Liviu Dragnea, "aventuri galante" cu Andreea Lambru pe la vilele de protocol ale Guvernului.

27 Martie 2014, 00:06 | 21667 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Andreea Lambru.

Daca este sa ne luam doar dupa informatiile deja vehiculate in spatiul public, Andreea Lambru a dat primul „tun” politic la o varsta frageda, cand a fost luata sub aripa secretarului general adjunct al PNL, Mihai Balasescu. Cel care povestea cu lux de amanunte noptile de amor nebune petrecute chiar in biroul si pe canapeaua presedintelui Crin Antonescu. Numai ca Balasescu a suferit o grea deceptie dupa ce si-ar fi gasit „pupila” in apartament cu mai dotatul – cel putin din punct de vedere financiar – coleg de partid, actualul senator Dian Popescu.

Dupa scurt timp, Lambru devine protejata lui Radu Stroe. Care se bate ca un leu, atat in sedintele PNL, cat si in cele ale USL pentru a-si impune favorita care i-a fost si director de cabinet,  la nici 27 de ani, intr-un post de o importanta maxima pentru bunul mers al guvernarii, cel de secretar general adjunct al Guvernului Romaniei.Iar din noua postura, liberala avea in subordine si locatiile de protocol ale Guvernului. Carora se pare ca le-a alocat o atentie cu totul deosebita, din moment ce, dupa cum isi amintesc si acum cei care se ingrijeau de buna functionare a unuia dintre obiectivele din Capitala, s-au trezit ca „sefa” face si inspectii inopinante nocturne. Iar de pomina a ramas cea in care, auzind la miezul noptii batai in poarta, si-au adus aminte instant de versurile capodoperei lui Dimitrie Bolintineanu, „Mama lui Stefan cel Mare” : „Orologiul suna, noaptea jumatate/In castel la poarta, oare cine bate?”. Numai ca, bineinteles, atunci cand au deschis portile nu au dat cu ochii de domnitorul moldovean, ci de… “baronul” de Teleorman Liviu Dragnea! Care, stranie coincidenta, si-a gasit sa se retraga la odihna in respectivul stabiliment in acelasi timp cu inspectia personala a adjunctei de la SGG. Si, tinand cont de ”renumele” celor doi, cei de la „monitorizare” au tot mustacit rautaciosi in acea noapte, pana spre dimineata.

Asa se explica si un alt aspect, petrecut in urma cu mai mult timp. Atunci, chiar cand Lambru fusese numita secretar adjunct al Guvernului si criticata in presa  pentru "aventurile de pe canapea", ea a fost aparata chiar de mustaciosul teleormanean. Curajos din fire, pesedistul Liviu Dragnea a fost printre primii care au sărit în apărarea onoarei tinerei Andreea Lambru,  secretar general adjunct al Guvernului Ponta. O domnița nu cu multe studii sau realizări profesionale, dar cu un trecut amoros tumultos la cei numai 27 de anișori ai săi, dar care se află cocoțată la vârful conducerii României.  Dragnea,  bănuit că ar fi avut o relație foarte bună cu domnița în cauză, a ieșit  la TV pentru a-i apăra acesteia onoarea nepătată. El a spus că este o eroare "crucificarea" mediatică a unui tânăr, Andreea Lambru, numită la 27 de ani secretar general adjunct al Guvernului, doar datorită tinereţii sale. „Nu înţeleg de ce este un asemenea jihad pe un tânăr de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de când am făcut USL-ul şi este foarte bună pe organizare. Este o fată în care cred foarte mult", a declarat Liviu Dragnea.  "Ca să distrugem un copil, un tânăr de 27 de ani cu tot felul de canapele... De unde până unde?", s-a întrebat pesedistul. De aceea facea Dragnea pe galantul, ca nu se odihnise singur prin locatiile de protocol ale Guvernului. Oare, Catalina ce parere o avea? Dar Bombonica?

sursa: enational.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
amigo pe 24 Ianuarie 2017, 16:32
#9
......c*riozitatea
ma face sa aflu cum si-a facut tov. Dragnea Liviu averea ? Intreb DNA-ul
pohora pe 15 August 2016, 02:01
#8
lambru
cine mai e si asta Lambru o caca
cetateanul amarat pe 13 August 2016, 14:16
#7
cateva cuvinte
Daca privim bine la nivel mondial observam tendinte grave si rapide de a se instaura MATRIARHATUL. Prin activitatile lor cunoscute din cele mai vechi timpuri, barbatii slabi de inger si care judeca numai cu capul dintre picioare, reusesc sa ridice prostia ( femeia ) la rang de virtute. cu cat se intalnesc femei mai multe intr-un pardit cu atat veti vedea ca ele detin si functii cat mai inalte promovand prostia.
Ilie de la scularie pe 28 Martie 2014, 11:19
#6
Mamica cui?
Mamica cui? Daca te referi la a mea, ei bine, mama mea e o doamna careia ii displace profund politica. Asa ca nici o tangenta cu casoiul ala. Sa fi luat tu modelul de acasa si sa extinzi la restul lumii? Optica gresita mon cher. Parol!
cetatean pe 28 Martie 2014, 08:25
#5
Nu stiam.
Nu stiam ca mamica ta a fost adusa in parlament. red face
Ilie de la scularie pe 28 Martie 2014, 08:24
#4
Model celebru
Pazi ce sa faca Dragnea? Face si el ce face un clasic in viata cu o celebra blonda care viziteaza des alcovul prezidential.
eu pe 27 Martie 2014, 19:12
#3
de ce suportam asta?
Cand astia isi aduc c*rvele in parlament, noi nu ascutim furcile?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.