"Craii Dunării" de la C.N. Unirea şi Ansamblul folcloric "Segarcenii" al Şcolii Gimnaziale Segarcea Vale, laureaţi la un festival de folclor în judeţul Sibiu. Pe când un spectacol la Turnu?

09 Iunie 2015, 00:03 | 3496 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parada portului popular pe strazile din Talmaciu.

Mai multe ansambluri artistice ale unor unităţi de învăţământ din Teleorman, cele mai multe din zona Turnu Măgurele, au fost prezente săptămâna trecută la un festival de folclor în judeţul Sibiu. Formaţiile din Teleorman prezente în oraşul  Tălmaciu,  la cea de-a X-a ediţie a Festiva­lului de Folclor ”La Izvorul do­rului”, au fost următoarele: Ansamblul „Craii Dunării” al Colegiului Naţional „Unirea” Turnu Măgurele, ansamblul Şcolii Gimnaziale nr. 2 Prundu, comuna Lunca, Ansam­blul de dansuri populare „Segarcenii” al Şcolii Gimna­ziale Segarcea Vale (jud. Teleorman) şi Ansam­blul folcloric „Plaiuri dună­rene” al Liceului Teoretic  Zim­nicea.

După cum vedeţi, alături de două licee cunoscute din  Teleorman, au participat şi două ansambluri folclorice ale unor şcoli gimnaziale din zona Turnu Măgurele. Festivalul de Folclor ”La Izvorul do­rului” a fost un succes, această ediţie, jubiliară, fiind cea mai bună de până acum. Toate ansamblurile folclorice prezente au primit o Diplomă de Exce­lenţă şi trofeul festivalului. Pe când un spectacol la Turnu Măgurele cu aceste ansambluri folclorice? Mai bine ai noştri, care sunt aproape gratis, decât veneticii care încasează sume mari de bani pentru prestaţii lamentabile.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Maruntelu Eugen pe 03 Iulie 2015, 20:12
#4
parere
Se vede treaba ca nu sunteti profesionisti deoarece publicati stiri nerealiste.La aceasta editie a Festivalului " La izvorul dorului" desfasurat in orasul Talmaciu, din Teleorman au participat doar formatiile Liceului Teoretic Zimnicea si a Scolii Gimnaziale Segarcea Vale.Iar ultima propozitie are un continut lipsit de bun simt.
mili pe 10 Iunie 2015, 06:53
#3
turnu cu nestiri --0
sunteti prosti, imformati,CN UNIREA nu a participat anul acesta, iar SEGARCENII sunt la a treia participare cu sprijinul si pe cheltuiala primariei.Informati-va si pe urma scrieti corect

ionut pe 09 Iunie 2015, 16:51
#2
sada
Unirea e la a5a sau a6a participare la festivalul de la Talmaciu..pentru cei de acolo e ceva obijnuit..puteti scrie despre alt subiect:cum isi platesc deplasarile cei de la dansuri,an de an.. red face
rusine turnu cu stiri pe 09 Iunie 2015, 00:13
#1
rusine turnu cu stiri
rusine turnu cu stiri pentru ca nu dati toate stirile la zi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.