Dezvaluiri: Mişu Negriţoiu, nou alesul preşedinte al ASF, autorul unui accident mortal în Turnu-Măgurele!

03 Aprilie 2014, 00:25 | 4532 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Soseaua spre comuna Islaz, locul unde a avut loc accidentul mortal.

După cum ştiu cei care urmăresc actualitatea politică şi economică, la ASF s-a schimbat o parte din conducere, motivele fiind de ordin penal. Dan Radu Ruşanu, teleormănean de origine, a fost reţinut de DNA pentru corupţie, astfel că postul de şef al ASF a rămas vacant. După ciondăneli în coaliţia de guvernare, a fost desemnat în sfârşit un preşedinte, în persoana fostului ministru şi deputat pesedist, Mişu Negriţoiu. Puţini cunosc un amănunt care îl pune într-o lumină nefavorabilă pe actualul şef al supraveghetorilor fiscali. Mişu Negriţoiu s-a născut la Dăbuleni, în judeţul Dolj, destul de aproape de judeţul nostru. În toamna lui 2008, Mişu Negriţoiu si alţi mahări pesedişti, au mers în localitatea natală şi s-au oprit la Turnu pentru un chef discret la vila preotului Petrescu, cunoscut drept "Popa Ţuică".

  După chef, Negriţoiu, la volanul unui SUV, a plecat spre Bucureşti. Nu a mers prea mult, pentru că pe şoseaua Islazului, în apropiere de intrarea în Turnu-Măgurele, a accidentat mortal un biciclist. Bătrânul care a decedat se întorcea de la pescuit şi mergea liniştit pe marginea şoselei. Fiind pe inserat, Negriţoiu nu l-a observat pe biciclist şi l-a lovit, accidentul soldându-se cu moartea bătrânului pescar. După accident s-au pus în mişcare "relaţiile" din Poliţie ale şefilor pesedişti. S-a lucrat atât de bine, încât Negriţoiu a fost scos nevinovat, deşi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Sursele noastre ne-au mai spus că la volanul SUV-ului a fost trecut altcineva, pentru ca Negriţoiu să scape imaculat, lucru care s-a şi întâmplat. Cele petrecute acum mulţi ani au rămas pe retina unor martori. Muşamalizarea accidentului şi desemnarea victimei drept vinovată de accident au făcut ca despre lucrurile petrecute la Turnu să nu se vorbească în presa centrală.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
gigi pe 07 Aprilie 2014, 11:55
#6
ptr autor
poate spui cine erea insp.sef al pol. in acel an,de cine erea pus si mai ales cine erea prefectul judetului.
no name pe 06 Aprilie 2014, 08:58
#5
aici e o "traditie" sa omori oameni cu masina
Cand Simionescu a omorat o persoana in Ciuperceni, a fost adapostit in casa de un alt betivan, pe nume "Badaluta", altfel ar fi fost linsat. La o bere, Badaluta se lauda ca Simionescu era asa de beat ca nici nu intelegea ce se intampla.



In seara de Paste, un ti**n, Osvald, a omorat o femeie pe trecerea de pietoni. Donica (alt rrom) a cotizat greu pe la primarie pana i-a cumparat lui Osvald imunitatea.



Cu asemenea corupti in administratia locala, credeti ca mai e vreo sansa?
cititor pe 03 Aprilie 2014, 19:45
#4
criminalii conduc Romania
Ce va mirati ? Nu este singurul caz. Uitati-va la Simionescu,criminalul deputat,care aparat de Dragnea,a iesit basma c*rata. Asa sunt ei, PSD-istii : hoti si criminali. Si cand te gandesti ca acesti hoti si criminali, conduc o tara.... Am convingerea ca puterea divina va face dreptate. Oare Simionescu si Negritoiu vor merge la "Inviere" ? Nu cred. Le este teama sa nu se intalneasca acolo cu spiritele celor pe care i-au omorat.
gogu pe 03 Aprilie 2014, 16:10
#3
ingtrebare
cine era comandant la politia turnu si cine era la judet pe vremea aceea? Ai cui erau oamenii si cine i-a pus pe functii? Sic.
un oarecare pe 03 Aprilie 2014, 13:30
#2
imi spun parerea
Cu mici amendamente, faptele sunt reale.Amanuntele devin,de fapt,nesemnificative. Ce e clar,un alt penal in fruntea unei institutii de stat. Doamne,ce pedeapsa crunta!
Anton Mudarinos. pe 03 Aprilie 2014, 06:55
#1
Sa privim si in ograda noastra!
De catva timp pe acest site se vorbeste despre mafiotul local -un fel de //emblema// a orasului- Barba Rosie Octavian, cunoscut mai mult sub porecla Tavocu, care a accidentat grav pe trecerea de pietoni pe prof. Stanoiu Ispas si al carui dosar penal 1956/329/2013 treneaza de un timp exagerat de mare, iar mafiotul circula nestingherit si iresponsabiul punand in pericol viata altor cetateni . Pe 6 aprilie, in mod sigur i se va prelungi cu inca o luna valabilitatea autorizatiei provizorii. Putin stiu ca si tatal sau, Barba Rosie Aurel, circuland beat a produs un accident pentru care a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul 1794/329/2013. Fiica sa,Claudia Roxana, o //poama// ordinara,soferita cu permis //tip Pitesti// conduce iresponsabil, avand permisul suspendat un timp. CE MAI UN NEAM DE //SOI//! CE PARERE AU AUTORITATILE ( POLITIE, PARCHET)??????!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.