Ultima oră-percheziţii la ISU Teleorman: adjunctul şefului ISU acuzat că ar fi luat mită pentru avize.

17 Septembrie 2014, 09:41 | 3284 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Perchezitii la ISU Teleorman.

Procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţer, potrivit unui comunicat emis de DNA. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vizat adjunctul șefului instituției, care ar fi luat mită pentru avizele pe care le dădea.El ar fi luat diverse sume de bani pentru a acordarea unor avize pentru construcții, avize obligatorii pentru clădirile noi, care se acordă de către inspectorii de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență din fiecare județ. Sunt avize de conformitate, avize de siguranță etc.

Perchezițiile, întreprinse la cererea procurorilor de la DNA, secția militară, se desfășoară atât la sediul ISU Teleorman, cât și la mai multe adrese domiciliare. Sunt căutate documente, iar la încheierea perchezițiilor, nu este exclus ca suspecții să fie aduși la sediul central al DNA București pentru audieri și nu este exclus ca mai multe persoane să fie reținute.Filarea acestor presupuse fapte de corupție a durat mai multe luni. Au fost strânse probe, mărturii, dar există și interceptări.

sursa:digi24

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
adi pe 17 Septembrie 2014, 17:31
#1
pompirii
Da sa ii lege pe toti ca merita cu varf si indesat.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.