Cum sunt minţiţi alegătorii: deputatul A.Simionescu îşi mută biroul parlamentar de la Zimnicea la Turnu Măgurele, să fie mai aproape de Ciuperceni.

05 Martie 2015, 00:02 | 2952 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu, parlamentarul evazionist. foto: facebook

Senatorii şi deputaţii au fost aleşi în cadrul unor colegii electorale, colegii pe care, chipurile, le-ar reprezenta în Parlament. Că nu este aşa ne-o dovedeşte şi deputatul Adi Simionescu. Cunoscutul evazionist ( are dosar la DNA pentru o infracţiune transfrontalieră de peste 1 milion de euro) a fost ales deputat în colegiul Zimnicea, care cuprinde localităţi din jurul acestui oraş până la Ciuperceni, comună unde Simionescu l-a accidentat mortal, fiind beat la volan, pe bătrânul Micu Gheorghe. Cum alegerile au trecut demult, iar la cele viitoare Simionescu nu mai are nicio şansă, deputatul s-a gandit să facă economie şi să-şi mute biroul parlamentar.

Aşa cum era normal, biroul parlamentar al lui Simionescu se afla la Zimnicea, centrul colegiului unde fusese ales. Acum, ca să nu mai fie nevoit să meargă la Zimnicea, Sminionescu şi-a mutat cabinetul la Turnu Măgurele, deşi nu reprezintă acest oraş în Parlament. Să ducă la naiba cei care l-au votat, el îi reprezintă pe cei care nu l-au votat. Dacă un zimnicean are vreo problemă şi vrea să discute cu Simionescu, e nevoit să meargă la Turnu Măgurele, fiindcă deputatul e comod şi nu are chef să călătorească la Zimnicea. O fi "trauma" accidentului mortal? O fi indispoziţia de moment? Oricum, bătaia de joc faţă de alegători e garantată.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Un turnean pe 05 Martie 2015, 20:02
#5
Rusinea teleormanenilor
Doi papagali de teleorman-Boboc si Simionescu

si o vrabiuta Catalina.
Claudiu Cracea la Primarie pe 05 Martie 2015, 14:00
#4
absolut sigur
Peste 70% din cetatenii orasului sunt nemultumiti de activitatea primarului actual. In 2016 Turnu Magurele va avea un nou primar,iar acesta va fi CLAUDIU CRACEA.Cracea va efectua imediat un audit la Primarie, iar ce va urma va fi in mod sigur de competenta DNA-ului.

Silviu Brucan pe 05 Martie 2015, 11:14
#3
Pentru ORFANUL Simionescu
Bine,bine,pleci in Dubai,dar,dupa ce te intorci,unde mergi?Nu cumva la DNA si dupa asta la Rahova sau Jilava?Asta pentru ca am auzit ca vrei sa te dai putin bolnav si nu poti sa suporti detentia.Vreu sa ne sfidezi si din celula de la Rahova.Vine,vineeee,duba dupa tineee!!!!
cetatean magurele pe 05 Martie 2015, 08:00
#2
solicitare
Simionescule, decit sa jignesti cetatenii orasului, mai bine ai face o vizita impreuna cu primarul Cuclea pe strada Mihai Viteazul din cartierul Magurele. Sa vedeti si voi in ce conditii traiesc acesti locuitori, platitori de taxe si impozite locale . Noroiul pe aceasta strada a intrat in c*rtile oamenilor.Oricum alegerile din 2016 sunt aproape.Claudiu Cracea va fi viitorul primar si va primi sprijin masiv de la locuitorii acestei strazi.
simionescu pe 05 Martie 2015, 07:34
#1
pentru toti SARANTOCII din Turnu
Sambata plec in Dubai. Ma doare in cot de voi.Votati PSD!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.