Primarul Cuclea vrea groapă de gunoi pe fostul teren de sport de la Botu`Calului. Liderul consilierilor locali ai opoziţiei, Claudiu Crăcea, a desfiinţat proiectul primarului.

27 Noiembrie 2014, 00:08 | 3565 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

Primarul Cuclea a început să-şi piardă "uzul raţiunii", pentru că a ajuns să pună în pericol sănătatea turnenilor. Nu ştim cu ce-l are la mână Polaris Holding ( cine ştie ce sume au uns roţile care trebuie!), însă Cuclea se comportă de parcă ar fi sclavul acestei firme. Nu mai departe decât marţi, la ultima şedinţă a Consiliului Local Turnu-Măgurele, Dănuţ Cuclea a supus aprobării consilierilor o hotărâre prin care terenul de rugby şi fotbal de la Botu` Calului, terenul din partea stângă a DN 54 Turnu-Măgurele-Islaz, să fie concesionat firmei Polaris,  pentru ca aceasta să  construiască o rampă de tranzitare a gunoiului. Consilierii locali ai opoziţiei, în speţă cei ai ACL ( PDL), s-au opus, argumentând foarte bine  această respingere a proiectului primarului Cuclea.

Consilierul local Claudiu Crăcea a adus în discuţie faptul că acel teren, chiar dacă nu mai este folosit pentru sport, din cauza Primăriei turnene, care a permis distrugerea lui, este foarte aproape de oraş şi pune în pericol sănătatea locuitorilor. Mirosul gunoiului va face aerul irespirabil în acea zonă. Unde mai pui, a concluzionat C.Crăcea, că terenul este chiar la intrarea în oraş, astfel că cei care vin în Turnu vor avea o privelişte şi un miros de neuitat. Cu toate argumentele consilierilor opoziţiei, proiectul a fost adoptat de consilierii PSD, PPDD şi independenţi ( aici includem cei doi penelişti care s-au declarat independenţi). Nu era de ajuns că am vieţuit atâta timp cu groapa de gunoi din cartierul Măgurele, acum Cuclea şi oamenii săi vor să mai facă una chiar la intrarea în  oraş. Miros pestilential, gunoi, animale care vor veni pe acolo( câini, pisici, şobolani), toate vor face ca un fost teren de sport să devină o mizerie. Lângă această locaţie se află lotul agricol al Liceului Sf. Haralambie", loc unde elevii mai fac practică. Tocmai bine că le face Cuclea în apropiere o groapă de gunoi! Sperăm ca opinia publică turneană, mobilizată de opoziţie şi de presă, să oprească această idee tâmpită a primarului. De la teren de sport la groapă de gunoi, iată drumul pe care-l parcurge acel teren. Se vede că D.Cuclea nu dă doi bani pe sănătatea turnenilor.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
george pe 03 Decembrie 2014, 23:37
#21
ar trebui sa stiti
firma polaris a infintat in turnu magurele aproximativ 50 de loc*ri de munca (casieri, soferi, muncitori) iar prin infintarea acestei statii de transfer se vor mai creea 20 de loc*ri de munca...deci un total de 70 de loc*ri de munca. prin aceasta statie se vor plati taxe si impozite locale la primarie.

de ce nu analizati si din acest punct de vedere....totusi vor fi 70 de loc*ri de munca in conditiile in care lumea se plange ca nu are unde munci.

in acelasi timp nu vad nici un punct de vedere al primariei sau al celor de la polaris...o stire corecta trebuie sa contina ambele variante.
vasile de la scularie pe 02 Decembrie 2014, 11:08
#20
parc industrial
pentru STAN: Ca sa "admiri" parcul industrial, "sublim dar care lipseste cu desavarsire", fa cativa pasi spre Islaz si pe dreapta soselei o sa vezi santul care-l margineste si in plus gunoaie cat cuprinde pe tot campul. De ce sa mai faca groapa de gunoi pe stanga, ca pe dreapta e deja!?
jlk pe 02 Decembrie 2014, 08:21
#19
hjm
Doi capiati smile Si Cuclea si Cracea. Hai sictir cu astia doi.
[removed]void(0); pe 01 Decembrie 2014, 11:43
#18
PT. STAN.
CE LOCURI DE MUNCA? LA FOAMEA DIN ORAS NICI GUNOI NU AVEM CE ARUNCA, POATE DECIT PE CEI CU MINTEA CREATA SA FACA RAMPA DE GUNOI LA MARGINEA ORASULUI. UNDE E PARCUL INDUSTRIAL PROMIS DE PSD, MILIONUL DE LOCURI DE MUNCA PROMIS IN CAMPANIE? SA NE DUCEM AMINTE DE IMN PT .CA ESTE ZI NATIONALA SI SA NE ADUCEM AMINTE: DESTEAPTATE ROMANE LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ORIUNDE S-AR AFLA.
UN CETATEAN pe 29 Noiembrie 2014, 18:14
#17
PRIMARUL GUNOIERUL
PRIMARE, LASA LUMEA SA RESPIRE AER SI ASA STAM PROST CU AERUL DE ZECII DE ANI CU COMBINATUL CHIMIC, ACUM VI CU GUNOIUL IN ORAS, LASATINE SA RESPIRAM MA NEBUNILOR, VA ORBIT BANI.
PRIDALIE SAU ALBIREANU pe 29 Noiembrie 2014, 09:49
#16
Se pare ca am avut dreptate
Va spuneam acum ceva timp ca PSD o sa ne dea in c*rand,AER CU PORTIA.Uite ca planul este facut de catre Primaria Turnu Magurele si Polaris.Sa va mai spun si din ordinul cui sau v-ati prins deja?Nu numai ca o sa respiram cand vor EI,dar, si ce vor EI!
vasile pe 28 Noiembrie 2014, 18:44
#15
Beverly Hyls
Cele mai mari preturi la utilitati le are orasul nostru,datorita clanului PSD,care sant in stare sa calce totul in picioare pt profitul propriu.Au adus orasul la 800 de lei de persoana,iar programul de lucru peste 8 ore si tot in brate ai tinem incepand de la boier an jos!

[removed]void(0); pe 28 Noiembrie 2014, 14:29
#14
CE PROSTI SINTEM.
PROSTII CARE AU VOTAT PSD NU ISI DAU SEAMA CA GROAPA DE GUNOI FACE PARTE DIN MASTER PLANUL CU PARCUL INDUSTRIAL. ASTA CHIAR VREA SA EMIGAM CU TOTII IN DIASPORA SI ASA SA VOTAM DE ACOLO SA SE DUCA DUPA PONTA. UN DOBITOC SI JUMATATE. CUM SA FACI GROAPA DE GUNOI LA MARGINEA ORASULUI? SA OFACA LA MAZARE LA CONSTANTA SAU LA MASA ACASA.GARDA DE MEDIU CE FACE PT. ASTIA NU ESTE LEGE? CUCLEA NU GINDESTE DAR CONSILIERII SINT SI EI DOBITOCI, SAU LOCUIESC IN ALT ORAS SI FAC NAVETA? ABIA AM SCAPAT GAZELE DIN COMBINAT SI ACUM SA AVEM ALTE MIRESME SI APA CONTAMINATA PT . PINZA FREATICA LA BOTU CALULUI ESTE MAXIM 1 METRU. GUNOUIL ESTE IN PRIMARIE SI TREBUIE EVACUAT CIT MAI REPEDE .
Traian Sasarman pe 28 Noiembrie 2014, 10:59
#13
Gunoiul tot la gunoi trage
Dar nu v-ati gandit,daca nu cumva acest rebut politic are si el vreun interes la groapa de gunoi? MULTI $$$$$$$$$$$$.Asta o sa aflam cu siguranta de la DNA.
STAN pe 28 Noiembrie 2014, 08:42
#12
LOCURI DE MUNCA
E O IDEE BUNA, O SURSA DE TRAI PENTRU CEI CE N-AU NICI UN VENIT!!!!
didi pe 27 Noiembrie 2014, 19:10
#11
.
hai ca tocmai acum in prag de sarbatori il gonim afara din oras pe pitic dupa ce ca n-a facut nimic ptr turneni mai isi bate joc si de noi
la botu´calului pe 27 Noiembrie 2014, 17:09
#10
groapa de gunoi???
practic în oras si unde apa musteste la câteva zeci de cm adâncime????Ce IQ i-au stabilit penalii psd primarasului???Nu-i obligatoriu raspunsul.Deja îl banuiesc.
Gica pe 27 Noiembrie 2014, 16:02
#9
CINE ARE CURAJ
Nu este cu putinta asa ceva la intrarea in oras, dar cum sunt la noi in oras numai lingai miramas sa vad ca protesteaza cineva, din gura toti vrem fapte nu vorbe.
un cetatean pe 27 Noiembrie 2014, 15:58
#8
groapa
de ce nu se amenajaza o plaforma la fostul uvcp si sa amenajeze in oras sa-l sufoce excaim
turnean pe 27 Noiembrie 2014, 15:57
#7
pentru piticu
Ba ai intrecut orce masura, nu ai facut nimic in acest oras de cind esti si vi acum cu aceasta ideie timpita se vede ca vi de la un partid de timpiti PRM...de acolo ai fugit pentru putere ca la UVCP erai un nimeni...



ion pe 27 Noiembrie 2014, 14:51
#6
gunoaie
sa nu uitam ca acele gunoaie,,vor lua foc singure`` =fum in oras
B.N. pe 27 Noiembrie 2014, 14:37
#5
GROAPA DE GUNOI IN ORAS ?
Cucleooooo,tocmai acum te duci la puscarie!Imi imaginez cum va fi Simionescu si Cuclea la Rahova,Lolek si Bolek in aceeasi celula.La prima masina de gunoi depozitata la Botul Calului,cetatenii vor intra peste voi in primarie,daca veti mai fi pe functii pana atunci.Dubele sunt pregatite,la fel si celulele de la Rahova sau Jilava.
nebunusatului pe 27 Noiembrie 2014, 13:09
#4
Cuclea - agarici inghesuit
Pey oameni buni acest agarici este marioneta baronului Dragnea, care la rindul sau a fraternizat cu baronul Mazare a cafrui firma este acum gunoierul judetului ....La schimb firma lui Dragnea stringe gunoiul in sfera de influenta a lui Mazare ...Deci MAREA ROCADA ...nu stiati acestea?...CUCLEA ESTE UN SIMPLU AGARICI INGHESUIT ...asa ceva ca un caltabos sau singerete banatean...doar ca este incarcat cu KK ...
catalin pe 27 Noiembrie 2014, 10:06
#3
inconstienta cronica
mai fratilor primarul asta sunt sigur ca nu stie cum il cheama,dar sa constientizeze faptele pe care vrea sa le faca. El uita cine la ales? duca-se unde si-a dus mutu iapa si sa vina cand l-oi chema eu. Am zis.
vasile pe 27 Noiembrie 2014, 09:35
#2
cuclea piticu
ca sa nu mai vina cu astfel de idei tampite pe cuclea sa al luati si sa-l duceti sa-l angajati ca pitic clown la circ
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.