Mortul e de vină! Ancheta în dosarul tânărului ucis de primarul din Dracea merge spre muşamalizare.

08 Septembrie 2015, 12:57 | 6659 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
TRAGEDIE la Turnu Măgurele! PRIMARUL de la Dracea A UCIS un tânăr în curtea unei societăți

Dupa cum stiti, primarul din Dracea a strivit un tanar in curtea unei societati. Costica Doncea si patronul societatii fac tot posibilul sa musamalizeze accidentul.

Un cititor ne-a spus urmatoarele: "Domnul Ciobanu Emil, directorul general al ITM, sa dea un comunicat de presa in acest sens. Dar, atentie domnule Ciobanu, ginerele primarului de la Dracea este domnul Iancu Gigi, mare,,scula,, in Prefectura!!!"

Domnul Iancu Gigi Dorinel este seful Serviciului Juridic din Prefectura Teleorman si este casatorit cu Iancu Florentina Cezarina, fata lui Costica Doncea. Conform declaratiei de avere, Iancu Gigi a facut parte din tot felul de comisii la alegerile locale, europarlamentare, prezidentiale, de unde a primit aproximativ 8.000 de lei. Aceasta suma este un mizilic pe langa 113.043 lei, suma ce reprezinta "spor dificultate acordat pe baza de hotarari judecatoresti pentru activitatea desfasurata in cadrul comisiilor locale de fond funciar". Revenind la primar, acesta a trecut la PSD si dupa cum stiti, comuna Dracea a fost fruntasa la Referendumul de suspendare al lui Basescu cu un procent de 118%. Tinand cont ca in zona noastra multe accidente au fost musamalizate, ne asteptam ca si in acest caz mortul sa fie vinovat. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
anonymus pe 02 Octombrie 2015, 23:18
#18
Minciuna!
celalalt ginere este fiul unui fost proc*ror din alexandria deci doncea este sigur ca va scapa basma c*rata el stie cel mai bine



directorul de la itm a musamalizat si alte cazuri si eu stiu ca sunt prieteni

ITM pe 30 Septembrie 2015, 12:14
#17
Norme SSM
Daca cineva citea normele de sec*ritate a muncii, vedea ca acolo scrie clar ca este interzis accesul unui operator intre tractor si utilaj atunci cand motorul tractorului este pornit, accesul fiind permis doar cand motorul este oprit.
Tot eu pe 23 Septembrie 2015, 00:11
#16
Arestati criminalul.
Daca autoritățile nu fac ceva trebuie sa facem noi. Trebuie sa ne organizam sa mediatizam cazul pe rețelele de socializare sa protestem in strada și sa nu ne oprim pina se face dreptate. Doncea TREBUIE SA PLATEASCA. PEDEAPSA SA FIE PE MASURA FAPTEI. FAMILIA BAIATULUI DECEDAT SA FIE SPRIJINITA IN OBTINEREA DREPTATII.
Tot eu pe 22 Septembrie 2015, 04:44
#15
Doncea criminal?
Costica Doncea. NEVINOVAT. VINOVATA SOCIETATEA COMERCIALA. CARTILE AU FOST FACUTE. ACESTA VA FI VERDICTUL FINAL.
JYJY pe 19 Septembrie 2015, 22:44
#14
MAFIA TR
CINE TRAGE SFORILE PTR.CRIMINALUL DE DONCEA!!!???SIMPLU:GINERELE SAU DE LA PREFECTURA.D-UL JR.GIGI IANCU
Anonim pe 17 Septembrie 2015, 12:54
#13
Doncea-TRASEIST MAFIOT
Sunt convins ca acest traseist mafiot corupt pina in maduva oaselor va reusi sa mușamalizeze cazul. Spun asta pentru ca il cunosc personal si stiu multe despre afacerile lui dubioase. DNA sa-l ia puțin la puricat si este TERMINAT
Dragnea pe 17 Septembrie 2015, 12:24
#12
Doncea Costica - Primar pe viață.
Doncea afirma ca are relații in PSD PNL PDL UNPR si in toate structurilede forta din teteleorman sica va scapa de problema asta minora. Deasemenea spune in stinga si dreapta ca VA FI PRIMAR TOATA VIATA.
Anonim pe 17 Septembrie 2015, 12:09
#11
Doncea-TRASEIST MAFIOT
Sunt convins ca acest traseist mafiot corupt pina in maduva oaselor va reusi sa mușamalizeze cazul. Spun asta pentru ca il cunosc personal si stiu multe despre afacerile lui dubioase. DNA sa-l ia puțin la puricat si este TERMINAT
tanar pe 15 Septembrie 2015, 00:28
#10
Dj
Dragi tineri haideti sa facem ceva pentru saracul Mița,nu se poate asa ceva sa moara un tanar copil si cel vinovat sa scape bazma c*rata este ca imposibil sa ajungem chiar asa de jos,oricuml-am pierdut pe saracul baiat dar merita pentru fapta lui macar 5-8 ani de puscarie,batut si batjocorit,m-as buc*ra sa aud ca pierde si el un copil si apoi sa vada cat sufera lumea si mai ales un parinte dupa mița...dar lumea e retarda si rea si dupa toate astea mai au si bani,noi oamenii de rand suntem batjoc*riti si luati in ras de cei care au bani si care au o functie mare...nu stiu ce inteleg ei prin lucrurile astea fiindca toti v-am muri intr-o camasa alba si doua lumanari.Dumnezeu sa te odihneasca Mița si sa il vada pe cel ce te-a trimis acolo! O seara buna tuturor cititorilor
anonim pe 14 Septembrie 2015, 19:46
#9
mafia e la putere
chiar nu se poate face nimic? chiar asa sa ajuns in Romania...mafia sa fie peste tot...Baiatul decedat era din Uda Clocociov, Primarita chiar nu face nimic? sunte-ti mana-n mana sa impartiti spaga cu nenorocitul ala de primar de la Dracea...mai pune-ti mana sa face-ti si bine D.na Primarita nu numai rau si nu doar pentru Dv. mai face-ti ceva si pentru satul ala...sa fi primar inseamna sa faci cv pt comuna unde ati fost ales nu sa va cumpara-ti masini scumpe pe banii satenilor si alte magarii...ajuta-ti familia baiatului decedat sa faca dreptate...''mafiotilor''
margelatu pe 13 Septembrie 2015, 01:40
#8
pentru mizeria de primar
j**ule sa ti minte atit. in viata totul se plateste mai bine stai in banca, ta, nu mai umbla cu mijmasuri. oricum nu ai sa scapi.
eu pe 11 Septembrie 2015, 17:33
#7
e un lucru grav
Totul depinde de cum iși fac treaba organele judiciare. Justiţia nu ar trebui să aibă culoare politică cu atât mai mult cu cât este vorba de viaţa unui tânăr care avea in faţă viaţa. Dacă este adevărat că se intervine și se fac presiuni atunci trebuie dovediţi toţi acești părtași la accidentul fatal suferit de victimă. Ăștia n-or avea frică de Dumnezeu? Ei nu au copii? Câtă suferinţă au bieţii părinţi! Primarul nu a furat un ou ci a luat viaţa unui om. Ce caută politicul și traficul de influenţă aici? Păi ăștia au drept de viaţă și de moarte asupra noastră? Ce sunt oamenii obișnuiţi? Sclavi pe moșiile lor....sper ca parchetul și instanţa să fie imparţiale chiar și in judetul acesta.
ion pe 10 Septembrie 2015, 08:15
#6
mita
Cima rosie din judet distruge tot acum si morti Aici am inteles ca si- a bagat coada si primarita Florica Barbulescu di Uda Clocociov ce parere aveti ?
bitza pe 09 Septembrie 2015, 22:27
#5
pt mitza prietenul meu]
pei asa e in romaina banu vb eu un nu as acepta asa cva . trb sa faca puscarie pe vita ca nu e la prima abatere a mai avut in ca 2 crime inainte pei eu unu nu asi fi de acord cu asta daca sar putea sa facem toti prieteni lu mitza o sesizare la tribunal



c*rntatu pe 09 Septembrie 2015, 20:52
#4
mafia sami-ciobanu -doncea
Atentie!!!!

Domnul Emil viorel Ciobanu a vandut farmacia din Alexandria domnului Sami Calota apropiat al domnului Doncea primarul din Dracea.
eu pe 08 Septembrie 2015, 18:23
#3
De ce afirmati asa ceva? Cum ca se va musamaliza cazul?
Doar pentru ca Gigi Iancu este ginerele faptuitorului?

Nu va ganditi ca pur si simplu rasuciti cutitul in rana familiei decedatului?

Pe langa faptul ca sunt tulburati de evenimentul nefericit produs, ii mai speriati si voi inutil ca se va musamaliza cazul.
Taranu I. pe 08 Septembrie 2015, 18:01
#2
Era de asteptat.
In comparatie cu accidentul mortal din 28 august 2014, in care interlopul cu imunitate totala Tavocu l-a ucis pe biciclistul Sfetcu Gheorghe si nu a patit nimic, desi vina lui Tavocu a fost de cca 85% ( avea viteza peste cea legala, urme de franare erau dupa producerea impactului, vorbea la telefonul mobil si nu era atent, nu purta centura de siguranta, are vederea foarte slaba si nu ar trebui sa conduca), vinovat a fost scos tot biciclistul. In plus " martorii" pusi de criminal au jurat stramb, nici nu au fost la fata locului!!!.,in acest caz tragic mai sunt semne de intrebare. Deocamdata nu s-a incheiat cercetarea, iar daca vor exista dubii, parintii victimei sunt sfatuiti SA NU SE LASE SI SA MEARGA PANA IN PANZELE ALBE!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.