Astăzi, sâmbătă, ora 12.30, pe stadionul Municipal : CS "Sporting Turnu" Tr. Măgurele - Inter Gălăteni. Se aşteaptă un festival de goluri al turnenilor.

13 Septembrie 2014, 00:03 | 2293 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Sporting Tr. Magurele asteapta un festival de goluri impotriva Galateniului.

Astăzi, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 12.30, pe stadionul Municipal din  Turnu-Măgurele se va desfăşura meciul dintre "Sporting Turnu" Turnu-Măgurele şi Inter Gălăteni, contând pentru etapa a III-a a primului eşalon fotbalistic teleormănean. În acest meci va debuta în tricoul echipei turnene portarul Levent Celic, 22 de ani, fost jucător la FCM Alexandria şi Sporting Rosiorii de Vede. Celic este imprumutat la echipa antrenată de Valentin Bădoi chiar de Sporting Roşiori. E o achiziţie excelentă pentru echipa sponsorizată de Eurosiloz, pentru că Celic a fost în ultimii ani cel mai bun portar teleormănean. Meciul de astăzi va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Stelian Cutieru(centru), ajutat de Alexandru Dima şi  Mircea Călea (toţi din Alexandria),  Echipa din Gălăteni este codaşa ligii a IV-a, astfel că se aşteaptă un festival de goluri. Pentru Vali Bădoi, antrenorul-jucător al turnenilor, este un bun prilej de a folosi şi câţiva jucători care nu au prea evoluat până acum.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
p pe 13 Septembrie 2014, 16:56
#1
d
10-0 ptr turnu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.