Costel Barbu nu mai este primar al comunei Suhaia. Prefectura Teleorman a emis ordinul de încetare a mandatului.

24 Iulie 2015, 11:30 | 3531 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Barbu Costel.

În temeiul prevederilor art. 19, alin. (1), lit. „a”, art. 26 și ale art. 27 alin. (1) din Legea nr. 340/2004 privind prefectul și instituția prefectului, republicată cu modificările și completările ulterioare, Dan Carmen Daniela-Prefectul Județului Teleorman a emis ordinul prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al comunei Suhaia, al domnului Costel Barbu, ca urmare a constatării stării de incompatibilitate și respectiv ca urmare a depunerii demisiei.
Până la alegerea noului primar, în condițiile legii, atribuțiile primarului vor fi exercitate de drept de către viceprimarul comunei, Dumitrescu Aurel.
Ordinul poate fi atacat de domnul Barbu Costel la Tribunalul Teleorman- Secția Conflicte de muncă, asigurări sociale și de contencios administrativ și fiscal, în termen de 10 zile de la comunicare.

Citeste si: Smart Forum - Liberalii teleormăneni se aşteaptă să câştige alegerile. Dacă se continuă pe aceeaşi linie, pot să aştepte mult şi bine.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
nu are importanta pe 26 Iulie 2015, 20:43
#1
un PREFECT ADEVARAT!!!!!!!
Felicitari doamna prefect!!!!

Nu a-ti facut decat sa aplicati legea. Sunteti unul dintre cei mai corecti oameni care reprezentati Guvernul Romaniei in teritoriul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.