Gunoiul de la Polaris M Holding: la Tr. Măgurele, angajaţii sunt ameninţaţi cu concedierea dacă nu se plătesc contractele de gunoi ale celor plecaţi în străinătate.

12 Septembrie 2014, 00:08 | 3498 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Angajatii Polaris sunt amenintati cu concedierea.

Firma de gunoi ( era să scriem gunoaie, dar s-ar supăra prietenul lui L.Dragnea, R.Mazăre) Polaris M Holding desfăşoară o activitate susţinută în tot Teleormanul. Din păcate pentru oamenii lui Mazăre, teleormănenii nu s-au înghesuit să semneze contracte cu firma din Constanţa, astfel că sub 50 % din gospodăriile din Teleorman sunt abonate la Polaris.Din această cauză, chiar dacă se câştigă sume uriaşe din colectarea şi transportul deşeurilor, angajaţii de jos sunt tot timpul în vizorul şefilor. Chiar dacă unii turneni sunt plecaţi în străinătate şi nu mai plătesc gunoiul, fiindcă nu locuiesc în judeţ, angajaţii Polaris trebuie să strângă bani şi de la aceşti clienţi. Cum să mergi în Spania să forţezi pe cineva să plateasca o activitate de care nu beneficiază?

Şefii de la Polaris s-au gândit la o altă soluţie. Îi trimit pe angajaţi la persoanele plecate în Spania şi, morţi-copţi, trebuie să vină cu banii, altfel sunt anunţaţi că postul lor ar putea intra în restrângere. Ce să facă bieţii oameni? Plătesc ei, pentru ca şefii să fie mulţumiţi. E o măgărie uriaşă, însă cine să ia măsuri? Dumnezeu cu mila! Oricum, nu e singura umilinţă pe care o îndură angajaţii de la Polaris. Din cauza situaţiei economice a oraşului, muncitorii trebuie să rabde, altfel sunt zburaţi cât ai zice peşte ( că doar e firma constănţeană).

 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
marian pe 04 Iulie 2015, 05:45
#6
soluția ?
Revizuirea contractului sau, dacă nu există, încheierea unuia cu primăriile; angajatul cu încasările să aibă sediul la primărie; să fie afișate vizibil locuințele restante la plată și să se declare nul contractul acestor persoane; să nu se mai ridice gunoiul de la locuințele celor care nu plătesc. Șefii de la Polaris să gândească și să acționeze eficient.
cristi pe 19 Septembrie 2014, 00:31
#5
cristi@yahoo.com
si p...cine o s...?
madalin pe 16 Septembrie 2014, 16:21
#4
:)))))
Ce banc bunsmile))))....nu am mai ras de mult asa...smile))
Costin Negulescu. pe 15 Septembrie 2014, 18:16
#3
Pentru Consiliul local.
Dvs. stiti exista foarte multi proprietari care nu platesc pentru preluarea gunoiului dar il scot in strada??. Nu este vorba numai de ti**ni ci si de romani, chiar consilieri locali.TREABA A FOST DE LA INCEPUT PROST ORGANIZATA SI ACTIUNEA ESTE SABOTATA DE CATRE CONSILERII P.D.L.
1,2,3 pe 14 Septembrie 2014, 11:50
#2
FIRMA POLARIS ESTE EA INSASI UN GUNOI !
IAR TELEORMANUL ESTE CA SI FIRMA POLARIS.DE CE ACCEPTATI SA TRAITI INTR-UN ASEMENEA JUDET,SARAC SI MURDAR?!?
nelu pe 12 Septembrie 2014, 17:33
#1
je**si de sefi
Ba nenorocitilor sunteti niste camatari ce dreak se intampla la teleirmanul asta frate chiar asa nimeni nu ia masuri,trebuiesc luate niste masuri

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.