Liviu Dragnea a fost condamnat la 1 AN de închisoare cu SUSPENDARE în dosarul "Referendumul fraudat". Decizia Curţii Supreme nu este definitivă .

15 Mai 2015, 09:37 | 2837 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost condamnat vineri de Inalta Curte la o pedeapsa de un an de inchisoare, cu suspendare, in dosarul Referendumul. DNA il acuza pe liderul PSD, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Atat Dragnea, cat si procurorii, pot face recurs la aceste decizii.

Aceasta prima instanta a decis si un termen de incercare de trei ani pentru Liviu Dragnea.

Reamintim ca Liviu Dragnea a declarat in urma cu cateva zile ca va demisiona din toate functiile politice daca va fi condamnat.

Prin aceeasi decizie, alti peste 20 de inculpati au fost achitati.  Instanta le-a condamnat pe Adriana Vespe si Daniela Vladut la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
eu pe 18 Mai 2015, 14:49
#15
pt dl. Ilie
Bem diseară un pahar de vin bun? Au/Pb supra (parola de "acces")
Ilie de la scularie pe 17 Mai 2015, 22:27
#14
@Coruptului
Cică un tip ca tine comanda la restaurant c..t cu ceapă. La un moment dat când a intrat în restaurant, chelnerul a spus: știu! c...t cu ceapă. La care tipul, adică tu, a replicat: doar c..t, azi mă duc la întîlnire. Acum să-ți desenez să pricepi. C..tul este fondul tău. ăsta e nivelul. Mirosul de ceapă este duhoarea de idiot pe care o emani. când te-ai hotărât să te contrezi cu mine ai vrut să scapi de duhoarea de idiot, dar ai venit la polemică cu fondul tău. Adică..... c...t pur. A, și încă ceva Mein Idioteb Kamerad, dacă știi limba germană îți pot oferi jurnalul li Goebbels editat de Knauffer în 1956. ai fost pe dracu în Germania. Nemții nu acceptă decât maxim limba engleză. Cu franceza manânci c....t cu ambele buci. hai sictir imbeciloidule!
Coruptul de la turnatorie. pe 17 Mai 2015, 18:03
#13
lui ilie d.l.s.
Ajunge "stimabile", m-ai convins ca esti un cretin iremediabil!. In ceea ce-l priveste pe Pastorel Teodoreanu, ai perfecta dreptate, este greu sa lupti cu un prost ca tine, care are o spoiala de scoala si se crede mare invatat. Auzi, domnule, stii si desen!. Poti desena ceea ce-i placea lui Geobels?.( imi cer scuze celorlalti cititori, cred ca nu am scris corect numele propagandistului sef al lui Hitler: eu nu sunt asa scolit ca sifiliticul de ilie si nu stiu germaneste; an fost in Germania, dar acolo m-am inteles la firma unde aveam treaba in limba franceza). Auzi cretinule de ilie, nu-mi mai da replica, o luna nu mai accesez acest site, asa ca nu voi avea ocazia sa ma delectez.
Ilie de la scularie pe 17 Mai 2015, 07:35
#12
@Coruptului
Coruptule, se pare că ție trebuie să-ți desenez să pricepi. Termenul de limba lui Goethe este la figurat nu la propriu. Este frecvent uzitat, dar numai unul ca tine îl ia la propriu. Nu m-ai convins însă în ceea ce privește cei menționați de tine. Tu nu i-ai cunoscut niciodată, cineva care într-adevăr i-a cunoscut ți-a dat o listă cu ei, ca să te dai tu de deștept. Apropo, știi catrenul lui Păstorel? Ăla care se referă la diferența colosală între lupta pe care trebuie s-o duci cu un prost fără școală, și aia pe care trebuie s-o porți cu unui care are cât de cât o spoială de carte dar care se crede buricul pământului. Și spiritual pe deasupra. Și crede-mă, nu prea am chef să duc lupta aia...dar dacă te mănâncă pielea și te țin brăcinarii... cu plăcere! Faptul că nu vorbești germana nu-i treaba mea. Învaț-o! Cine te oprește?
Coruptul de la turnatorie. pe 16 Mai 2015, 17:44
#11
Lui Ilie d.l.s.
Nu te provoc deloc!.E bine sa nu te lauzi prea mult ca stii limba lui Goethe, nimeni din Turnu Magurele n-o stie!. Daca vei spune ca stii limba dnei Angela Merkel te-as mai crede. Este totusi o mare deosebire intre ele!. In privinta celor pomeniti de mine m-ai convins ca nu-i stii pe toti. Cat despre raposatul Feri care nu se apuca de lucru daca nu bea ceva, era cunoscut si ACCEPTAT de toti. Era o adevarata capacitate!. Despre el fostul director general Tanase Zaharescu a spus: // Important este ca nu-i prost, din betie se mai trezeste omul, din prostie niciodata!.// Un ultim sfat: mai fa o pauza lunga, ajunge cu atatea comentarii!.
a pe 16 Mai 2015, 07:57
#10
b
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ce-are-de-ascuns-ponta-in-dosarul-referendumului--370740
Ilie de la scularie pe 16 Mai 2015, 07:49
#9
@Coruptului
Și zi aa stimabile mă provoci, ai? Bun, s-o luam punctual.

1)Prevederile Codului Penal cui să se aplice decât oricărui cetățean care a călcat legea? E o întrebare puerilă, însă știu unde bați. Dragnea.

2)Pentru informarea ta corectă, eu chiar vorbesc limba lui Goethe.

3) Unul dintre domnii enumerați de tine nu se apuca de lucru până nu consuma ceva alcool. Ia să vedem tu știi cine este domnul în cauză? Dacă nu știi, atunci întreabă-l pe cel care ți-a furnizat numele acelor domni, pentru că sunt sigur că nu i-ai apucat tu în Combinat. În rest ce să-ți urez? Un week-end plăcut!
Ion Cojan pe 16 Mai 2015, 06:25
#8
Dle //nec//.
Ceea ce spui dta este frumos, este adevarat, este inaltator, dar nu-l caracterizeaza numai pe dragnea. Un specimen mult mai reprezentativ decat el in privinta politicianismului ticalos este chiar.."victima" sa, mafiotul traian basescu!. Hotararea Justitiei este asemenea unei frectii la un picior de lemn, lui dragnea i se rupe-n paispe, rezultatul referendumului a fost zdrobitor in favoarea lui DA, asa ca traienica-don Juan tot la puscarie va merge!!. Si-acum sa-ti spun parerea si dorinta mea( asa, ca sa nu dau nastere la interpretari gen franchestain): SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACUL PE TOTI!. (auzi, dle, s-a terminat cu cariera politica a lui dragnea, parca de asta ii era frica lui; BANII I-AU RAMAS!).
nebunusatului pe 16 Mai 2015, 04:56
#7
dragnea
... NU MAI SUNT LOCURI IN BECIUL DOMNESC ?...DECE SUSPENDARE CIND EL ESTE TARTORUL? ...NU E CORECT ...ALTII PENTRU VINI MAI MICI SUNT DEJA ACOLO, SE PLICTISESC SI LE-AR PRINDE COMPANIA BARONULUI DRAGNEA ...
Ilie de la scularie pe 16 Mai 2015, 02:57
#6
coruptului
Cred ca tu incerci marea cu degetul. Atat iti spun. Spre deosebire de tine euchiar vorbesc limba lui Goethe. Iar despre domnii aceia iti pun si eu o intrebare: unul dintre ei nu putea face nimic fara sa bea ceva inainte. Sa te vad sti cine e? Daca nu stii, asta e... ai incercat si tu ceva.
nec pe 15 Mai 2015, 19:31
#5
DACA
unii cred ca a face politica, inseamna a manip**a principiile democratice in favoarea lor si in defafoarea maselor de oameni care muncesc cinstit...e rau..asta inseamna ca Dragnea a incercat sa schimbe destine de oameni, dupa chipul si asemanarea lui,dupa mintea ingusta pe care o are si nu numai .In toata aceasta perioada a impus cum sa traim si cum sa respiram,a incercat sa elimine pe toti cei care i s-au opus in teleorman.Uneori ne-a exploatat si ne-a ingenuncheat dupa bunul plac prin primarii din localitatile unde P S D -UL II ARE CA SI REPREZENTATI.Sunt un cetatean care a simtit asta pe pielea lui..am ajuns la concluzia ca numele tiraniei este dragnea ..ar fi pacat ca acest domn care a crezut ca vietile noastre sta in mainile lui, sa scape doar cu suspendare, simbolica cum zice ponta...scartie domnilor!!
Coruptul de la turnatorie. pe 15 Mai 2015, 17:54
#4
Draga Ilie d.l.s.
-1-Te rog sa faci un sc*rt comentariu despre prevederile Art.385 din Codul penal si cui crezi mata ca i se potrivesc, atat la nivel national, cat si la nivel local( bineinteles, legat de celebrul referendum);-2-In multe comentarii pe care le faci folosesti cateva cuvinte" germanesti"( sper ca intelegi de ce am pus ghilimele!). Poti sa spui cateva cuvinte despre urmatorii domni;Schuster Ricard, Greschner Francisc, Gunesch Herman, Apel Oscar?. Daca ai fi avut vreo legatura cu scularia, ar trebui sa stii. Daca nu stii, te rog foloseste alt pseudonim!.
franchestain pe 15 Mai 2015, 12:42
#3
astia nu moare nicio data maestre
cas canali sare obrazu de porc sii multa fraerime carei place nesimtiti si nun telege opinca ca la saracit saraciile de politici ca pesedisti.Cica ca sa facut dreptate.Îsi da pirnai de nimic de 1 or 2 or 3 ani cel mult si scapa cica dupa ce face 1 treime din ei or daca cumva scrie vro carte de hîndel pe care no citeste nimenea sii rusine si la tipograf so bata or pirnai cu suspendare si ramîne la locu lui sa suga lipitoarea tot cea mai ramas si nu le ia niciun ban.Pun amarit la scunde potera o gramada de ani petru nimica si nui da drumu dupa 1 treime de carcera ca la canalile astea iliesco comuniste.Ma terminat sentinta asta frate ca io vorbisem deja cu pirnaiasi daia grei sai faca canaliei o primire ca la jupin cum merita gigodia asta,da uite ca conruptia tot mai merge la tribunal si la lasat sa fure mai departe.Asa sa nea jute Dumnezeu ca suntem frate prosti de prosti de fraeri cocliti can ghitim toate spurcaciunile la nesimtiti astia caresi bate taraba de noi original pe fata.Amin!
Ilie de la scularie pe 15 Mai 2015, 12:05
#2
totusi
Chiar si asa, daca a fost condamnat e mort din punct de vedere politic.

1 % DREPTATE pe 15 Mai 2015, 11:45
#1
LA AȘA POPOR,AȘA JUDECATA !
Adriana Vespe si Daniela Vladut au luat cate 2 ani iar cel care a instrumentat,amenintat,ordonat,supraveghiat si fraudat,a luat doar 1 an.Sa fie eliberat si Voiculescu si sa inceapa circul la Antena 3.Insa,urmeaza completul de 5 judecatori de la Inalta Curte.Dumnezeu sa-și intoarca fața si catre noi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.