Ne scriu cititorii - Abuzuri de neimaginat la fabrica Norman din Turnu Măgurele. Minculeasa Roxana poate răspunde penal.

10 August 2015, 23:36 | 5435 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Textilistele au ajuns sclave.

Va scriu aceste randuri fiindca vreau sa afle toata lumea ce se intampla in fabrica Norman. Administratora Minculeasa Roxana trateaza angajatele ca pe niste sclave. Concediu de odihna se da 5 zile sau deloc. Ni se spune ca avem mult de munca si trebuie sa venim la fabrica. De ce nu ne plateste concediu de odihna plus zilele cand venim la munca pe timpul concediului. In urma cu cateva zile am facut greva din cauza ca nu primisem banii.

Minculeasa a zis ca pana nu spunem persoana care a declansat greva nu ne da bonurile de masa. Daca avem mai mult de trei zile de concediu medical ni se taie toate bonurile pe 1 luna. Drepturile ne sunt calcate in picioare de conducerea fabricii. Pur si simplu angajatele sunt furate. Minculeasa Roxana comite abuzurile pentru ca este protejata de autoritati. Sefii ITM sunt corupti doar procurorii pot face o ancheta prin care sa puna capat terorii din fabrica. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Tache pe 06 Octombrie 2019, 18:36
#18
Fraierime
Sa vina itm la norman si sa vada ce nereguli sunt,cum isi bate joc de muncitoare si cum le plateste roxana salariile cand are ea chef iar mariana cum tipa la ele ca dorm in masini si nusi fac norma, si au mai adus si o inginera care a facut turu la toate fabricile din oras nu face decac sa stea cu cronmetrul in mana si sa urmareasca femeile ce fac cs sa mearga sa toarne la roxana. Le pleaca muncitorele pe capete ca sau saturat de ele . Un sfat pentru minculeasa roxana,apreciaza.ti oameni ca dupa urma lor castigi banii si faci turul continentelor si dupa urma lor umpli conturile nu dupa urma trantorilor care stau prin c*rtea fabrici.
florin pe 11 August 2016, 08:04
#17
ATENTIE
fetelor stati cuminti ca dupa aia ramaneti fara loc de munca si dupa aceia va trebui sa mearga barbatii la munca, doamne fereste
cetatean pe 06 Septembrie 2015, 09:22
#16
daca ar trai Caragiale....
Fetelor,uniti-va ! Puneti-le o patura sau un sac pe cap, Roxanei,Marianei,si boxati excroacele pana vor cadea pe jos. Nu va fie frica,si eliminati excroacele din mijlocul vostru.
Primaru lu Tirgu Mac*rele pe 20 August 2015, 02:49
#15
Tratament special de la Primariiie
Aprob tratament special pentru inculpatele, Mariana Minculeasa si Mariana. Va rog folositi ciorap de bumbac cat mai lung, introduceti inauntru o bucata de sapun. Acoperiti capul recalcitrantelor cu o patura sau un cearceaf, intr-un loc mai retras.Toaleta, alee intunecata, scari, aplicati tratamentul cu sapun cat mai rapid si din belsug, spalati-le de pacate. Spargeti orice geam gasiti, la birou, la autoturism, la casa sau apartament. Recompensa celui care sparge cele mai multe geamuri. Aprob service auto, bicicleta, celui care taie sau inteapa toate cauciuc*rile. Aprob vopseaua masinii, numai daca este facuta in tip Zebra. Cine ne poate ajuta este pretenul nostru. Traiasca Nea Nicu!
alt abuz p care pe 14 August 2015, 14:07
#14
il face conducerea fabricii
au amenintat muncitorii sa spuna cine posteaza p turnucustiri altfel nu or sa mai primeasca bonuri d masa. si dak snt foste angajate ce le face, le suge acadeaua? poate directoarea k ea are experienta mare la ce pana***a a fost... falimentu sa va mananace huaaaaaaaaa d c*rve ordinare si inapte mintal? mariano zi tu proasta dreacu esti in stare sa conduci o masina? k ai permis... stii o pwla.
Vicepremier, general izmenar . pe 12 August 2015, 13:50
#13
Stați să-mi sug măselele și să-mi arunc ochii peste cap !
Con-STAT, că nu vă place Munca cinstită, la fel ca și mine ! Stați, că nu am terminat și nu vă mai luați de greșalele gramaticale, kăci cine nu greșește, nu muncește!!Eu, la fel, adică ibidem (dr. in drept, sec*ritate națională și pupinc*rism), cel mai serios, nu v-am dezamăgoit niciodată ! Atunci cănd războiul s-o sfârșii, ei vor afla de mine că -s P. S. D.-ist !!Vă rog să stați proști, măcar până când trece,,codul GALBEN,,de caniculă, pentru că la toamnă, urmează,,Codul ROȘU-P.SD.-ist,, cu minciuni gogonate, salvarea economiei, pelerinaje și pupări de moaște !!
dela pe 12 August 2015, 12:51
#12
mai fetili...
puneti mana pe parapanta si tavalitio nitacus sa vedeti ca-si revine.
ion pe 12 August 2015, 05:17
#11
pt vasilica
-proasta mai esti...daca ti-ar da cincizaci de milioane si te angajeaza sa dai cu matura iti convine? nici nu stii ce e ala impozit si vorbesti sa te afli in treaba
me pe 11 August 2015, 22:25
#10
j**urui
Tot ce se intampla acolo e o mare nedreptate...e cel mai rau cu putinta...peste tot in confectii e rau insa acolo e ceva de nedescris.de ce fetelor nu faceti ceva?fiti unite si nu ii mai lasati sa va umileasca in halul asta.tovarasa costea face ce vrea cu voi nu se gandeste decat sa i fie ei bine...oare cat are ea salariu?nu se gandests ca fiecare dintre voi aveti familii rate copii de crescut mancare zi de zi .rusine rusine ca nu te mai saturi o data javra ordinara ce esti si mai zici ca esti credincioasa. ...
Vasilica pe 11 August 2015, 16:56
#9
Calificarea
Sunte fete angajate care au calificării si nu sunt trecute necalificate să nu plătească impozit la stat
justitiarul pe 11 August 2015, 13:22
#8
Mai fetelor.....
Nu pot sa inteleg si gata. Lasitatea voastra v-a adus aici.Va e frica, de ce? Luati atitudine si uniti-va, excludeti dintre voi turnatoarele, si fiti unite, ca-s drepturile voastre. Daca plecati toate o zi sau doua, ei cu cine mai muncesc? Cine-i Roxana asta? O pitipoanca care va batjocoreste. O fosta bagaboanta care-i mare doamna acum pe banii altuia. De ce nu o luati de gat si taceti ca lasele? Cum sa nu va dea concediu si cum sa nu va plateasca?Ca de-aia isi bat joc de voi, ca taceti si acceptati toate mizeriile. Unde-i caracterul vostru? Va calcati personalitatea in picioare, ca si fraierele alea din Germania care sunt tot la fel batjocorite. Dati-i pe mana autoritatilor, scrieti-le cu subiect si predicat ce fac cu voi, si o sa fie bine.Cine sa va faca dreptate? Doamneee...ca proaste mai sunbteti !

Nuțikă Kârnat Dinkă pe 11 August 2015, 13:02
#7
Dacă nu vă place, nu am ce vă face
Deși,, conduc,, cu competență și abnegație, cea mai mare Agenție de Recalificare, nu am văzut nici un interes din partea voastră pentru o meserie nouă, adaptată cerințelor economiei de piață ! Dacă totuși vă răzgândiți, atât eu, nevasta mea cât și nea Dorel, tatăl meu (Uda Clocociov ), vă stăm la dispoziție, atât ziua, cât și noaptea, in orice condiții climaterice, de cald, frig, ploaie, ninsoare și calamități naturale ! Veniți cu dragoste și ve-ți fi intâmpinați cu ce vă așteptați din partea noastră !!!
castor pe 11 August 2015, 12:44
#6
Ce profil de Facebook sau alte retele sociale
Ce profil de facebook sau alte retele are aceasta Minculeasa Roxana sa-i zicem vreo doua vorbe parasutei. cool grin
Noe pe 11 August 2015, 12:31
#5
Fără canoe
Pune-ți mâna pe putoare și da-ții să sugă zoaie !!!
Veronica pe 11 August 2015, 11:31
#4
Prostii din Teleorman
Stim foarte bine ca in aceasta zona se gaseste foarte greu un loc de munca dar,de ce nu se apeleaza la masuri extreme ? Un prim pas ar fi o GREVA PRELUNGITA PANA LA REZOLVAREA TUTUROR CERERILOR SI DREPRURILOR LEGALE ALE ANGAJATELOR.Asta e cea mai buna solutie,ca nu o sa va dea afara pe toate.Au nevoie de angajati ca voi pentru onorarea contractelor altfel,se inchide fabrica.
un magurean pe 11 August 2015, 10:20
#3
primar = interes propiu
AM ajuns asa datorita loc*riilor de munca putine, sc*rsurile care ne conduc,nemite de fiecare care data in campanie,evident cei care i aleg ca va fi lapte si miere,dar sunt activi in campanie restul doarme pe ei in2016 incep asfaltari si multe altele ce trebuiau facute,ca in schimb loc*ri de munca sunt putine,numai daca vor conducatori sai lase sa investeasca,dar nu se vrea,vor sa fim iobagi sa depindem de ajutorul social ca asa vrea dreagnea cuclea simionescu si mohanu de asfaltat asfateaza in 2016 ca sa vada lumea ca lucreaza rusine question
face cu**a d minculeasa pe 11 August 2015, 00:36
#2
abuzuri d ani d zile
Autoritatile inchid ochii si isi iau spaga. Acelasi caracter infect il are si ta**a d mariana. O jegotenie ordinara. Cel mai bun lucru pentru angajate ar fi sa se inchida fabricile astea d cacat. N
the punisher pe 10 August 2015, 23:56
#1
fuck that
toate angajatele sa mearga la ea acasa sa o traga in teapa!!)))) grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.