În comuna Ciuperceni, primarul localităţii, Anghel Gâdea, a introdus o servitute: munca la locuinţa primarului. Şeful CJ Teleorman, Adi Gâdea, îşi aprobă tatăl-primar!

29 Iulie 2014, 00:05 | 4443 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Comuna Ciuperceni a revenit in Evul Mediu!

În comuna Ciuperceni, aflată la 4 km de Turnu-Măgurele, primarul a încetăţenit o practică ce a ajuns normalitate. Înainte să vă spunem despre ce e vorba, trebuie să va prezentăm primarul acestei comune. Dumnealui, Anghel Gâdea, este un fost comunist, viceprimar o perioada, însă, cel mai important, este tatăl actualului şef al CJ Teleorman, Adi Gâdea. Tânărul discipol al lui Dragnea, Adi Gadea, este fiul acestui bătrân edec comunist, care se consideră stăpân absolut al comunei. Anghel Gâdea a introdus o nouă obligaţie a celor care primesc ajutor social. După cum se cunoaşte, aceştia sunt obligaţi să efectueze munci în folosul comunei, timp de câteva zile, pentru a-şi primi suma de bani ca ajutor social. Anghel Gâdea a introdus o altă obligaţie, muncă pentru primar.

La locuinţa primarului An. Gâdea sunt trimişi, destul de des, câţiva oameni de la ajutorul social care îşi efectuează acolo munca obligatorie. Interesant, însă după părerea noastră, şi nu numai a noastră, ilegal. Din păcate pentru bieţii oameni, nu au cum să protesteze, pentru că Gâdea este pe cai mari, nici naiba nu-l clinteşte. Există totuşi şi autorităţi independente, ne referim la DNA, în primul rând, care l-ar putea trage niţel la răspundere pe acest primar. Vom vedea dacă această obligaţie ( munca la curtea primarului) nu-i va aduce acestuia şi o binemeritată răcoare, pentru că sunt zile toride prin Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
boss pe 18 August 2014, 20:45
#3
sa ne sugetii
sunteti prosti care a pus anuntu asta LOL
Ion Nistor. pe 29 Iulie 2014, 18:14
#2
Pentru #1- hai sa vorbim.
Chiar daca este adevarat ce se spune in articol, nu este un caz pentru D.N.A. CI PENTRU ALTE ORGANE ALE STATULUI. UNII ISI INCHIPUIE CA// deneastii// sunt cata frunza si iarba si cum trage unul un fas, hop si ei, hocus pocus, rezolva totul rapid si momentan. Hai sa fim si seriosi si realisti si sa ne documentam mai bine!
Marin de la Poiana pe 29 Iulie 2014, 10:48
#1
Foarte bine
Foarte bine le face ca tare sint prosti.Sa iasa la vot si nu sa stea la bautura si sa dea cu familia Gidea de pamint.Am auzit ca dosaru cu Referendumu e aproape gata si sa vezi atunci veselie mare la Ciuperceni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.