Strângere de semnături împotriva iniţiativei Primăriei Tr. Măgurele de a face un loc de tranzitare a gunoiului la intrarea în oraş. Polaris îşi bate joc de sănătatea turnenilor.

18 Decembrie 2014, 00:07 | 2611 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Un peisaj asemanator vor vedea cei care vin la Tr. Magurele pe DN54.

Mai mulţi cititori ne-au semnalat faptul că se strâng semnături împotriva unei iniţiative a primarului Cuclea. Această iniţiativă se referă la cedarea fostului teren de rugby şi fotbal de la Botu` Calului, lângă DN 54, către firma Polaris Holding, cea care colectează gunoiul din Teleorman. Firma Polaris doreşte ca pe fostul teren de sport să construiască o rampa de tranzitare a gunoiului, adică să depoziteze temporar gunoiul până îl încarcă în autocamioane mai mari. Aşa cum am mai scris, această acţiune a firmei Polaris este împotriva oricărei logici. Cum să organizezi o rampă de gunoi, fie ea şi de tranzit, chiar la intrarea în Turnu Măgurele? Nu mai spunem că lângă groapa de tranzit se află un lot şcolar al unui liceu din Turnu şi terenurile  agricole ale unor turneni. Vă închipuiţi ce mizerie ar fi acolo, mai ales când va bate vântul şi gunoiul se va împrăştia în toate direcţiile?      

Înţelegem necesitatea unei rampe de tranzit, însă de ce nu se construieşte în cartierul Măgurele, pe locul fostei gropi de gunoi a oraşului? E la margine, nu sunt locuinţe în apropiere, au acces relativ simplu. Oricum, dacă trebuie rampă de tranzit, o pot face în altă parte, nu pe un fost teren de sport. Nu de alta, dar şi aşa nu mai sunt altele în Turnu. Ştim că se strâng semnături impotriva acestei noi iniţiative şocante a primarului Cuclea. E scandalos unde se ajunge cu gesturile de curtoazie către o firmă, Polaris, care nu face decât să încaseze bani mulţi din monopolul strângerii gunoiului. Am primit un comentariu de la un cititor care spunea că totul e perfect, gunoiul se mută dintr-o maşină în alta, nu se întâmplă nimic deosebit. Ha, ha. Dacă e aşa de curat, de ce nu sunteţi de acord, domnilor consilieri pesedişti, ca transferarea gunoiului să se facă în curţile dumneavoastră, şi aşa foarte mari?  Jigodiile rămân jigodii! Domnule Cuclea, nu puneţi sănătatea turnenilor în pericol! Polaris poate face rampă de tranzit şi într-o comună din jur, nu la intrarea în Turnu Măgurele.

 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
mda pe 19 Decembrie 2014, 09:34
#8
jigodi
ba dar soseaua care ati inceputo spre islaz ati terminato ?sau a papat dragnea toti bani.
nebunusatului pe 18 Decembrie 2014, 20:04
#7
GUNOIERII
Noi,cei care platim ..are perfecta dreptate..ar trebui cu toii sa aplicam aceasta regula si sa nu le mai platim ...au sa se duca unde a intarcat mutul iapa ...salariile angajatilor plus alte dari au sa-i bage la apa tare ...
Noi,cei care platim pe 18 Decembrie 2014, 19:41
#6
Nu mai platiti gunoiul cateva luni
Au transformat deja orasul in groapa de gunoi.Ne-au furat DESTUL,AJUNGE!Sa nu platim o perioada gunoiul,taxele si impozitele plus alte taxe care merg la Primarie.Sa platim la sfarsitul anului,penalitatile nu depasesc valoarea unui pachet de tigari sau doua.In scimb,pentru ei,se anunta FALIMENTUL,inchid Primaria.
Narcis Stoica . pe 18 Decembrie 2014, 17:56
#5
Aveti putintica rabdarica!.
Incepand cu 22 decembrie 2014 se reformeaza intreaga viata politica din Romania: -herr Iohannis trece in jiltul regal;- va trebui sa invatam rapid limba germana;- nu numai P.S.D. va avea o Catalina Stefanescu, ci si P.N.L. va avea o Alina Gorghiu.
vica pe 18 Decembrie 2014, 15:49
#4
aoleu
cum puteti mintii lumea cu atata usurinta sunteti o adunatura de prosti si mincinosi
unu care mai stie pe 18 Decembrie 2014, 15:48
#3
UAU
gunoiul din acea poza este din sufletul lui Cracea Claudiu.
Cetatean turnean pe 18 Decembrie 2014, 13:32
#2
Nu stiu de unde sa mai scoata bani
Bani murdari si cu efecte devastatoare asupra tuturor cetatenilor Municipiului Turnu Magurele.Nu-i suficient ca au transformat orasul in groapa de gunoi?Nu avem cadre medicale prformante,liceele nu mai scot de ani buni absolventi cu bacalaureat,tinerii nu au loc*ri de munca,nu avem strazi si trotuare asfaltate,in schimb,ne trebuie o groapa de gunoi la marginea orasului.Nu va lasati prostiti de,,Gunoierii PSD,,,nu semnati nimic!
nimeni pe 18 Decembrie 2014, 12:47
#1
Polaris
Cade Dragnea, cade Mazare si noi tot cu polaris o sa ne mincam moanga, contractul tot contract este ...dar Cuclea este un dobitoc care nu gindeste decit cum sa-si rotunjeasca veniturile ...are sa cada si el odata cu jupinul, insa poate sa fie prea tirziu..iar noi sa raminem cu putoarea in oras ..gradina publica ...centru ...tot orasul ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.