Protestele de la Gina Impex SRL Tr. Măgurele au dat rezultat: s-au primit o parte din restanţele salariale. Veronica Irimia are un proces cu o miză importantă: peste 4 miliarde de lei vechi.

02 Aprilie 2015, 00:04 | 2181 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Soseaua Alexandriei din Tr. Magurele, locul unde isi are sediul Gina Impex.

Românii sunt răbdători din fire, dar atunci când le ajunge cuţitul la os, cum se spune, nu ezită să-şi ceară drepturile. De cel mai multe ori, fac aceasta destul de târziu, dar, din fericire, câteodată nu e prea târziu. Protestele angajatelor de la fabrica de confecţii Gina Impex SRL au condus la rezultate benefice.  Textilistele au refuzat în două rânduri să mai intre la lucru, pentru că patroana, Veronica Irimia, nu le  plătise salariile de două luni. Miercuri, în al doisprezecelea ceas, când muncitoarele ameninţaseră cu proteste mai ample, doamna Irimia a binevoit să plătească o parte din restanţe. Minciuna cu faptul că n-au intrat banii pe lucrări s-a desumflat, fiindcă bani de salarii au existat, nu a fost puţină bunavointa. E uimitor cum aceşti patroni, care folosesc muncitorii fără să-i plătească luni întregi, găsesc, imediat ce situaţia se schimbă, bani de salarii. De ce îşi bat joc de salariaţi, de ce îi umilesc atât?

E adevărat că patroana Gina Impex SRL, Veronica Irimia, are un proces cu ANAF-ul, în urma activităţii firmei SC Veras SRL. În dosarul penal numărul 963/329/2014, ANAF s-a constituit parte civilă cu suma de 439.987 lei, adică peste 4 miliarde de lei vechi. Următorul termen al procesului este pe 27 aprilie, astfel că Veronica Irimia are nevoie de bani, fiindcă se apropie sfârşitul acestui proces penal.  Dacă va pierde, V.Irimia va trebui să plătească suma de 4, 39 miliarde de lei vechi, astfel că activitatea SC Gina Impex SRL va avea mult de suferit. Sunt zvonuri că, de fapt, acesta este motivul pentru care nu s-au plătit salariile, pentru că V.Irimia este ameninţată cu un sechestru dacă nu plăteşte suma uriaşă de bani. Sperăm ca problemele financiare ale firmei de confecţii sa se rezolve şi muncitoarele sa îşi primeasca salariile.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
mangu pe 02 Aprilie 2015, 17:26
#2
catrre angajate
s au dat o parte din salari dar au tras pe alta parte de la ce i plecati care le au luat din bani sa dea mai mult la prietenele doamnei donce acele fiind geta cotmeana,daniela gabor lucica tehnoloaga prietenele ei care sunt mana n mana cu doncea .mai nou asa se da bani la doncea tot la moldovencele ei si la fel si lui mihaela bosneagu zis domnisoara care nu e buna de nimic doarme pe masini .greva se fc cu 4 oameni in masini si restu la intrare ca geta cotmena si cu gabor moldoveanaca si inca doua daca iau bani ca se p..a inundeva cu ea daia,ca de raie mai scapi dar de moldoveni ba
Mitica strungarul pe 02 Aprilie 2015, 09:36
#1
ANAF,voi stiti drumul spre DONAUCHEM?
Aveti cu siguranta ce sa controlati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.