Bombă: A.Simionescu a depus mărturie în procesul lui L.Dragnea. Din prostie, l-a înfundat mai rău pe baronul Teleormanului. S-a rupt lanţul de hoţie, a-nceput a rugini!!

25 Februarie 2015, 00:05 | 3958 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Adi Simionescu la DNA, o imagine sugestiva privind afacerile acestui nou prostanac din PSD.

Luni, 23 februarie, s-a desfăşurat un nou termen în  procesul lui L.Dragnea, proces referitor la fraudarea refendumului, din iulie 2012, privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Aşa cum am anunţat, au fost chemaţi ca martori 18 persoane, toate cu funcţii înalte în PSD. Printre cei veniţi să depună mărturie s-a aflat şi deputatul Adrian Simionescu ( materiale de construcţii sau îngrăşăminte chimice, după reclama deşănţată de la radio Tel Drum). Simionescu, el însuşi inculpat într-un proces de evaziune fiscală transfrontalieră, a făcut ceea ce face mereu: a dat-o în bară. În loc să-l ajute pe L.Dragnea, mai mult l-a înfundat.

Deputatul Simionescu e cunoscut pentru prostia lui, aşa că nu a surprins pe nimeni tâmpeniile pe care le-a scos pe gură. Filozoful de pe facebook a devenit "prostănacul de la ICCJ". Iată cum se contrazice  deputatul "materiale de construcţii": „Nu e ilegal să ceri să se ducă cetăţenii la vot, ci să spui cu cine să voteze. E ilegal să îndemni să meargă la vot”. Dacă ceri înseamnă că nu-i îndemni sau viceversa? Naiba ştie, însă prin declaraţia sa, Simionescu l-a băgat mai rău la apă pe Dragnea, fiindcă exact asta a făcut jupânul Teleormanului: a îndemnat oamenii să meargă la vot, lucru ilegal până şi pentru Simionescu. Ce să mai spui după asemenea declaraţii? E clar că Simionescu e un prostănac mult mai mare decât Geoană, însă, în prostia lui, îl incriminează pe L.Dragnea. Ce perdaf şi-a luat Simionescu de la Dragnea după această declaraţie!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Adela pe 25 Februarie 2015, 23:13
#7
Ha,Ha, Ha !
Auzi,deputatul ATV a depus marturie!Sa se finalizeze procesul lui de evaziune,dupa care sa i se confiste intreaga avere,avere construita prin FURT.
un turnean pe 25 Februarie 2015, 20:40
#6
simionescu -prostia intruchipata !!!
Simionescu este atat de prost incat pute pamantul sub el.

Am vazut prosti dar ca lunganul de Simionescu nu am vazut!!!!!!!!!!!!!
Titus pe 25 Februarie 2015, 15:18
#5
Simionescu
Declaratia data de siteul vostru este incompleta si interpretabila. Oficial, Simionescu a spus ca este ilegal si imoral sa opresti omul sa mearga la vot. Indemnul si nu obligatia de a merge pentru a exercita dreptul la vot este unul de laudat, nu de condamnat.
locuitor strada Mihai Viteazul pe 25 Februarie 2015, 09:39
#4
invitatie
Domnule Cuclea, aveti bunul simt si veniti pe strada Mihai Viteazul din cartierul Magurele, sa vedeti ce mizerie si cit noroi este pe aceasta strada. Luati urgent masuri de reabilitare a strazii, deoarece circa 1000 de oameni folosesc zilnic aceasta strada . Chiar nu va pasa de problemele noastre. Scadenta va veni negresit in 2016.

Suntem hotatiti cu totii sa-l votam la Primarie pe Claudiu Cracea.
caros pe 25 Februarie 2015, 09:29
#3
vot
prostia e proportional cu inaltimea.
Culcica Marin. pe 25 Februarie 2015, 08:47
#2
Simpla intrebare.
Dar fapta de a-i indemna pe alegatori sa nu mearga la vot si chiar de A-I AMENINTA PE CEI CARE VOR SA VOTEZE- CUM A FACUT DEFUNCTUL DUMA, CUM SE NUMESTE??? ORICUM, ACEASTA MASCARADA DE PROCES ESTE FARA ROST, CHIAR DACA DRAGNEA VA FI CONDAMNAT, BASESCU NU MAI ARE SCAPARE!.
TONY pe 25 Februarie 2015, 00:25
#1
Inca un prost arestat?!?!?!
Dupa,,Deputatul Auto,,vedem acum,,Deputatul ATV,,.Poate a varsat si el gușa si a vomitat ceva la adresa mustaciosului,ca tare dosar mai are si el.Astfel de stiri le putem asculta si la radio TelDrum sau fac si ei ca cei de la Antena3 ?Pana de PASTI scapam de lichelele astea politice,de hotii astia la drumul mare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.