Ironia sorţii: Castravete a fost prins furând de la o societate agricolă. Judecătorii turneni au admis cererea Parchetului de arestare preventivă.

10 Aprilie 2015, 00:03 | 2756 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Calota Cristian, zis Castravete, a fost arestat preventiv.

S-au înmulţit hoţiile în zona Turnu Măgurele, pentru că sărăcia îşi face tot mai des simţită prezenţa. Mai ales în satele din jurul oraşului Turnu Măgurele, hoţii au inceput să nu mai ţină seama de nimic. Din când în când, poliţiştii mai prind câte un peştişor, însă şi acela are şanse să scape la Judecătorie. Totuşi, câte un acuzat de furt mai este arestat preventiv. Joi, 9 aprilie, judecătorii turneni au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele şi l-au arestat preventiv pe autorul mai multor furturi din comuna Dracea. Cel arestat preventiv se numeşte Calotă Cristian, zis Catravete, şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Castravete a prejudicat o societate agricolă şi câţiva cetăţeni, este vorba despre SC AGRO ZIMBREA SRL din comună Dracea şi STOICA ANGELA, MOCANU ALEXANDRA şi  VIŞAN VASILE. Sperăm că prinderea infractorilor să devină o normalitate, pentru că numai aşa poate fi stârpită infracţionalitatea.

 

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Info corecta pe 10 Aprilie 2015, 12:37
#1
arestare justificata
Acest individ este recidivist, a fost liberat din Penitenciar in 14 ian 2015, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru tailharie.

Asa cum are obiceiul, a intrat din nou, noaptea, in casele persoanelor in varsta, de unde a sustras bunuri de valoare. Nu are serviciu, casti**ndu-si existenta din comiterea de infractiuni.

Odecizie corecta a judecatorului de drepturi si libertati. Sa speram ca va fi mentinuta si de judecatorul de la Tribunalul Teleorman.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.