Cronica infracţiunilor: furt de lemne la Salcia, accident la Lunca, reţea de furt pe internet destructurată de DIICOT.

05 Decembrie 2013, 00:06 | 2712 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia mai prinde cate un infractor

M. S. de 39 de ani din comuna Salcia, județul Teleorman a fost surprins de polițiștii teleormăneni în timp ce transporta cu un autoturism la care atașase un atelaj hipo o cantitate de lemne, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită. Materialul lemnos a fost ridicat și predat reprezentanților Primăriei comunei Salcia, urmând a fi cubată pentru a se stabili valoarea exactă a prejudiciului.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
B. Costel de 39 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Lunca la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar condus de I. Mihalache de 54 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui I. Pasca de 73 de ani din comuna Drăgălina, județul Călărași, ocupantă a autoturismul condus de B. Costel.Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat 40 percheziții domiciliare în București, Alexandria, Zimnicea, Craiova și în județele Constanța și Teleorman, în cadrul unei acțiuni care a vizat destructurarea a două grupări care au înșelat cetățeni străini, îndeosebi americani, prin postarea de anunțuri fictive pe platforme electronice comerciale, prejudiciul fiind de două milioane de euro.

Citeşte şi