Liviu Dragnea rămâne, deocamdată, în conducerea PSD, deşi nu mai este preşedinte executiv.

28 Mai 2015, 00:13 | 1824 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea ramane alaturi de Ponta. Pentru cat timp?

Victor Ponta a declarat miercuri ca Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul, va ramane in continuare "coordonatorul programului national 2016 - 2020 " al PSD, potrivit deciziei unanime adoptate in Comitetul Executiv National al partidului.
"Liviu Dragnea, la solicitarea tuturor membrilor, va fi in continuare coordonatorul programului nostru national 2016 - 2020 si evident ca in aceasta calitate va indeplini toate sarcinile pe care CEx le considera necesare. Va fi in continuare partenerul meu in ceea ce am inceput in 2010", a declarat Ponta, la finalul sedintei conducerii PSD.

Seful PSD a precizat ca Liviu Dragnea a fost desemnat de partid coordonator al campaniei pentru referendum iar "daca s-a decis in instanta ca doar el sa plateasca ce am facut cu totii e o decizie a justitiei pe care noi toti o consideram nedreapta".

"Suntem oameni puternici, trecem peste nedreptati", a adaugat el.

Liviu Dragnea, care a fost alaturi de Ponta in conferinta de presa, a precizat ca demisia din functia de presedinte executiv al partidului a fost "o mica forma de protest" a sa, in conditiile in care considera ca "decizia instantei e nedreapta"."Nu am de gand nici sa ma evapor, nici sa fug din partid, raman in continuare la dispozitia partidului", a adaugat el.

Liviu Dragnea a fost condamnat la jumatatea lunii mai de Inalta Curte la o pedeapsa de un an de inchisoare, cu suspendare, in dosarul Referendumul.DNA il acuza pe liderul PSD, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Atat Dragnea, cat si procurorii, pot face recurs la aceste decizii.

Aceasta prima instanta a decis si un termen de incercare de trei ani pentru Liviu Dragnea.Imediat dupa condamnare, Dragnea declara: "Nu cred ca este in regula ca eu sa fiu presedinte executiv cu aceasta condamnare. (...) Am reactionat la un fapt, foarte simplu. (...). Nu mai pot ocupa aceasta functie, in opinia mea."

sursa:hotnews

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
5-un turnean pe 30 Mai 2015, 09:19
#8
Onoare domnului Dragnea
Domnul Dragnea a introdus retea de apa potabila in mai toate comunele din judet,gaze naturale in toate orasele,in 2-3 ani vom avea canalizare in toate comunele din judet, aven drumuri de caliatate,etc.
pentru nr 5 pe 29 Mai 2015, 18:30
#7
prostia psdista
cum mama dracului are dragnea onoare mai dobi cand el afurat tot ce se putea an acest judet cand amintit ca va face hidrocentala parcul industrial si va aduce cintezoi atunci aavut onoare mai sluga comunisto psdista sa ti siluiasca nevasta cei 700 de someri de la donau chem mai cap de penis rosu
alt turnean pe 28 Mai 2015, 19:55
#6
pentru nr. 5
Daca eşti alături de Dragnea,înseamnă că faci parte din gaşca lui de hoţi. Turnenii cinstiţi şi înşelaţi de mafia PSD-istă,nu sunt alături de cel care i-a sărăcit şi i-a minţit că va crea loc*ri de muncă.Din totdeauna PSD-ul a făcut scut în jurul puşcăriabililor din partidul lor.Mai nou,cazul Şova,cel care duce implicit la contractele lui Ponta,încearcă să fie muşamalizat de PSD-işti.Aceşti bandiţi vor plăti sigur. Şi asta,pentru că oamenii nu sunt aşa de proşti cum îi cred ei.Iar cine spune că Dragnea are onoare,este la fel de penal ca el. Cum să mai fim priviţi cu ochi buni de occidentali,când condamnaţii gen Dragnea şi plagiatorii gen Ponta,fac în continuare joc*rile în această ţară ?
un turnean pe 28 Mai 2015, 18:43
#5
Demnitatea PSD
Trebuie remarcat faptul ca domnul Dragnea a dat dovada de multa demnitate in momentul cand a demisionat din functiile de conducere din cadrul PSD.

Oricum suntem alaturi de Liviu Dragnea !!!!!
R.D pe 28 Mai 2015, 18:30
#4
FRATIA PENALILOR P.S.D. - ISTI
Din spirit de solidaritate cu penalul Dragnea,doi PSD-işti de marcă,de la Olt şi Giurgiu şi-au prezentat astăzi demisia.Ei spun că au onoare.Aiurea,onoare ! Tot despre onoare vorbea şi Dragnea,iar acum,nu ştie cum să mai facă,pentru a rămâne în cercul de putere coordonat de penalii PSD-işti.Dacă ar avea onoare,ar renunţa la toate funcţiile.Culmea este că,în dosarul referendumului,există persoane care au primit pedepse mai mari decât şeful mafiei PSD-iste,Dragnea.El,cel care a fost înregistrat atunci când ordona activului roşu să lege oamenii,să-i ia pe sus şi să-i ducă forţat la vot,a primit cea mai mică pedeapsă.Acest hoţ care minţea că va crea loc*ri de muncă,acest şarlatan care a distrus judeţul şi a acaparat împreună cu mafia pe care o coordonează tot ce a avut Teleormanul mai bun,merită scuipat.Această lipitoare numită Dragnea,trebuie să dea socoteală pentru tot ce a distrus,pentru toate nenorocirile pe care le-a făcut. DOMNILOR DE LA SRI,CUM S-A PRIVATIZAT TELDRUMUL ?
ASTEPTAM - ASTEPTAM ! pe 28 Mai 2015, 17:42
#3
E GREU, DAR TRECE !


ASTEPTAM HOTARARILE DEFINITIVE SI IREVOCABILE - PEDEPSE CU ANI GREI DE EXECUTARE !!!



NICIODATA NU MERITA PEDEAPSA CU SUSPENDARE !!!
fost pe 28 Mai 2015, 14:01
#2
psd-ist
cind dreaq se duce tilharul asa la puscarie?
Revolutia bunului simt pe 28 Mai 2015, 09:54
#1
Cum se solidarizeaza hotii intre ei!
DRAGNEA ESTE VINOVAT,A PROBAT-O INSTANTA DE JUDECATA.Numai cei spalati pe creieri nu inteleg sau NU VOR SA INTELEAGA,TUPEUL SI INCAPATANAREA DE A RAMANE IN FUNCTII.Singura problema ramane condamnarea foarte mica cu,doar,un an cu suspendare.Sa luptam cu mijloace LEGALE pentru un Teleorman mai liber si mai prosper.Hai sa scapam odata de saracia si teroarea adusa si mentinuta de catre PSD !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.