La Tr. Măgurele, realitatea este că Polaris strânge banii, nu gunoiul.

04 Aprilie 2014, 00:03 | 2671 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
La Tr. Măgurele, realitatea este că Polaris strânge banii, nu gunoiul.

Au trecut luni bune de când Polaris M Holding se ocupă de curăţenia oraşului, deci putem trage o concluzie despre cum îşi face datoria firma de partid. Turnu-Măgurele este mai murdar ca înainte să vină firma lui Mazăre. Nu aveam sperante mari de la prietenii jupanului, dar nici chiar asa sa ne prosteasca in fata. Nici când serviciul era efectuat de Primărie nu era curăţenie, însă acum, când tarifele s-au dublat, este mult mai murdar. În loc să fie mai bine cu mai mulţi bani, la noi, culmea!,  este mai rău. Nu vrem să fim cârcotaşi, dar când e vorba de bani şi sărăcia din această zonă, nu avem cum să tăcem văzând  bătaia de joc.

La dublarea tarifului trebuia dublată calitatea serviciului, pe când la noi s-a dublat mizeria. Firma Polaris nici măcar nu a venit cu maşini şi pubele, pentru că acestea fusesera achiziţionate de CJ Teleorman. Liviu Dragnea a pregătit terenul pentru Polaris, deci putem spune că aici e vorba de un furt de excepţie, nici gând de un serviciu pentru interesul public. Odată cu trecerea timpului, Teleormanul o să fie mult mai murdar şi mai sărac, pentru că aceasta este combinaţia perfectă a jupanului. Numai schimbarea conducerii locale ne mai poate salva din această mizerie, la propriu si la figurat.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
porumba ion pe 17 Martie 2015, 18:24
#8
slobozia mindra
la noi vine dupa bani nu sa ia gunoiul.nu stiu cum sa reziliez contractul cu ei..si sa mi dea si banii pe care i am dat.pentru ca nu au luat gunoiul pemotive ca nu poate sa ajunga cu masina.
nebunusatului pe 10 Aprilie 2014, 18:20
#7
POLARIS
Nu stiu daca deranjeaza pretul serviciilor cit faptul ca tocmai Mazare este gunoierul ...mai de graba as crede ca daca un turnean facea acest lucru nimeni nu mai zicea nimic ...
cristi pe 06 Aprilie 2014, 12:55
#6
aberatii
cei care scriu contracpe acest site se contrazic singuri...daca este sa ne uitam despre ce au scris despre polaris vom vedea ca prima data indemnau oamenii sa nu faca contracte, dupa care se laudu ca cei din turnu nu fac contracte iar acum au ajuns la concluzia ca polaris incaseaza bani degeaba...deci daca incaseaza bani inseamna ca au incheiat contracte, daca au incheiat contracte cei care au citit aberatiile voastre de stiri nu v-au luat in calcul daca nu ati fost luati in calcul rezulta ca sunteti nuli din punct de vedere al informatiei pe care o transmiteti.

Ar trebui sa vorbiti cu cei de la Polaris sa va puna la dispozitie o ghena de gunoi in care sa va aruncati voi ca sa scapam de astfel de oameni care scriu stirile pe genunchi.
LS pe 05 Aprilie 2014, 11:42
#5
Republica hotilor
Au patruns nenorocitii astia peste tot precum capusele.Fura ca-n codru si serviciile sunt din ce in ce mai proaste.Mazare+Dragnea=coruptie la nivel inalt.Jilava va asteapta.
ion pe 04 Aprilie 2014, 12:04
#4
Reciclare
Inca nu vad containerele pentru colectare selectiva! Trebuie desfuundate canalizarile de la ghenele de gunoi ca a venit caldura!
// pe 04 Aprilie 2014, 10:03
#3
//
polaris stie saq ameninte cu garda de mediu,de parca ne dau iei sa mincam s-au e prieten cu mazare
Ilie de la scularie pe 04 Aprilie 2014, 09:49
#2
@ Andy
Pe fond ai dreptate, dar vezi, nu numai cei criticati de tine sunt vinovati. In fond oamenii au stat acasa la vot din lipsa motivatiei electorale. Ce sa aleaga? Astfel, PSD local si-a mobilizat electoratul in mod exemplar, si-a folosit pirghiile de care dispune, a mobilizat si ti**nii, si uite asa se perpetueaza mafia PSD. Dar repet, lipsa alternativei este una din cauzele majore pentru care dominatia PSD asupra orasului este continua. Din pacate.
Andy pe 04 Aprilie 2014, 08:05
#1
contractele....
o mare parte din noi, locuitorii acestui sat electrificat, isi cam merita soarta pentru ca si-o fac cu manutele proprii. Cine v-a pus dragii mei sa semnati contractele cu polaris? Contractele se negociaza, nu se impun, daca majoritatea nu semna, polaris nu avea monopol si basta. Aceeasi situatie este peste tot, stim sa ne plangem dar cand trebuie sa actionam, avem asa un spor...de viteza, de nu ne mai prinde nimeni. O zi buna!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.