N.Mohanu, participant la un chef în judeţul Olt. 43 de senatori PSD şi UNPR au chefuit şi au primit femei la cameră la hotelul City din Slatina!

18 Iunie 2014, 00:16 | 4203 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Senatorul Nicolae Mohanu a cam uitat orasul pe care l-a pastorit peste 16 ani, dumnealui preferand sa mearga mai des in judetul Olt. Conform unei informatii aparuta pe portalul comisarul.ro, in noiembrie trecut, 43 de senatori PSD şi UNPR şi-au făcut de cap timp de două nopţi la hotelul City din Slatina dar şi la fosta  cabană de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca. Doi parlamentari din Teleorman, Nicolae Mohanu si Timotei Stuparu, au reprezentat judetul la acest chef monstru.

Toată destrăbălarea de la Olt a fost asigurată de controversatul om de afaceri Adi Florinel Barbu, client al contractelor grase de  la Primăria Slatina şi fin al primarului condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, Minel Florin Prina. Că Barbu a stat la butoanele satisfacerii tuturor poftelor şandramalelor pesediste reiese şi dim mesajul telefonic pe care l-au primit participanţii: " Bună ziua! Cazarea dvs. se va face la hotelul... . Pe întreaga dvs şedere, dl. Adi Barbu vă stă la dispoziţie. Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să îl contactaţi la numărul de telefon 0733.025.9... . Vă recomand ca în momentul intrării în municipiul Slatina să îl sunaţi pentru a vă îndruma către hotel".
      Dar iată lista cu participanţii şi numărul camerei în care a stat fiecare dudău roşu la hotelul City: Adrian Anghel,cam.305, Viorel Arcaş,217, Trifon Belacurencu,309, Neculai Bereanu,1o3, Liviu Bumbu,206, Daniel Butunoi,207, Leonard Cadăr,310, Ioan Chelaru,215, Viorel Chiriac,204, Florian Coca,216, Sandu Cordoş,302, Florin Constantinescu a primit un apartament dar şi o noapte la Reşca, Marius Coste,205, Liviu Donţu,311, Florinel Dumitrescu,201+ Reşca, Aurel Duruţ,104, Petru Filip,201, Toni Greblă,303 + Reşca, Dan Ioniţă,208, Sorin Lazăr,304, Nicolae Marin,209, Alexandru Mazăre,213, Şerban Mihăilescu,107, Augustin Mitu, Nicolae Moga,apartament 112, Nicolae Mohanu,202, Şerban Nicolae,102, Cosmin Nicula,214, Ştefan Oprea,102+Reşca, Marian Pavel,101, Liviu Pop,303, Florian Popa,307, Ion Rotaru,306, Daniel Savu,308, Georgică Severin,301, Timotei Stuparu,203. Multumim senatorului Mohanu care arata ca inca nu si-a pierdut vigoarea, insa ne cam temem pentru integritatea sa corporala, atunci cand Eli Iagar va citi ce-a facut "prietenul" dumneaei.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
iosiv .g pe 20 Iunie 2014, 23:42
#10
rusine lor ..psd.isti
de la venirea lui mohanu ca primar si pana in prezent in tr. mag mai mult s-a furat decat sa investi orasul este la fel .Rusine sa-ifie cand era profesor vesnic purta o zdreanta de trening si acum aprape ca nu mai stie cate vile si bani are....a fost si este un escroc.
eu pe 19 Iunie 2014, 17:14
#9
stafia Mohanu
Aoleu ! Urata aratare.... Ma si apuca frica,mi-e teama sa nu am vreun cosmar la noapte, visandu-l pe Mohanu.
Dan pe 19 Iunie 2014, 07:24
#8
...
Mă uit la fața asta și sunt îngrozit! Se spune că chipul reflectă interiorul, adică sufletul. Nu vi se pare că seamănă cu un infractor? Mutra asta este împovărată! Și nu cred că treburile țării îl apasă ci gândul la ziua când va da socoteală în fața lui Dumnezeu și a legii.
Petrecaretul pe 19 Iunie 2014, 01:38
#7
pt. Calugarul # 6
Inca un slugoi sau un homo asa cum sunt calugarii il apara pe nemernicul de Mohanu.ESTE CEL MAI PROST SI HOT PRIMAR DIN ISTORIA ORASULUI TURNU MAGURELE.IN ISTORIE VA RAMANE CU REZULTATE 0.VOI,CEI CARE-L APARATI,VREAU SA-MI SPUNETI O SINGURA REALIZARE A PRIMARULUI MOHANU,UNA SINGURA.
Calugarul. pe 18 Iunie 2014, 17:25
#6
Petrecaretului.
Tu dai limbi oricui, fie comunist, fie onanist, fie democrat, fie liberal, fie taranist, fie ce-o fi .HAI SICTIR!!
turnean pe 18 Iunie 2014, 16:47
#5
Opaaa !
Alo, astia de la turnucusiri,cracea, nu mai si voi ceva?hai,sictir, nu va e rusine mergeti la munca, Mohanu a muncit la viata lui,ca si nevasta-sa in Turcia, voi sunteti niste !!!!!!!!!!11111
Cine are vila la munte si la Draganesti?Tot Mohanu saracu.are\n
LEONIDAS pe 18 Iunie 2014, 13:33
#4
Am observat la terasa restaurant a hotelului Turris
Ca bate vintu de clienti, sau mai bine zis de lipsa acestora!.,,Jupinu'' nu are si nu stie sa aiba succes in propria afacere, dar se ocupa de afacerile tarii din postura de viceprim.min.....si ne maai miram ca se alege prafu' de tarisoara..!
Petrecaretul pe 18 Iunie 2014, 12:57
#3
Interesant moment,domnule TARANU !!!
Si daca Elena Udrea a fost,pe intelesul colegilor lui Nae M.,/DEGHIZAT/ in barbat,inseamna ca i-a dat-o la mestecatoare sau l-a indoit de la mijloc.De la o varsta,dorinta este ca suma viciilor sa ramana constanta.Asadar,mai putin alcool,o tigarusa cat mai rar,iar sexul cum o da domnu.Ce va place sa-i mai dati limbi lu mosneagul asta comunist.Halal simpatizanti PSD-isti!
Romeo pe 18 Iunie 2014, 11:15
#2
Mohanu Nicolae fara Iagar Eli ?
Ca le-a dat de mancat,cred.Ca le-a dat de baut,iar cred.Ca le-a pus si muzica,foarte posibil.Dar nu stiu ce a facut Naica,senatorul cu trei(3)facultati,cu o femeie?Hai,daca era din plastic mai intelegeam,o umfla si o folosea ca perna,dar din carne?Mai baieti,mergeti prea departe cu imaginatia si il acuzati pe "Primarul Terminator",de lucruri pe care nu le mai poate face demult.Singura tangenta pe care o mai poate avea Mohanu Nicolae cu cineva de gen feminin este cu DNA(Directia Nationala Anticoruptie).Si asta foarte c*rand.
Taranu I. pe 18 Iunie 2014, 11:00
#1
Radio Erevan: SI-DA,SI-BA !!
Cele relatate mai sus sunt perfect adevarate, dar cu cateva ;mici" deosebiri:- NU ASA S-AU PETRECUT LUCRURILE;- FEMEILE CARE AU PARICIPAT AU FOST BA SOTII, BA PRIETENE ALE PARICIPANTILOR, IAR O PARTE DESTUL DE INSEMNATA ERAU NEVESTELE CELOR DIN OPOZITIE CARE, PE LANGA SATISFACEREA PROPRIILOR PLACERI FACEAU SI SPIONAJ.( STIRE NECONFIRMATA: SE ZICE CA PARTENERA LUI NAE MOHANU ERA ELENA UDREA TRAVESTITA.)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.