esență fag, fără a avea documente legale.

Cantitatea de lemn a fost confiscată și predată Ocolului silvic Turnu Măgurele. În ambele cazuri au fost întocmite dosar penale, urmând a se propune soluții prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
eu pe 24 Decembrie 2015, 17:27
#4
?
Mă da ăștia de la păduri ce fac?!!! Se inc*ră cu mașinile pe banii statului pe salarii mari. Dacă ii căutaţi bine, in mod sigur, sunt afaceri de familie, la proriu.
UN MAGUREAN pe 15 Decembrie 2015, 12:11
#3
PE MAGURELE
PE MAGURELE ETNICI ROMI SUSTRAG LEMNE LA GREU CU CĂRUTELE ALO POLITIA NU VEDE NU AUDE

cool smirk
Nelu pe 15 Decembrie 2015, 09:35
#2
Ce sa va povestesc hahaha
Mare Brinza ce a-ti facut voi ,a-ti prins doua persoane ....bai politisti lui Peste, veniti dracului la Poiana Si Ciuperceni sa vedeti ti**ni cum fura lemne acolo nu vedeti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.