Spitalul Municipal Turnu Măgurele scoate la concurs 12 posturi. Cărţile sunt făcute pentru pesedişti.

05 Mai 2015, 00:03 | 3163 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Iminenta închidere definitivă a combinatului chimic face din Turnu Măgurele un loc unde nu mai e de trăit. Din păcate, singura industrie este cea a confecţiilor textile. Totuşi, cel mai mare angajator este Primăria, o instituţie publică ce nu aduce plus-valoare, ci, din contră, căpuşează oraşul. Spitalul Municipal este o altă "întreprindere" unde se mai fac angajări pentru cei care au carnet de pesedist, bineinteles.

În data de 29 aprilie, pe un site al Guvernului, este publicat un anunţ în care se spune că Spitalul Municipal Turnu-Măgurele scoate la concurs 12 posturi. Proba scrisa o să aibă loc pe 26 mai. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile de la publicarea anunţului. Interesant e că au trecut 6  din cele 10 zile şi pe niciun site al Primăriei nu a apărut un cuvinţel despre concurs. Miroase a aranjament ordinar, în buna tradiţie locală promovată de pesedişti.

Aranjamentele sunt singurele care conteaza.

La  4 dintre posturi se cere vechime minimă 6 luni! Dacă un concurent este mai bun, dar are 5 luni vechime, pierde în defavoarea celui pentru care s-a pus condiţia. Pute rău de tot a ceea ce este în fruntea acestui oraş: corupţie endemică. La ultimul concurs organizat la Spital au fost aranjamente grosolane, dar am reuşit să încurcăm puţin  socotelile  lui Victor Ivan, El Amry Mohab şi Primăriei, pentru că s-au făcut anumite modificări de ultim moment. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, se mai şi sparge. Pentru detalii despre concurs daţi click aici: posturi.gov.ro

Citeste si: Concurs la Spitalul Municipal Turnu-Măgurele pentru ocuparea a 7 posturi de asistent medical. Aranjamente, aranjamente...

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Auras pe 05 Mai 2015, 18:07
#4
Pentru Ionel
Bineinteles ca este adevarat, degeaba te chinui in ziua de astazi sa termini o facultate, daca nu esti hot sau femeie usoara nu te poti angaja pe un post bun in orasul asta. Pana nu scapam de plaga asta de corupti infecti orasul va trai in mizerie si oamenii vor muri cu zile in spitalul asta de nimic.
Sanatos sau bolnav?! pe 05 Mai 2015, 11:43
#3
O situatie ACCEPTATA.E bine?
La asa maneger si medici,asa asistente.Cu ce vreti sa mearga Ivan,toata ziua prin exc*rsii,cu banii de salariu?Hai sa fim seriosi!Se impune un control cat mai amplu si mai corect la Spitalul Municipal din Turnu Magurele.Domnule Primar,bataia de joc la adresa contribuabililor,continua.Pana cand?Mai aveti c*raj?
Ionel pe 05 Mai 2015, 11:05
#2
Spaga
aveti dreptate la Turnu Magurele se angajeaza numai cu pile si spaga.de-o vreme buna se lauda MONICA RUSU ca o sa fie angajata la spital,aranjamentele fiind facute la primar prin VICTOR IVAN,chiar a precizat si suma care a fost ceruta de primar.

cred ca se stie foarte bine ca nu are nici o vina,chiar nu este altcineva care merita postul asta pe bune ?sunt atatia tineri care nu au serviciu.

Domnule primar oare este adevarat cum se lauda?si o sa castige conc*rsul?
AND pe 05 Mai 2015, 10:54
#1
OFIN
DA,TOATE POSTURILE SUNT ARANJATE.IVAN,CUNE,CUCLEA,BARSASTEANU SUNT CU TOTII IMPLICATI IN ACEASTA SMECHRIE.CE FACE DNA-ul ?????CAT MAI SUNT LASAT ACESTI PARAZITI SA FACA CE VOR IN ACEST ORAS ? NU AJUNGE CE AU FACUT DIN ACEST ORAS,CA L-AU ADUS IN RUINA ????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.