Cronica infracţiunilor: conducere fără permis şi furturi comise de minori de 7 ani şi 11 ani. Telefoanele şi bicicletele atrag minori.

23 Septembrie 2014, 00:02 | 2487 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Infractorii minori  sterpelesc telefoane mobile.

În urma investigaţiilor efectuate cu privire la furtul unui telefon mobil comis în luna iulie a.c. şi în ceea ce priveşte spargerea unui autoturism, faptă comisa la începutul lunii septembrie a.c. , poliţiştii din Turnu-Măgurele au identificat autorii în persoana a doi minori în vârstă de 7, respectiv 12 ani, ambii din localitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind restituit părţilor vătămate.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Lunca au depistat pe DJ 543, în comuna  Lunca, sat Prundu, un bărbat din localitate care conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi fără ca vehiculul  să fie înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi punerea in circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

 Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au idenitficat autorul infracţiunii de furt al unei biciclete în persoana unei minore în vârstă de 11 ani din localitate.În fapt, aceasta ar fi sustras în ziua de 20 septembrie o bicicletă pe care proprietarul o lăsase sprijinită de gardul cimitirului municipal.Bicicleta  a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând a se propune solutia legală.

 
Citeşte şi