Un obsedat sexual şi un mic dictator: Sorin Bâja, reprezentantul firmei Polaris la Tr. Măgurele.

01 Noiembrie 2014, 00:06 | 5930 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

Sorin Baja a devenit în Turnu un personaj care şi-a căpătat o oarecare notorietate din cauza comportamentului dictatorial de la locul de muncă. Am mai scris despre ordinele aberante, adresate subalternilor, ale acestui individ, acum revenim cu mai multe amanunte despre acest personaj. Sorin Baja a  fost şef de echipă la Întreprinderea de Gospodărire Orăşenească(IGO),  curtea şi atelierul din spatele cimitirului evreiesc, unde s-a ocupat de strângerea gunoiului din oraş, având 4 sau 6 muncitori care lucrau acolo, doi şoferi şi nişte mecanici.  După revoluţie, a făcut o facultate la f.f. în Alexandria şi a devenit domnul inginer. Este prieten cu Dănuţ Cuclea de mai mulţi ani.  A afirmat că Mohanu este nasul lui de cununie.

După instalarea firmei Polaris în Teleorman, a fost numit reprezentantul firmei pe Turnu-Măgurele şi comunele învecinate. De la bun început, a impus subordonaţilor să i se adreseze cu titulatura de domnul director, şi-a instalat în posturile de la birouri rudele sale. Pentru unele rude, care lucrează în teren la distribuirea facturilor de gunoi, a creat o altă facilitate: a împărţit aceste facturi la ceilalţi angajaţi în vederea distribuirii şi le-a făcut program de muncă începând cu ora 07:00 până seara. Se comportă dictatorial cu angajaţii, unor femei mai tinere le reproşează faptul că i-au scăpat când erau mai tineri şi să nu uite că el este şeful şi că le va da afară. Un obsedat sexual, care îşi hărţuieşte angajatele, acesta e şeful Polaris la Turnu-Măgurele.

Periodic, S.Baja  strânge bani din salariile angajaţilor, motivând că trebuie materiale de întreţinere: detergenţi, maturi, coli a4, etc... sau că trebuie bani pentru protocol: vin în control şefi de la Alexandria şi trebuie duşi la restaurant, să servească masa. Baja foloseşte autoturismul firmei pentru naveta la Islaz, la casa lui, şi motivează consumul de combustibil spunând că efectuează controale în teren la subordonaţi. Deviza lui este: faceţi bani, că altfel vă dau afară. În Turnu-Măgurele sunt familii care au fost obligate să semneze contracte cu Polaris, însă sunt plecate în străinătate de luni de zile. Baja Sorin, sub amenintarea că vor fi daţi afară, a solicitat angajaţilor să plătească aceste facturi,  neluând în seama referatele făcute de aceştia. Se adresează angajatelor folosind un limbaj indecent, ştiind că acestea nu pot riposta. Nu a dat concedii angajaţilor, numai câte max. 2-4 zile, impunând regula că, dacă vrea concediu, să-şi găsească om care să-i distribuie facturile. La câte sute de facturi are un angajat, precum şi zonele unde are de împărţit aceste facturi, nu vrea nimeni să le preia, cu toate că ar putea să le împartă în mod egal la toţi angajaţii.

După apariţia articolului pe Turnucustiri, Baja  a acuzat câteva angajate tinere, care i-au refuzat avansurile sexuale, că ele au scris articolul şi că este cu ochii pe ele, pentru a le da afară cu prima ocazie. Şi acum se comportă urat cu acestea, probabil pentru a le determina să-i cedeze sau să-şi dea demisia, aşa cum este angajata pe zona Odaia, Liţa, Segarcea Vale, care, cu toate că foloseşte autoturismul personal pentru distribuirea facturilor, i se reproşează  că de fapt distribuie facturi RDS RCS. Toţi angajaţii sunt nemulţumiţi de comportamentul aberant al directorului Sorin Baja şi de  lipsa sa de cea mai mică urmă de respect pentru oameni. Îşi acoperă greşelile prin chefurile pe care le face cu şefii din Alexandria la restaurantul hotelului Turris.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
marian pe 04 Iulie 2015, 06:04
#16
alertă DNA
E cazul, după cât se pare, ca DNA-ul să ia rapid la puricat firma Polaris și pe șefii acesteia din Teleorman. Ar avea berechet de muncă în această zonă. Succes DNA !
turtneanu pe 26 Noiembrie 2014, 21:51
#15
pt paraschiv
Care ar fi problema ta,cumva ca ma speri?

Nu ma dreptate. cool grin
georgel pe 03 Noiembrie 2014, 00:22
#14
@paraschiv
Vezi ca ip-ul te da de gol...smile
Turneanu pe 02 Noiembrie 2014, 22:23
#13
un gunoi
S. Bija un increzut nesimtit care cind urca o scara nu stie sa dea cu buna ziua sa vedem cind o sa coboare cine-i raspunde.

Si acest B. Sorin isi ia ubalterni la cules de porumb ca ii tremura mina sa plateasca pe alti. raspberry
nedelcu pe 02 Noiembrie 2014, 19:21
#12
pt una bucata casiera
Bai fat-o de unde le-ai mai scos pe astea, eu am fost sofer acolo si caram tomberoanele din oras. Tu de cati ani esti prin Turnu ?Acolo in spatele cimitirului beam in familie cu totii si nu eram 50.
paraschiv pe 02 Noiembrie 2014, 19:16
#11
pt.georgel
respectiva angajata este singura la parinti. Femeia la care faci referire ca ar avea un frate chiar nu a avut probleme la firma. Confunzi personajele, georgele. Si nu este saraca si nici dusa. Cred ca tu nu esti bine informat ca atare gindeste mai bine inainte de a face niste afirmatii gratuite.
UN AMARAT DE SALARIAT pe 02 Noiembrie 2014, 17:15
#10
GAGICARUL SI BETIVANUL
baja este produsul Petculeascai era omul ei de taian.de la ea a invatat sa faca chete.el strangea bani de la salariati pentru ziua de nastere a sefei"in fapt iubitei "si-i dadea cu lista cu tot.Petculeasca nu a suportat pe nimeni pe toti i-a data afara i-a jignit,i-a umulit doar pe sorinica il tinea la ea in birou ore intregi de se intrebau toti salariatii ce isi spun in atata amar de timp.nici acum nu stau unul fara altul zILELE TRECUTE AM STAT CA PROSTII PE HOL IN FRIG SA VUNA "DOAMNA "SA NA DEA MARILE INDICATII DAR EA NU SE DESPARTEA SI PACE DE DRAGUTUL EI SORINICA.
O căiseră pe 02 Noiembrie 2014, 12:41
#9
pentru colega mea
Auzi fata de ce nu spui adevărul ca mai ai si rds si mai si de aclo un procent adica comision.dacă esti deșteaptă vezi reclama rcs cu gicanu se femedia care are o centura în jurul organelor genitale are si cheie .dar femeia este deșteaptă,cea din reclama.Sorine tie îti trebuie o bormasina si se rezolva .
M. pe 01 Noiembrie 2014, 23:44
#8
Sorin Baja=betiv si hot
Sorineeee,ai uitat cind veneai acasa in patru(4)labe,mort de beat?Hai ac asta nu ar fi nicio problema,dar nu sa te imbeti din banii amaratilor care string gunoiul si sa stai cu fundul in masina firmei Polaris,asa cum sta si primarul pitic in masina primariei.Nu mai stringe bani de la amaritii aia de angajati.Asta nu inseamna furt?De competenta ce sa mai vorbim?De scris si de vorbit sti bine ca e cam greu,domnule inginer.
georgel pe 01 Noiembrie 2014, 22:55
#7
aberatii
oare respectiva angajata se lauda singura ca munceste pentru rds-rcs si se lauda cu al ei frate care ar fi nu stiu ce comisar...dar saraca este dusa.
una bucata casiera pe 01 Noiembrie 2014, 21:26
#6
Sorin
1-a facut facultatea la buc*resti coleg cu primar sector 4

2-nu a fost sef echipa .A FOST SEF SECTOR SALUBRITATE,A AVUT IN SUBORDINEA LUI PESTE 50 DE MUNCITORI
IESITI LA VOT ! pe 01 Noiembrie 2014, 19:16
#5
ALFEL,ROMANIA VA FI IN FALIMENT !
CINCI MINUTE DIN TIMPUL VOSTRU ESTE PENTRU VIITORUL SI BUNASTAREA COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI.TREZITI-VA SI DATI UN VOT PENTRU ROMANIA SI PENTRU BINELE CETATENILOR ROMANI.
Din Turnu pe 01 Noiembrie 2014, 17:26
#4
atentie
Aveti vigilenta marita toti cei care aveti sotiile sau prietenele in subordinea obsedatului!
Anisoara P. pe 01 Noiembrie 2014, 13:12
#3
UN PROST SLUGARNIC SI UN MARE BETIV
NICI NU TREBUIE SA VA MIRATI PENTRU CA ASTIA SINT OAMENII PROMOVATI DE CATRE PSD.CAT MAI PROSTI SI CU SCOALA PE LA ALEXANDRIA SI PE LA MARIN PREDA.IESITI LA VOT CA DACA IESE PONTA PRESEDINTE O SA VA CONDUCA SI COPIII LOR.
un angajat pe 01 Noiembrie 2014, 11:23
#2
bija un mic dictator
bija un neica nimeni unu care i place pileaua si ia bani cu camatA DE LA TIGANI
yyyy pe 01 Noiembrie 2014, 09:42
#1
gunoi....
gunoi,la gunoi trage un cu**ar si un betivan de mare clasa,un incompetent si analfabet tot odata,pacat de functia pe care o detine,e meritul ceciliei bija sotia lui o femeie deosebita,pacat ca are asemenea hahalera la usa casei bea pana se pisa pe el.....

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.