Cronica infracţiunilor - Poliţia se ocupă numai de "găinării".

06 Iulie 2015, 15:37 | 2893 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Polițiștii postului de poliție Islaz în ziua de 3 iulie, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei,  la intersecția DN 54 cu DJ 642 au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, care conducea o autoutilitară fără a poseda  permis de conducere auto pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’,  urmând a se propune soluție prin Parchet.

În noaptea de 03/04.07.2015, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Lunca au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii si combaterii furturilor de animale, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 5180 lei, din care 3 la L 61/1991 R în valoare de 2500 lei, 2 la OUG 195/2002 în valoare de 1680 lei și 2 la OG 34/2008 în valoare de 1000 lei.

În contextual acestei acțiuni a fost depistată și o  infracțiune în flagrant, constând în aceea că doi bărbați în vârstă de 41, respectiv 59 de ani, ambii din com.Uda Clocociov dețineau fără drept patru setci din fir nailon monofilament în lungime de 100 metri fiecare, lătime 1,50 metri și ochi de 4,5 centimetri cu care intenționau să meargă la pescuit pe râul Olt.

În cauză s-a întocmit dosar penal împotriva celor doi pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de unelte de plasă de tip monofilament, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchet.

În ziua de 05.07.2015, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, în cadrul unei acțiuni organizate pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule cu viteza peste limita legală au surprins în trafic un tânăr care conducea un autoturism pe DN 51 A, pe raza comunei Ciuperceni, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Aceasta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de  0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a i se stabilii alcoolemia.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
un magurean pe 07 Iulie 2015, 11:37
#5
furt de lemne
romii fura lemne din lunca dunari de linga catina,si nimeni nu-i intreaba de sanatate,pol de frontiera, politia municipala cve fac padurarul,ti**ni vind lemne 150 caruta de salcie pe magurele,nimeni nu se sesizeaza,noi muncim pe 700lei si ei ti**ni fac 4500pe luna si nu de azi de eri excaim
Pompiliu pe 07 Iulie 2015, 08:38
#4
Politie incapabila
Ii platim degeaba,ei sint complice cu infractorii.
Stan Caraliu. pe 06 Iulie 2015, 18:11
#3
Mai sunt si exceptii.
Desi are permisul suspendat de la uciderea lui Sfetcu Gheorghe, Tavocu conduce masina Bmw cu nr. DJ07UPJ si fara asigurarea RCA. Asta dupa ce ESTE sigur ca pe traseul unde are treaba politistii AU GRIJA sa nu circule. Cred ca nici ITP nu are.
q pe 06 Iulie 2015, 17:49
#2
7
toati infractorii la puscarie
anonim pe 06 Iulie 2015, 17:15
#1
gainarii
Le este frica domnilor politisti din Turnu Magurele sa se ocupe de lucruri mai serioase mai bine sta toata ziua si mai da cate o amenda pentru tulburarea linistei publice la copii de liceu pe centru pentru ca daca s-ar ocupa de lucruri gen furt de fier vechi sau intrare prin efractie in locuintele oamenilor nu stiu de cine dau si e posibil sa ia si bataie asa ca timpul trece leafa merge si mita la fel. Rusine politia Turnu Magurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.