Vedete ale oraşului Tr. Măgurele: Ionuţ Târnăcop, cel mai bun fotbalist turnean din 2013.

06 Februarie 2014, 00:06 | 5017 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Ionut Tarnacop si bucuria golului!

Continuăm prezentarea unor personalităţi ale oraşului ajunse pe alte meleaguri. Vom vorbi astăzi despre un jucător de fotbal, Ionuţ Târnăcop ( Universitatea Cluj-Napoca). Ionuţ s-a născut la Turnu-Măgurele pe 22 aprilie 1987 şi a început fotbalul la echipa locală. Talentatul jucător din cartierul Măgurele a plecat apoi la Rulmentul Alexandria, după care a urmat un pas important în carieră, ajungând la şcoala lui Marius Lăcătuş. De aici, Tarnacop a fost tranferat de Sportul Studenţesc.
Mijlocaşul turnean a debutat în prima ligă pe 18 septembrie 2010 la un meci al Sportului Studenţesc la Timişoara, încheiat cu victoria lui Poli cu 2-1. Târnăcop l-a înlocuit atunci pe Maxim în minutul 78 al partidei, fiind trimis în teren de antrenorul de la acea dată al celor din Regie, Viorel Moldovan.
Aproape un an mai târziu, în august 2011, Tarnacop avea să marcheze împotriva lui CFR Cluj, deschizând scorul în Gruia pentru Sportul Studenţesc. Din păcate pentru el, a fost eliminat, iar feroviarii aveau să se impună cu 6-1.
La începutul lui 2012 a ratat un transfer la Petrolul Ploieşti, deşi găzării se înţeleseseră cu Vasile Şiman în privinţa sumei de transfer. Mutarea nu s-a mai realizat însă, din cauza unei restante financiare pe care Târnăcop o avea de încasat de la patronul celor din Regie. În cele din urmă, a plecat liber de contract, ajungând în noimebrie 2012 la FC Bihor Oradea, acolo unde a jucat pana in iunie 2013, cand s-a transferat la "U" Cluj-Napoca
Târnăcop a avut un tur de campionat destul de bun, reuşind să marcheze şi un super gol, în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ ( vezi video). Ionuţ Târnăcop e un exemplu că şi la Turnu sunt copii talentaţi, care au nevoie de foarte puţin pentru a-şi demonstra valoarea în prima liga de fotbal a României. Şi când te gândeşti că Turnu-Măgurele, din cauza actualului primar, nu mai are nicio echipa de fotbal de seniori!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
impresaru pe 11 Februarie 2014, 22:00
#16
am dosar penal
cine e fane cioaca?
Cap pe 08 Februarie 2014, 21:58
#15
Tarna
Bai Cătălin,cred ca tu nici nu STI ce înseamnă cuvântul proxenet.poate te-a inselat iubita cu el si de aceea esti asa pornit
viorel pe 07 Februarie 2014, 17:55
#14
Invidia, boala grea!
As vrea sa stiu si eu ce au realizat in viata lor astia care il critica pe Ionut? S-a auzit si de ei ceva, pe undeva?.....voi nu vedeti ca sunteti penibili si se vede de la o posta invidia din comentariile voastre rautacioase?

FELICITARI pentru Ionut !

RUSINE pentru ofticati !
marin pe 07 Februarie 2014, 16:37
#13
ionut tarnacop
Ionut nu este numai un fotbalist foarte bu,dar este si un tanar extrem de bine educat cu parinti vrednici,un tinar care este sudent.Nu l-am vazut niciodata beat sau intr-o postura compromitatoare,este politicos,linistit si bun prieten,II doresc numai bine,iar birfele rauvoitoare arata caracterul celor care le arunca fara jena asupra oricui.
Creierul pe 06 Februarie 2014, 23:23
#12
Turnu cu saracii
Nu va face pielea doua cepe degerate dar criticati un baiat care totusi a realizat ceva..voi ce faceti?!
Creierul pe 06 Februarie 2014, 23:16
#11
Saracia
Saracia e pe capul vostru si va manaca grija lu" Tarnacop.
turnu pe 06 Februarie 2014, 21:39
#10
ionut
fotbalul in Tlelorman de f mult este 0,tocmai de aceea acest baiat merita respectat.A ajuns la un nivel f ridicat doar prin talentul si sacrificial lui.nu cred ca poti ajunge sa joci acolo daca este asa betiv cum spuneti voi.sunteti de inteles ca vb urat de o persoana care sa ridicat pe propriile forte.in acest oras tot tipul vom fi invidiosi pe o persoana cand reuseste ceva,dar sunt sigura ca majoritatea care scrieti aici nici macar nu il cunoasteti personal.ar trebui sa ne mandrim ca cineva in 2014 ne reprezinta orasul intr-un mod pozitiv
turnu pe 06 Februarie 2014, 21:24
#9
tarnacop
Daca voi stiti ca este betiv si fara liceu terminat,eu cred ca merita si mai mult respectat pt ceea ce a realizat.din pacate asa suntem noi din aceasta zona,vb urat imediat de cineva care sa realizat pe propriile forte.eu cred ca trebuie sa ne mandrim ca cineva ne reprezinta orasul cu brio indiferent de meseria care o practica,da asa este cand invidia este mare....
Tavan pe 06 Februarie 2014, 20:30
#8
Ionuț
M...... La Țărani, m .... La Țărani !!!
GIGI pe 06 Februarie 2014, 20:08
#7
MAGURELE
L/AM BATUT ODATA LA GROAPA PE RONALDO ASTA.ESTE UN PROST LA ORICE.
rica pe 06 Februarie 2014, 19:53
#6
TIRNACOP
DACA NE MINDRIM CU HAHALERE DEASTEA NE MERITAM SOARTA.ASTA /I UN BETIV CARE NICI MACAR PREA MULT FOTBAL NU STIE,U.CLUJ NU STIE CUM SA SCAPE DE EL.CIND VINE IN ORAS IL VEDEM BEAT LA TOATE CIRCIUMILE.HALAL EXEMPLU PENTRU TINERII ORASULUI.
Tavan pe 06 Februarie 2014, 15:59
#5
Ionuț
Ne mândrim cu asa oameni ca Ionuț care s au chinuit sa ajung unde este acum !! Numai țărănusii si Analfabeții vorbesc urat despre el !!
Cineva pe 06 Februarie 2014, 15:51
#4
Cine este Tîrnacop?
Cine este Tîrnacop?Un dobitoc,betiv care nu stiu cum a terminat 12 clase _|_
turnu pe 06 Februarie 2014, 15:37
#3
fotbal
stii cum zic : c*rvele fac reclama pestelui
Catalin pe 06 Februarie 2014, 14:11
#2
Care fotbal turnean?
Fotbalul in Turnu e 0.Pentru cei care stiu mai bine,Tirnacop Ionut = alcoolic si proxenet.
boss pe 06 Februarie 2014, 10:29
#1
fals
daca nu ar fi si betivan ar fi fost si mai bun
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.