Scandalos! Violator de profesie - 4 condamnari. Ion Dragut, functionar in Primaria Zimnicea, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru viol. Asteptam urmatoarea isprava.

11 Decembrie 2015, 15:54 | 7499 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ion Dragut.

Ion Drăguț, referent în cadrul Primăriei Zimnicea a fost acuzat, în urmă cu doi ani , de violarea unei adolescente de 15 ani. Părinții fetei au depus plângere la poliție și cazul a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea. Dosarul lui Ion Drăguț, angajat în continuare la Primăria Zimnicea, a ajuns în instanță și a fost judecat , în ultima fază la Curtea de Apel București.

Instanța s-a pronunțat în cazul său în noiembrie 2015. Potrivit soluției definitive date de magistrați, Ion Drăguț a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare. Angajatul Primăriei Zimnicea va presta ore în folosul comunității chiar la instituția la care încă figurează ca angajat.

”Solutia pe scurt: Dec.1633/A/Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea împotriva sentinţei penale nr.107 din 22.04.2015 pe care o desfiinţează şi rejudecând: În baza art.220 alin.1 cu aplicarea art.35 alin.1 C. pen. condamnă pe inculpatul DRĂGUŢ ION la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 lit.a,b şi n (dreptul de a comunica cu partea vătămată şi membrii familiei acesteia) C. pen. pe o durată de 3 ani. În baza art.91 C. pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 4 ani. În baza art.93 C. pen., pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art.93 alin.2 lit.c C. pen. obligă inculpatul să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art.93 alin.3 C. pen. pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, în cadrul Primăriei Zimnicea – Administrarea Domeniului Public. Atrage atenţia inculpatului cu privire la dispoziţiile art.96 C. pen. privind revocarea suspendării pedepsei sub supraveghere. Obligă inculpatul 5000 lei reprezentând daune morale către partea civilă Prună Ana Maria. Obligă inculpatul la 1000 lei cheltuieli judiciare statului privind fondul cauzei. Cheltuielile judiciare privind faza de apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.11.2015”, este soluția dată de magistrați în data de 26 noiembrie.

Ion Drăguț este un personaj cunoscut în orășelul Zimnicea. Numele angajatului Primăriei Zimnicea a apărut și într-un dosar care a avut în centru Clanul Sportivilor, la data respectivă Ion Drăguț fiind chemat la audieri.

Referentul de la Primăria Zimicea nu este la prima condamnare pentru viol. În trecut, același funcționar a mai avut trei condamnări pentru viol.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
coada de peste pe 17 Septembrie 2016, 16:13
#12
pe iei
pe iei varule
Dan pe 17 Februarie 2016, 23:51
#11
Oameni inculti
Ducetiva la guvern sa rezolvati ceva acolo pentru tara asta
ADMIRATOR pe 19 Ianuarie 2016, 12:35
#10
CONCLUZIA
MAI LUME ! VEDEM CU TOTI CA TOT VORBITI DE ACEASTA PERSOANA PE NUME NITA. OK. DC NU II ZICETI LUI PERSONAL DREPT IN FATA? DIN CE MOTIV? CUMVA NU AVETI CURAJ? DC NU VA UITATI LA VOI IN CURTE? SA VA SPUN EU CEVA,ACEST OM DE CARE VORBITI VOI NU ARE TREABA CU NIMENI, E SMECHER,F CUNOSCUT SI DUPA PAREREA MEA TOT CE ZICETI DE EL SUNT NUMAI MINCIUNI SI ABERATII. CINE PROCEDEAZA ASA CUM PROCEDATI VOI SE NUMESC LASI FARA A AVEA CURAJUL RASPUNDERI.VAI DE CAPUL VOSTRU DE ANALFABETI CARE SCRIETI AICI DE ORICINE,MI AR FI RUSINE SA MAI TRAIESC DACA AS SCRIE AICI. MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TOTUL SE PLATESTE. DUMNEZEU ARE GRIJA.
FLORIN pe 18 Decembrie 2015, 21:41
#9
Fifty/fifty
Oare din banii primiti cu japca de la asistati cu cine face parte acest escroc?
DNA pe 17 Decembrie 2015, 22:02
#8
Primaru PARVU VINOVAT
toti asistatii social[rudarii]cotizeaza la nita de ani de zile ei muncesc in spania si sunt pe liste la ajutor social

va dati seama cati bani mananca nita?



joni pe 17 Decembrie 2015, 20:15
#7
sc*rsura
o zdreanta de om
fane pe 14 Decembrie 2015, 05:45
#6
Un golan
Este omul domnului primar Pirvu acest golan pe nume de Dragut Ion !!!!!!!!!!!!!
EU pe 13 Decembrie 2015, 23:36
#5
ASTA E PSD UL
NUMAI SI NUMAI LEPRE ! FURTURI, VIOLURI !



ASTIA NE CONDUC ! PANA CANDDDD ????
neagu pe 12 Decembrie 2015, 17:40
#4
cui pe cui se scoate
Am auzit ca e limba la gabori, ca ia sifonat pe aia din clanul"sportivilor" la Zimnicea si acu e tinut in brate.
bula pe 12 Decembrie 2015, 13:47
#3
bula
bah tara de proshty cat draqu asteptati sa-l dati afara?!?
Lupu pe 11 Decembrie 2015, 19:34
#2
A aparut scufita rosie!
Un pic de rabdare, sa vedeti comEntarii de prima mana...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.