Un primar s-a dat singur în judecată. Nu prea mai plăteşte jupânul Dragnea, domn` primar?

12 August 2014, 00:06 | 4087 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gabriel Carjan alaturi de Catalina Stefanescu, fosta secretara a lui Dragnea.

Multe se întâmplă în zona noastră, Teleormanul fiind un loc în care şi cele mai ireale presupuneri devin realitate. Astăzi vorbim despre un proces pe care un primar şi-l  intentează lui însuşi. Da, aşa este, un primar s-a dat în judecată. Nu pentru că a furat sau n-a respectat legea, pentru bani, desigur. Primarul despre care vorbim este un superman în miniatură, pentru că face în 8 ore de muncă mai mult decât unul în 3 zile. Să nu vă mai ţinem încordaţi şi să vă spunem că primarul respectiv este Gabriel Cârjan. Slugă a lui L.Dragnea, G.Cârjan este profesor la Liceul Marin Preda din Turnu-Măgurele, Şcoala Saelele şi primar în comuna Saelele. Cum naiba le face pe toate în 8 ore, rămâne de cercetat, şi credem că DNA şi ANI sunt interesate de acest lucru. În sfârşit, despre acest subiect vom mai vorbi, însă acum prezentăm o curiozitate.

Gabriel Cârjan, în calitate de profesor la Şcoala Saelele, a dat în judecată Primarul-instituţia primarului comunei Saelele pentru plata dobânzii la diferenţele salariale obţinute printr-o hotărâre judecătorească. Plangerea penală a fost depusă pe 6 iunie la Tribunalul Teleorman. Oricum, interesant cum va vorbi la proces G.Cârjan: ca părat şi ca reclamant. Domn` primar, pentru câteva milioane, v-aţi mânjit de noroi. Nu vă ajunge salariul de primar, cel de profesor şi ceea ce mai pică din Primărie? Chiar aşa de sărac aţi ajuns? E ruşinos ceea ce faceţi! Dacă o să argumentaţi că sunteţi profesor la acea şcoală şi s-a făcut plângerea penală în nume colectiv, vă răspundem că puteaţi să va retrageţi din acea reclamaţie fără probleme. N-aţi făcut, demonstrand că banul e o atracţie chiar şi pentru cineva care câştigă cincizeci de milioane de lei vechi pe lună.

 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 13 August 2014, 17:39
#5
Voiculescule, Voiculescule
Voiculescule, ca să citez pe unul care postează pe aici și iubește expresia, ce secătura ești! Păi bine mă sec*ristule, cum să nu-ți inviți la Rahova colegul de breaslă? Păi te plîngi că ți-au confiscat LATRINA3. Ete că și alții au schelete în dulap. LABE1TV unde sunt patroni frații Păunescu, se ascunde o țeapă dată milioanelor de români. Scandalul Bancorex. Vine ea și vremea cînd ticăloșii ăia or să-ți fie colegi de celulă. Plus tarorul ăl mare. Și poate și LABE1TV se va repeta isteria cu confiscatul. Acum pe bune, mie mi se pare ca nu se face justiție ci găștile politice mafiote să păruiesc între ele.
Dan Voiculescu pe 12 August 2014, 11:56
#4
Va astept dragii mei la Rahova
In Teleorman,un director,un turnator la Sec*ritate,un CAPist si un veterinar au ajuns primari si isi fac mendrele pe banul public.dupa ce se va recupera prejudiciul prin confiscarea averii vor primi binemeritata vacanta.acum se verifica modul in care au actionat propriile institutii in judecata si nu le-au aparat Asa cum au depus juramant pe constitutie.
jane pe 12 August 2014, 09:17
#3
saracia saraciilor
cirjan asta na facut nimic in viata,a fost saracia saraciilor.Mergeti in sat sa vedeti unde are casa (pe o infundatura)A devalizat primaria si organele statului nu veda,pentru ce ii platim, sa protejeze pe aceste epave escroace.
Ipsilante pe 12 August 2014, 07:50
#2
Mai sunt si alti smecheri
Primarul de la Segarcea Vale da lectii la capitolul judecati cu primaria. sute de milioane din banul contribuabililor ajung in buzunarele acest personaj urmare a unor procese in care pretinde prin fals ca are calitati imaginare.http://www.spete.info/225-dosar-proces-1542872009-teleorman-1967157 DNA-ul are de lucru,mai are cativa rechini si trece la nivel local.
N. Dumeritu. pe 12 August 2014, 06:29
#1
Dupa care legi??
N-o fi tampit acest primar, inseamna ca are dreptate dupa o lege STRAMBA. Dar aceasta lege este opera unui singur partid??.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.