Exclusiv: MAFIA PESEDISTA - Barcaru Dan Liviu, fratele Danei Pitis, de la traficant la administrator al afacerilor din America ale lui Dragnea.

14 Decembrie 2015, 06:45 | 4678 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Barcaru Dan Liviu
Comentariu - Dumitrescu
Barcaru, asa zisul om de afaceri, omul lui Dragnea, impreuna cu concubina din Craiova, este implicat si in carausia de droguri din America in Europa si in afaceri de prostitutie in Teleorman, Pitesti, Craiova.
 
Mafia politico-economică din jurul lui L.Dragnea e uriasa, cu încrengături şi oameni de care ştie foarte puţină lume. Ceea ce se cunoaşte şi s-a scris în presă e doar o mica parte din imperiul din jurul jupânului. Teldrum, Proinvest şi ce a fost scos la suprafaţă până acum, au devenit ceva banal în Teleorman, dar ceea ce vă vom prezenta, pe parcursul mai multor zile, e de-a dreptul senzaţional şi explică jaful din judeţul nostru. Pe lângă Fiscuci, Pitiş şi alţi oameni de paie cunoscuţi, mai sunt alţii de care încă nu se ştie prea multe, însă fac parte din caracatiţa lui Dragnea. Dan Barcaru (fratele Danei Pitiş, sotia lui P.Pitis, directorul Teldrum, si "prietena" destul de apropiata a lui L.Dragnea, in trecut, desigur!) Dan Neagoe şi Mocanu Ion-Daniel, sunt doar o parte dintre cei despre care o sa vă dezvăluim legăturile strânse cu Dragnea.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ion pe 14 Decembrie 2015, 18:04
#4
pentru dna
verificati averea lui patica.poate il intrebati si pe dragnea de teldrum,ori e pe lista'a nu fi atinsi'
CEZAR AVRAMUȚA FĂRĂ STEAG pe 14 Decembrie 2015, 14:26
#3
De cînd cu democrația asta,s-au înmulțit hoții.
Ar fi mare păcat,pentru noi si pentru această țară,ca lucrurile să rămînă la stadiul de stire.Cei ce sînt plătiți din banii celor furați de către politicieni și oameni de-ai lor,adică instituțiile statului,abilitate să facă dreptate și ordine,trebuie în mod cert să poată depăși ideea ca, gata,am auzit,am vazut,am fost informați siiiii,să treacă la treabă.Asta pentru ca să nu fie nevoie să mai ieșim incă odată în stradă.Deși,e foarte posibil,avînd în vedere că s-a mers mult prea departe.
bibicu pe 14 Decembrie 2015, 11:47
#2
100 de ani de puscarie
Doar ce au recunoscut cei din psd.un grup infracțional bine organizat.
Necsulescu pe 14 Decembrie 2015, 09:07
#1
Daca e adevarat /ESTE FOARTE GRAV
Dragnea,prin interpusii care pana acum ceva timp nu aveau ce pune pe masa,a dezvoltat o intreaga retea de crima organizata.Alooooooooooo,SRI,DNA,Parchetul,se aude,va sesizati sau vom auzi de toate astea peste cativa ani?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.