Ne-am săturat de Polaris ca de mere acre!

17 Septembrie 2015, 10:02 | 4032 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ne-am săturat de Polaris ca de mere acre!

Nu mai e o surpriză pentru nimeni că moralitatea a ajuns o floare rară. Ba, mai mult, ne-am obişnuit cu lipsa ei din peisajul societăţii noastre. Astăzi moralitatea a fost înlocuită de mitocănie, aroganţă şi nesimţire. Este cu atât mai grav cu cât aroganţa şi mitocănia vin din partea unei firme de salubrizare cu pretenţie de unic operator pe plaiurile teleormănene.

Odată ajunsă aici şi-a întins tentaculele precum caracatiţa, cucerind în foarte scurt timp
majoritatea satelor şi oraşelor. Şi, la doi ani de la "nuntă", Polaris e sigură că i se îngăduie orice şi nu i se refuză nimic atâta timp cât autorităţile judeţene au mâinile legate. Drept urmare a scăzut foarte mult calitatea serviciului prestat, cetăţenii sunt pe zi ce trece mai nemulţumiţi, sunt ironizaţi de muncitorii de pe autogunoiere când le
cer să manipuleze cu grijă containerele să nu se deterioreze sau atunci când le cer explicaţii cu privire la faptul că le ridică întreaga cantitate de deşeuri scoase în faţa porţilor. Cu toate acestea, nimeni nu e înstare să ia nicio măsură, nimeni nu are curajul să le spună în faţă acestor indivizi că nu mai pot îndura aroganţa şi tupeul lor fără margini.

Noi, însă, îi sfătuim pe abonaţii serviciului
de salubrizare să se adreseze cu curaj Asociaţiei de Dezvoltare
Intercomunitară "Managementul Deşeurilor Teleorman" (A.D.I.) din
strada Dunării nr. 178 din Alexandria. Nu de alta, dar această
asociaţie, la care au aderat 77 de localităţi din Teleorman, a fost
creata tocmai pentru a urmări şi a monitoriza modul de îndeplinire al
celor două contracte: contractul de colectare a deşeurilor la nivelul
judeţului şi contractul de administrare a depozitului de la Mavrodin.
Rămâne de văzut, dacă A.D.I. Teleorman, a cărei activitate a fost
inexistentă timp de doi ani, va da curs sesizărilor şi va avea
curajul să sancţioneze firma protejată de partidul celor trei roze.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
nae007 pe 26 Februarie 2016, 13:16
#10
Cum scapam de contractele cu polaris ?
Am facut cerere de reziliere si mi s-a spus ca nu se aproba pentru ca sunt singurii in zona cu servicii de genul asta.Primesc in continuare facturi emise abuziv,desi de la inaintarea cererii de reziliere, nu am mai scos nici un fir de iarba la poarta pentru a-l ridica.Cum dracu' se poate rezilia un contract cu nesimtitii aia?Au avut grija sa treaca pe contracte,scris de mana, perioada nelimitata,chiar nu exista legi care sa apere si cetateanul impotriva abuzurilor ?
george pe 26 Septembrie 2015, 15:35
#9
jeg
Ba dn valush ce ocupatie ai ma nene de crezi tu ca nu se poate rezilia un contract de prestari servici . polaris sunt niste je**si la fel ca prestatea pe care o face

JYMY pe 19 Septembrie 2015, 22:37
#8
POLARIS=EXCREMENT!
POLARIS VA PLECA DIN TELEORMAN CAND IL VA LUA VADIM PE DRAGNEA LA EL!!!!
Valush pe 18 Septembrie 2015, 20:23
#7
Nu se pot rezilia contractele.
Sunteţi naiv să credeţi că veţi putea rezilia contractul de salubrizare aşa uşor! Ia, încercaţi să reziliaţi un contract! veţi primi răspunsuri de tipul: " Cererea dv de reziliere a contractului nu are un motiv întemeiat. Polaris M. Holding este unicul operator din judeţ, iar dv sunteţi obligat, conform legii ( promovate în parlament de Eduard Martin)să încheiaţi un contract cu un operator specializat în colectarea şi transportul deşeurilor". Credeţi-mă! Vă spun din experienţă.
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! pe 18 Septembrie 2015, 13:13
#6
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
mariusica pe 18 Septembrie 2015, 09:12
#5
fara frica
Puteti rezilia contractele...dar veti fi bagati la taxe si impozite locale si toti veti plati acest serviciu.
itic pe 17 Septembrie 2015, 21:37
#4
O firma mafiota
Bine ne face ca tare sintem prosti.Sa ne ia gunoiul odata pe an.Mazare si Dragnea isi bat joc in continuare de toti cetatenii Teleormanului.I-ati votat,acum spalati-va cu ei pe cap.
elena pe 17 Septembrie 2015, 16:34
#3
dezinteres
Speram, la vederea sacilor galbeni primiti la inceputuri ca gata, s-a terminat cu mizeria si gunoaiele din oras.Dar, ca orice minune, a tinut trei ...saptamani. Nu se mai dau saci, nu se mai selecteaza resturile menajere si, in plus, aroganta angajatilor Polaris este in floare. Gunoierii cred ca ne fac servicii neplatite, lasa dupa ei un sfert din gunoi imprastiat pe caldaram fara nici o apasare, iar deseurile din gradina nu sunt luate pentru ca "se umple prea repede groapa de gunoi".Suntem sfatuiti sa le dam foc.Nu stiu in care tara arderea gunoiului biodegradabil este mai ecologica decat... biodegradarea. Se pare ca in Romania, la Turnu Magurele .Asa ca, o teapa ca multe altele : bani degeaba .
UN MAGUREAN pe 17 Septembrie 2015, 15:19
#2
polaris =servici proaste
frima polaris un contract facut pentru firma nu pt oameni ,pubele nu sau dat preturi mari excaim excaim excaim excaim
eu pe 17 Septembrie 2015, 14:27
#1
Puteti rezilia contractele.
Nemultumitii pot rezilia contractele printr-o simpla cerere adresata Polarisului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.