Fetele de la cabinetul ministrului Liviu Dragnea. Are jupânul ochi, nu glumă!!( Galerie foto)

16 Februarie 2015, 00:05 | 6030 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Iuliana Zobuian. Foto: facebook

La ultimul termen din dosarul "Referendumul fraudat", Liviu Dragnea a spus judecătorilor că Iuliana Zobuian şi Claudia Frunzete sunt vinovate pentru transmiterea unei adrese în care se specifică organizarea de tombole în ziua votării. In anul 2012, Iulia şi Claudia erau angajate la secretariatul PSD, adică subordonatele jupanului, Cătălina Ştefănescu fiind şefa celor două. Când Dragnea a plecat la Ministerul Dezvoltării, le-a luat şi pe Iulia şi Claudia. In prezent, Claudia Frunzete este consilier iar Iuliana Zobuian este director de cabinet la domnul ministru Liviu Dragnea. Două fete frumoase şi deştepte, care meritau cu prisosinţă să fie în preajma jupânului Teleormanului.

Claudia este din Craiova şi a studiat Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei( învăţător sau profesor). În ce domenii este consiliat Dragnea de Claudia? Poate ştiţi sau bănuiţi dumneavoastră, pentru noi este mai greu să pricepem. Iulia nu ştim în ce este specialistă, însă dacă este director de cabinet, nu mai are nevoie de nimic, doar de talent şi voce, cum şeful dumneaei a declarat despre o altă domnişoară avansată într-o funcţie de control în minister. Claudia şi Iulia sunt în tot felul de AGA şi consilii de administraţie pe la tot felul de agenţii, pregătirea recomandându-le. Înainte de a ajunge în preajma jupânului, amândouă au fost consiliere prin Parlament sau pe la alte ministere. Fetele ştiu să se facă folositoare, de aceea sunt atât de căutate. Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Anonim pe 19 Februarie 2015, 23:55
#4
Hahaha
Si alea mai sunt fete frumoase? Murăturile alea ?
You pe 18 Februarie 2015, 22:06
#3
Need
A bigger cock baby! smile)
Finutu pe 16 Februarie 2015, 19:03
#2
Adevar
De la primar pana la premier toti au la clanta numai FETITE aratoase de care sunt mandri si cu care se lauda cand soarbe un pahar de vin .care sunt criteriile de selectie ?Sunt greu de gasit. Niste MIZERABILI care se fac mari luptatori si consuma alcool pana fac pe ei



VVP pe 16 Februarie 2015, 11:49
#1
Fete folositoare ?
Dragnea nu a facut altceva decat sa se incojoare de tot felul de petarde si prosti,pe care sa ii poata manip**a asa cum doreste.In scopuri ilegale si penale,bineinteles.Doriti un exemplu?Modul cum a ajuns Ctalina Stefanescu deputata sau felul in care,,a cumparat,,Cristina Mandroc actiunile Hotelului TURRIS,de la Bombonica Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.