Mai scapă Liviu Dragnea? Contestația sa la ÎCCJ va fi judecată de Livia Stanciu.

25 Iulie 2015, 09:00 | 3309 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Livia Stanciu.

Dosarul Referendumul a fost repartizat, in apel, la Completul Penal 2, condus de judecatoarea Livia Stanciu.

Liviu Dragnea a primit cea mai proastă veste de când a ajuns președinte interimar al PSD! A aflat că judecătoarea care va analiza contestația sa la primul verdict în Dosarul Referendumul va fi Livia Stanciu, chiar șefa ÎCCJ.
Imediat după ce a aflat asta, Dragnea a anunțat că nu va mai comenta deciziile justiției și le-a ordonat și subordonaților din partid să facă la fel. O poziție total diferită de cea de până acum. “O sa am o atitudine foarte interesanta fata de justitie. Adica as vrea sa nu mai vorbim despre ea. Eu nu as vrea sa mai vad politicieni… pot vedea analisti, moderatori. E firesc, dar ca un om politic sa vina sa isi dea cu parerea despre justitie, ca justitia e buna sau rea… Justitia e una singura si face dreptate”, a spus Dragnea.

In 15 mai, Inalta Curte l-a condamnat pe Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de trei ani in dosarul Referendumului.

In replica, Liviu Dragnea spunea la acel moment ca se considera nevinovat si ca nu intelege care a fost motivarea deciziei ICCJ. El a mai precizat ca o astfel de decizie afecteaza democratia reprezentand un precedent periculos pentru cei care fac campanie electorala.

Dragnea era acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Băsescu. Decizia nu e definitiva si poate fi atacata.

Ulterior deciziei instantei, Dragnea si-a anuntat demisia din functia de ministru si din functiile de conducere din PSD, intr-o conferinta de presa tinuta impreuna cu premierul Victor Ponta.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Luca pe 27 Iulie 2015, 06:45
#10
pentru #3
Măi, corectule!

Este clar că nu ai înțeles sau te faci că nu ai înțeles cum au fost faptele. Spun asta pentru că numai un orb sau cretin poate afirma că nu au furat voturi. Faptul că ți-ai pus numele „unul care a votat CORECT” trădează mocirla morală în care exiști știind de fapt cum au furat la vot, atâția ani, pesediștii.
PSD-istul supărat pe 26 Iulie 2015, 16:47
#9
reforma puşcăriaşilor
Cu binecuvântarea bătrânului bolşevic Iliescu, PSD-ul s-a întors la FSN. Alegerea lui Dragnea în fruntea partidului,este rezultatul manevrelor baronilor penali,iar mult trâmbiţata reformă s-a dus pe apa sâmbetei. Aşteptăm cu interes reactivarea hoţilor roşii gen Mazăre,Constantinescu,Oprişan,etc. Sunt prea mulţi penali în acest partid,iar spaţiul nu mi-ar permite să-i enumăr pe toţi. Reforma nu se face cu puşcăriaşi.
piaza rea pe 26 Iulie 2015, 06:28
#8
rugaminte fierbinte
D-na jude,scapati-ne!.
franchestain pe 26 Iulie 2015, 01:13
#7
rîsi rau de tot frate
penalu Dragnea dejai sefu Penalilor Social Demonocrati in loc ca sa faca carcera,frate.Astai mai penal si ca mine si ca canalile iliesco comuniste toate la un loc si dupa toata planeta asta frate, sacus la facut ca Corleon, mafion sef de trib de penali je**si pe care alti je**si penali si cu morti vii o sa le dea si votu si botu la anu la alte alegeri trocate de acelas penal scîrbos carea trocat reverendumu din destitutia la cel mai alunecos politic român nasu nasilor,voda Traian Basescu.Io frate am ramas prost rau de tot cînd mia vazut ochi si urechile cîta nesimtire zacen penalu condamnat Dragnea si PeSeDeu lui adica organizatia la Penali Social Demonocrati carea omorît speranta la români cinstiti pe sute de ani dacus încolo adica chiar pîna la sfîrsitu vieti lor.Am sa plec frate din tara si ma jur ca io nici pîrnae no sa mai fac petru români daca cîstiga golani penali alegerile de la anu.Am zis sasa ramîne,semnat Franchestain.Multumesc la redactie ca mia potat comentarea.Amin!
avocatul pe 25 Iulie 2015, 16:18
#6
pt.cuc
Atat timp cat la conducerea justitiei din Romanica au fost promovate cozi de topor lingatoare de dosuri de politicieni, aceasta putere judecatoreasca ar trebvui sa-si schimbe denumirea in "slujirea judecatoreasca" a partidului aflat la putere. Atat timp cat politicul se amesteca in justitie, aici nu va mai fi dacat "paine si circ" dupa cum dicteaza interesele. Orcum dragnea nu va pieri si nu ve-ti scapa de el decat pe cale naturala.
? pe 25 Iulie 2015, 13:57
#5
y
Cum spunea Ponta ? Scapa cine poate.........
cucu din padurea verde pe 25 Iulie 2015, 13:03
#4
Parerea mea
Este ca puterea judecatoreasca este principala vinovata ptr faradelegile din tara. Daca si-ar fi facut treaba onest, din 90 incoace, nu ar fi proliferat infractorii la noi, indiferent de rangul lor. Nu putem noi produce gloante, pe cati nemernici sunt in justitie.
altul care a votat CORECT. pe 25 Iulie 2015, 11:41
#3
Mde...
Dar pe lidia stanciu cine o va judeca???..(Nota: va rog sa nu interpretati intrebarea mea ca pe o simpatie pentru liviu dragnea, ci ca un dispret total si un blam fata de ACTUALA JUSTITIE din Romania: intr-un stat de drept oameni ca livia stanciu nici maturatori de strada nu pot fi!!). CEI CARE I-AU INDEMNAT PE OAMENI SA NU IASA LA VOT SUNT TOT ATAT DE VINOVATI CA liviu dragnea.Pentru #1: daca te-ar auzi DUMNEZEU, ar trebui sate ia dracul!.
avocatul pe 25 Iulie 2015, 11:24
#2
Sigur scapa
Asa cum reiese din comentariul lui Dragnea despre justitie si pozitia ce trebuie adoptata, in mod sigur si-a aranjat scaparea. La final va afirma ca in sfarsit i s-a facut dreptate. Adica dreptatea pe care si-o doreste el. Totul este aranjat, nu-i mai pasa de nimic. E pe val si o sa vedeti ce va urma in c*rand.
Cei care au votat corect pe 25 Iulie 2015, 09:18
#1
Sigur nu scapa
Sa ne auda Dumnezeu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.