Robert Stan, zis Bozianu, amână audierea martorilor cu ajutorul doctorului Balint Gheorghe.

29 Iunie 2015, 14:11 | 4532 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Vila lui Robert Bozianu.

Interlopul turnean Robert Stan, zis Bozianu, este inculpat într-un dosar de înşelăciune, dosar aflat pe rolul Tribunalului Olt.

Procesul este aproape de faza finală, ceea ce îl face pe Bozianu să se sperie de o iminentă condamnare. Fiind conştient că nu mai are scăpare, interlopul încearcă tot felul de tertipuri prin care să amâne decizia judecătorilor. Doctorul de familie Balint Gheorghe îi dă o mână de ajutor lui Stan Robert, încercând ca pe baze medicale să zădărnicească audierea anumitor martori. Mai exact, G. Balint, medic de familie in comuna Islaz, a eliberat scutiri medicale pentru martori citaţi cu mandat de aducere. Mâine este un nou termen la Tribunalul Olt, termen la care trebuie audiaţi şi martori din Turnu citaţi cu mandat de aducere.

Citeste si: Dosarul lui Robert Stan, zis Bozianu, se îndreaptă spre condamnare.

Citeste si: Robert Stan, zis Bozianu, 35 de ani, din Tr.Măgurele, a fost arestat de procurorii DIICOT Olt pentru infracţiuni de cămătărie şi contrabandă!

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
La parnaie pe 09 Iulie 2015, 18:40
#11
ti**ne
k sunteti o rasa d viermi! prafu s s aleaga d rasa voastra!
agentu 006 pe 30 Iunie 2015, 21:12
#10
pt doctor
cine e domne dr balint kr tine cu jigodiile astea?,un nenorocit kr face avansuri femeilor din islaz..asta nu e dr,asta e acolo pt a face numai nelegiuiri..ALOO islazu!goniti golanu de acolo ca e cu ochi numai dupa p....
BAAAaa fricosiloooor pe 30 Iunie 2015, 15:19
#9
nici aici nu profitati sa vorbiti ??!!!
Baaaaa fricoosilooooor,nici aici nu vorbiti tot ce stiti de BOZIAN ???!!!! Numai asa ajutam sa scapam de ei. Zice-ti aici tot ce stiti de BOZIAN ca nu are cum sa va afle fricosilor !!!
Ion Creanga pe 30 Iunie 2015, 10:43
#8
MACICA,broscoiul negru si urît
Bai,militienilor,cine vreti sa va plateasca pensiile peste ani???Camatarii si tot felul de infractori???Cioroii astia,gen Bozianu,Donica,Macica si cei care se ocupa cu proxenetism,trebuie urgent izolati de societate,altfel,sînteți complici cu ei.Faceti-va datoria pîna nu le dam foc.
BOZIAN CAMATAR pe 30 Iunie 2015, 00:33
#7
ROBERT BOZIAN
Acest ROBERT BOZIAN NU SE POTOLESTE CU CAMATARIA,continua sa dea bani cu dobanda si el si familia lui.nu ia fost invatatura de minte nici macar puscaria care a facuto sau eventuala condamnare.acest ROM nu se potoleste.continua cu fel si fel de prostii. ATENTIE !!! INFLUENTEAZA PARTILE IN DOSARUL CARE IL ARE. A INCERCAT SA IA LEGATURA CU MARTORII,LUCRU CE LA SI FACUT. MAI ATENTIE OAMENII LEGII !!!!!
SORIN MACICA pe 30 Iunie 2015, 00:28
#6
ACEST ROM ARE X6
Acest SORIN MACICA conduce autoturism marca BMW X6(gip) ca valoare fiind 1 miliard. Oamenii legii,oare nu se intreaba de unde acest individ de etnie roma are atatia banii????!!! In conditiile in care aceasta zburatoare nu are o zi de munca.
bebica pe 30 Iunie 2015, 00:05
#5
100 de ani de puscarie
Ce vreti mai militienilor,sa va aducem noi probe.
eu pe 29 Iunie 2015, 20:57
#4
dreptate
Oare cand se va face si dreptate, ca toate gunoaiele si parazitii astia sa dispara? Oare de cand se stie cine sunt "Bozienii" de cand practica proxenetismul si camataria? Oare mai sunt turneni care nu cunosc aceste lucruri? Chiar si politia si proc*rorii stiu de multi multi ani!
tudorel pe 29 Iunie 2015, 18:10
#3
tot neamul lu bozianu la puscarie
Doctorul balint e un prost ca si nevasta-sa.
sorin pe 29 Iunie 2015, 15:17
#2
locul tau
domnule interlop robert,ar fi bine sa mergeti langa sorin bozianu la giurgiu. Poate o sa scapati si sapunul pe jos. Ce bn ar fi daca il scapati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.