Restaurantul Briza Dunării, o afacere cu multe semne de întrebare.

25 Iulie 2014, 00:10 | 11150 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Restaurant Briza Dunarii.

De câteva zile se vorbeşte tot mai des de restaurantul Briza Dunării. Tinerii, în special, vor să meargă la terasă şi să vadă Dunărea. Frumos şi romantic numai că nimic nu e moca sau, altfel spus, caşcavalul este gratis doar în cursele de şoareci. Este bine sau nu este bine că s-a făcut aşa ceva, fiecare are părerea lui. Totul bine şi frumos, cine vrea şi îl ţine buzunarul merge la restaurant. Dacă ar fi o afacere curată, nu ar fi nicio problemă, însă aici miroase că nu este deloc aşa. În spatele sau în faţa restaurantului este Mădălin Ioniţă, fostul şofer al lui Dragnea, actualmente şef la fondul de vânătoare. Mădălin nu avea banii necesari aşa că s-a asociat cu Baicu Cristian din Alexandria, şef la Europrotect Security, firmă din portofoliul jupanului. Alături de cei doi este Gabi Găină, cunoscut ca patron al fostei terase de la malul Dunării.

Primăria Turnu-Măgurele a pus la dispoziţie terenul că doar de aceea s-a construit punctul de trecere a frontierei. Ţinând cont că, pe fir se ajunge până la Dragnea, ne întrebăm dacă nu cumva era mai bine să se facă locuri de muncă, nu restaurante. Tinerii nu au unde să muncească de aceea era indicat ca celor din jurul stăpânului judeţului să le stea capul la investiţii în făbricuţe. Dacă Dragnea şi oamenii lui au bani de nu mai ştiu ce să facă cu ei, normal că le arde de distracţii în timp ce tinerii îngroaşă rândurile şomerilor. De unde au avut banii necesari pentru restaurant nu mai este un secret. Investiţia este destul de mare şi nu se ştie cum se amortizează de aceea pentru început par a fi bani aruncaţi pe Dunăre. Cei care au făcut restaurantul dispun de bani mult mai mulţi dacă şi-au permis asemenea extravaganţe. Turnu-Măgurele este sinonim cu sărăcia iar căţeii jupanului îşi contruiesc terase pe malul Dunării.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
buli pe 17 August 2014, 09:25
#13
de invidiat
Este un local bun,preturi acceptabile,servire ireprosabila.

Gheorghe pe 16 August 2014, 14:19
#12
hoţi
Cei mai mari hoţi şi evazionişti.
Mădălin pe 12 August 2014, 12:28
#11
Frustrare
Domnilor anonimi de la TURNU cu STIRI,semnele de întrebare sunt numai pentru voi care sunteţi într-o continuă opoziţie.Taberei voastre nu-i place nimic din ce se întâmplă bine în acest oraş,pe domniile voastre le preocupa numai criticatul.Sponsorul vostru,dl.Cracea ce a facut bun şi bine pentru acest oraş?.Cred ca tot ce scrieti pe acest site,este o consecinta a frustrarii acumulate pentru nereusitele din plan personal,politic si profesional.Aveţi grijă de dumneavoastră!
Tabara Georgeta pe 03 August 2014, 00:02
#10
Scuze
Scuze pentru greselile di postarea anterioara,

E tirziu, sunt obosita.Locatia Briza Dunarii e o locatie faina, eu am fost odata...si nu mai circotiti...asa de dragul circotelii...mergeti acolo si va garantez ca va fii OK
Tabara Georgeta pe 02 August 2014, 23:59
#9
Fain- frumos
Buna seara,

Nu mai fiti rai, mergeti pe la malul Dunarii, la locatia Briza Marii - e fain.Felicitari celor care au avut aceasta initiativa.

petre pe 30 Iulie 2014, 14:58
#8
briza
La ce frumusete este acolo,chiar nu ma intereseaza cine este patron,felicitari pt ce au facut in Turnu Magurele !
florin dupa vale pe 29 Iulie 2014, 13:47
#7
Noi ti**ni....
Foarte bine ca sa facut terasa la dunare poate acolo au si ti**ni acces ca in oras nu mai au loc.... dak urla tare cine sa-i mai auda pesti din dunare sau vecini bulgari... da prala aici aveti acces toti ti**niiii.... semnez eu tot ti**n.....
Giovanni pe 27 Iulie 2014, 12:54
#6
Relax
Domnilor !? din.. Turnu Magurele pai, rau ca se face ceva frumos si civilizat,rau ca nu se face ..bogatul merge in Caraibe noi mergem la Dunare..mare diferanta wink
cetateanul de la bloc pe 26 Iulie 2014, 13:16
#5
barfa (bancul) zilei
Se spune despre cacari ca e atat de prost incat nici la puscarie nu e in stare sa intre!
gogu pe 26 Iulie 2014, 09:35
#4
bani pt campanie
terasa duduie, evaziune grupa mare

garda nu trece pe la asdtia, au sarcina de partid sa stranga bani de campanie

amin
CACARI pe 25 Iulie 2014, 22:30
#3
Madaline te iubim ca/ca/tine nu gasim
Nu pune botu la birfa si da-i inainte ca vin eu cu pachet la tine.
Vocea poporului pe 25 Iulie 2014, 17:59
#2
Soferul Madalin e sageata PSD
Baaaa,acolo sunt banii lu' Dragnea furati de la noi.In c*rand o sa aveti si voi in meniu,turtoi.Apropos,Madaline am auzit ca a fost nevasta-ta cu pachet la Barcanescu.
Vamesul pe 25 Iulie 2014, 09:51
#1
SIMPLU,SPALARE DE BANI
Practica preferata de Dragnea este jaful din bani publici.Dupa care,se trece la albirea lor prin interpusi.Cum va imaginati ca un analfabet ca Ionita Madalin sa dispuna de atatia bani pentru o asemenea investitie?Veti vedea la urmatoarele alegeri o mare sponsorizare la partidul stat PSD,din partea cui?Ati ghicit,din partea firmei lui Ionita Madalin.In felul asta apar banii spalati,c*rati,gata de investitii,dati prin interpusi.Ce loc*ri de munca,ce prosperitate?Un singur lucru sa retineti,Dragnea va vrea saraci si prosti,da cat mai multi.Sa speram ca povestea asta va ajunge si pe masa DNA.In rest,numai bine,si sa nu mai dormiti tot timpul,ca altfel o sa va treziti in desert.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.